Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - CEBEP - 08-02-2012

Звезда ће против Омоније највероватније почети у следећем саставу:

Бајковић, Вешовић, Максимовић, Јовановић, Младеновић, Мијаиловић, Димитријевић, Евандро, Лазовић, Милуновић, Касалица.

Звезда је против Нафтана почела у следећем саставу:

Бајковић, Крнета, Максимовић, Младеновић, Микић, Димитријевић, Миливојевић, Евандро, Лазовић, Милуновић, Касалица.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KizaLion - 08-02-2012

Колико смо чекали на измену? Тек у 86. минуту, да видимо леђа овом Чави? Везни ред нам је нула, тренер ко да је пао с Марса

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - CEBEP - 08-02-2012

Евандро, тотална нула.

Лаза вашар, почео опасно да иритира.

Касалица није практично примио лопту.

Средина терена практично не постоји.

Не разумем увођење Кадуа у 88. минуту?
Јовановић феноменалан заједно са Вешовићем. Ово стварно ни нашта не личи и просто је невероватно колико је тим од прошле сезоне из неког разлога назадовао. Разлога је сигурно много али када играш против Омоније 0-0 на Маракани, ту по мени нема оправдања...

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 08-02-2012

Двије ствари:

1. коначно смо добили команданта одбране. Када им је вриснуо око деветог минута, почео сам да трљам руке - коначно једно право појачање.

2.  једини ко ме је више изнервирао од оне сисице Евандра је Жути. Зашто је исцимао човјека, ако је већ чекао деведесет минута!?

Вришти ми се када гледам оно бјесомучно враћане лопте назад и то против ове курчеве Омоније или оно шетање и чекање лопте... Заиста ме интересује колико је Евандро лопти све укупно гурнуо напријед у ватру? Човјек је мађионичар, има моћ да нестане са радара на терену, постане невидљив.

Опа,
доста фаворита из жријеба киксало вечерас.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 08-03-2012

Колико год се играчи трудили, једна ствар је јасна. Ми смо тактички и технички лимитирани. За ово прво одговорност би требало да је на тренеру. Не могу да верујем да човек који толико зна о фудбалу не види да овом формацијом не може да пробије бункер (један од разлога губитка титуле је и то, много бодова смо расули играјући као вечерас). Што се друге ствари тиче, то је до управе која не може да направи паре и доведе праве играче. Остало сте рекли, додао бих само да Омониа у реваншу игра појачана Микићем.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - MACAK - 08-03-2012

Жути каже да је задовољан игром.Дал смо гледали исту утакмицу  :-\

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NIdza.bre. - 08-03-2012

(08-02-2012, 09:44 PM)CEBEP link Wrote:Не разумем увођење Кадуа у 88. минуту?

Можда је очекивао неки гол у 93. као против комшија.. :-\ 

Цела игра се своди на ја теби, ти мени.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 08-03-2012

Евандро и Димитријевић ми иду на рацку да је то не вероватно!
Онај као пизда зе завлачи и рије а Чава спор као пуж!!!
Њих двојица су јучер усрали минимално по 10 напада својом не пробојношћу, пасовима назад и лизањем лопте при сваком контакту. А да и не причамо колико су ужасни у дефанзиви!!!!!

Каду и Миливојевић на терен, први увек узима одговорнос на себе и хоће да игра, други не штеди ни своју матер!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KizaLion - 08-03-2012

(08-03-2012, 06:43 AM)MACAK link Wrote:Жути каже да је задовољан игром.Дал смо гледали исту утакмицу  :-\

Сада сам сигуран да је боље да иду сви из клуба ако испаднемо.. овај мазохизам превазилази све границе.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 08-03-2012

Ја вас и разумем и не разумем... Шта би ви? Јесмо ли милион пута рекли да се од гована не прави пита? Јесмо! И? Које то ми врхунске играче имамо? И које то паре клуб има да доведе такве? Нема! И?

Волео би да похвалите бар борбеност коју је тим јуче имао, уклизавања на већ изгубљене лопте, блокирање шутева који су малтене већ били пола гола, све то ми даје наду да неки који су се погубили полако схватају где су! А знање... Па на томе мора да се ради... Оно што је сигурно, а то сте и ви приметили, да је Јовановић екстра појачање! Чава ме није толико нервирао колико Лаза Вашар... Тај човек је и дефинитивно залутао и на путу је без повратка... Само што бише ником не можемо да га продамо... Е то је рецимо грешка управе... Колико нам дају за њега? Две милке? Узми и певај!!! Јер ускоро нам неће дати ни пола милке... Евандрово бесомучно лево десно је изазвано лошим кретњама осталих... Касалица је сам створио једу полушансу... Иако је ово тимска тактика, због незнања само појединци својим знањем могу да реше мечеве... А мало је оних који имају знање...

Такође, слажем се да су измене касниле и да је нпр. увођење Циге у 89.минуту понижавање играча... Не водимо ми 5-0 па ти сад уводиш клинца да осети атмосферу... Еј бре то је играч преокрета и ти си га понизио ако мислиш да он нешто може да уради за 3 минута... Или видиш у њему Месија а ми остали не...

Нажалост, ту смо где смо.... И тужно је што и да оду сви, нама не може да буде много боље... Морамо да се фокусирамо да постојећим снагама помогнемо... Од кукања и пљувања нема ништа, уверила нас је прошлост у то...