![]() |
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693) |
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - дрвосеча - 07-17-2011 Ова ситуација око Робија и играча подсећа, на лето 2001. када смо играли квалификације ЛШ. Наиме тада је нама тренер био Славољуб Муслин, а проблем се јавио са Михајлом Пјановићем?! Тачније, неколико година касније се видело да је то била диригована веза Пјановићевог "менаџера", и новинара, који су надували целу ствар, преко новина. Разне оптужбе су тада биле на Муслинов рачун, иако 98% тих оптужби није имало везе са реалности. Проблем је био у томе што су одређени играчи морали да играју, иако нису били заслужили. Не би ме чудило да то и сада раде Робију. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Дебели - 07-17-2011 Четири године без титуле, четири године са сваким припремама и почетком сезоне се надамо титули, четири године играчи пред почетак сезоне говоре како дају све од себе на припремама итд итд, и онда видиш како је капитен толико недисциплинован да му се одузме трака и одстрани из тима. Подршка Робију, који воли Звезду и Делије више него сви они заједно, и има он ауторитет итекако, чим може овако да одстрани капитена пред почетак сезоне, и то дечка који је требао свима за пример да буде након онога шта је прошао. Него они балвани размишљају само како да се дохвате сплавова кад се врате. Заболе њих колико нас боли што нисмо први, битно им је да се продају за пар стотина хиљада евра, купе бесна кола, купе својим рибама гучи ташнице и разне пиздарије, и онда се просеравају како би волели једног дана да се врате у Звезду. Нека се бре носе у три лепе. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 07-17-2011 Ma не би ја стао ни на једну страну, резултати ће говорити уместо потеза свих из клуба... Брате Дрвосеча, око Муслина сам 100% сигуран да је он "гурао" своје играче, па зар се не сећаш да је прекинуо сарадњу са Џајом јер му овај није дао да буде тренер-менаџер?! И наравно да су се менаџери оних којима он није био менаџер побунили и направили му "сачекушу"... Шта је очекивао, да ће да гура своје играче и да сви ћуте? Погрешно је то протумачено да је он тиме што је желео да буде тренер-менаџер хтео да уклони "менађере" око Звезде... Напротив, хтео је да он убира плодове туђег рада... Муслин никако није пример за поређење са Робијем, иако му скидам капу за неке резултате... А сад што се тиче Робија и недостатка ауторитета код још мало па пола тима... Претерујете бре људи... Ја сам први на овом форуму ту да напљујем неке који нападају управу без основа, Аџу због (не)рада, Лукића због овога и онога, али кад дара преврши меру, не могу да будем слеп код очију... Ли Ади, не волим га и није ми симпатичан, али нисмо мала деца и знамо чиме су изазване све његове реакције... Никакав утицај менаџера и сличне баљезгарије, човеку су се дуговале паре и сваки пута када је била таква ситуација он је на све ванфудбалске начине показивао клубу шта мисли о томе... И наравно најлакше је било да тренер пресече тако што ће да га одстрани из тима... Декса Миловановић, иста прича, почели да га раде за паре и дечко наравно није могао да верује шта му рођени клуб ради и сморио се па је најлакше било да га тернер одстрани због незалагања... Смешно... Стамени... Иако он дефинитивно није баш чист и иако није врхунски голман, своју љубав према клубу је доказивао и доказује дан данас! У слободно време је водио навијање на трибини и разгалио душу навијача... То му се узело као велики грех и попио је клупу! Као да је неко једва чекао његову грешку јер реално није постојао други начин да га склоне... И на крају Вилота... Никад ништа ружно нисам чуо за овог момка, као ни за Дексу који је да поновим наше дете! Спомињу кашњење 20 минута на пут у Аустрију, као један од разлога, ма дај, смешно... Па деси се свакоме, нису путовали ван земље целу сезону, он је путовао на разна лечења и прегледе, пасош се затурио, дешава се... Сложићу се са неким од претходника да је грешка клуба што су дечку који се изборио за живот дали превелику улогу само годину дана након тога и набацили претешко бреме које очигледно није још спреман да носи... Пита ли се неко како ће овај стрес који је главни окидач за болести сличне оној коју је он имао утицати на његово здравље? Срамота бре... И сад је исти тај Роби у позицији да моли дртину која се напија по БГД сплавовима и клубовима из вече у вече да моли да игра за свети дрес?! Ма пуши курац тзв.Драго, не желим те у Звезди, ако ти је Звезда последња опција! У Звезду се долази само ако ти је прва опција!!! Роби и сви остали, уозбиљујте се да не би летели сви до једног већ на полусезони! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - дрвосеча - 07-17-2011 (07-17-2011, 10:53 AM)Red Star Forever link Wrote:Ma не би ја стао ни на једну страну, резултати ће говорити уместо потеза свих из клуба... Не ни ни ја стао ни на једну страну... зашто? Зато што не могу да верујем новинским уписима! Познато је да они пишу оно што им се каже, плати, како год... На тај начин се "формира" мишљење јавности. Свако ко покушава да преко Звезде прода, или гура своје играче, био то Муслин, или неко десети за мене лично је НЕПРИЈАТЕЉ! И мој, и Звездин, и свих Звездаша!!! Таквог треба послати одмах у Забелу! Треба га личновати, требамо му се сви по*акити у уста! Звезда није ничије приватно власништво, нити је др*ља коју могу да злоупотребаљавају разни олоши, крелоси, криминалци, менаџери, политичари, палци... Они подиривају наш клуб! И зато и јесте настала она песмица пре 10ак година... "Ја не спадам у птице уз Џају што се гнезде, ја ЖИВИМ за ЗВЕЗДУ а они од Звезде!". У Звезди треају да играју они који умеју, знају, и воле наш клуб! Нисам против странаца, али мислим да они и поред свих прича, снимака не схватају величину нашег клуба. Један, два и доста... не морају бити чак ни бразилци. Могу бити и Швеђани, што се мене тиче. Јер и када погледате наше наславније године, не само 1991. већ и раније, нису нам играли странци, већ наши играчи. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djole_94 - 07-17-2011 Ево и изјаве, пред камерама. Не знам шта да кажем о овоме. Роби је изгледа човек који не да да се удара на његов понос и ауторитет,то је дефинитивно. Искрено мислим да је казна преоштра. Разумео бих да ми имамо 5 штопера,приближног квалитета,па и ако одстрани неког није превелик проблем. Овако... На Адија се тешко може рачунати,Вилота отпада...Нека нам је Бог у помоћи за наредну сезону! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - InsaNe - 07-17-2011 На овом снимку је само потврда да је Вилотић искључен из тима, али нема конкретног одговора зашто. Шта год да је у питању, ово никако није смео да уради! Нама само Бог и може помоћи. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - николаБГ - 07-17-2011 Свако ко се активно бавио спортом зна шта је тренер а шта играч, и какви су односи потребни да би атмосфера у клубу била позитивна. ПУНА ПОДРШКА ШЕФУ НАШЕГ ТИМА. РОБИ, ЈЕБИ ИМ МАЈКЕ БЕЗОБРАЗНЕ! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - bQxi - 07-17-2011 Баш тако, изем ти се на његов понос 10 дана пред прву утакмицу у Европи. Ко ће да нам игра штопера? Довешће ону мрцину Драгутиновића, који тобоже тренира сам и у сталној је кондицији. Добро се зна како је кад се тренира са екипом а како индивидуално. Још на тако одговорној позицији,еееј. Волео бих да се све ово није десило ни Пашеко ни Вилота, али шта да се ради, само не бих волео да нам се понови сценарио од прошле године и дуела са Слованом, јер више немам живаца да слушам изговоре Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KizaLion - 07-17-2011 (07-17-2011, 11:23 AM)николаБГ link Wrote:Свако ко се активно бавио спортом зна шта је тренер а шта играч, и какви су односи потребни да би атмосфера у клубу била позитивна. ПУНА ПОДРШКА ШЕФУ НАШЕГ ТИМА. РОБИ, ЈЕБИ ИМ МАЈКЕ БЕЗОБРАЗНЕ! Подржавам свакако! То што имамо мањак штопера за то су криви неспособни Лукић, Весић, Аџић и компанија и што су превеслали Робија кад нису довели Волкова и Салату, остале да не набрајам. Атмосфера ће после овога бити још боља. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Becki - 07-17-2011 Не могу да верујем ста се све овде писе,људи дали сте ви бре нормални? Као стално прицамо како цемо тек сацекати званицно саопстење,а овамо сте поцели вец да одлазите доста далеко од истине... Нецу пуно да прицам због новинара али неке ствари морам да изнесем које сигурно знам... Прво Роби је цовек који неби никад ставијо себе испред Звезде и сам је то рекао да он преко поноса мозе да пређе али су се издесавале неке ствари у зађних 3 недеља преко којих немозе. Сви ви прицате како је могло то да се деси да су Вилоти доделили траку???? Лупате глупости јер смо сви то оцекивали после свега сто се десило и били убеђени да је то права ствар јер је он велики звездас,цовек и тако даље... Нико се не пита да се мозда и сам Вилота променио од како је добијо траку и да су се мозда издесавале неки ствари на тренингу за које само играци,тренер и неко које био у том тренутку знају??? Треба да вам буде јасно да сигурно није разлог сто је закаснијо на бус или несто слицно томе. Има ствари које немогу да изнесем овде јер као сви ви ВОЛИМ ЗВЕЗДУ и било би стетно и погубно... Да не дуговлацим много сацекајте званицни став...! Спомињете како су паре разлог за понасање играца који су одстрањени??? Смесно,укљуците мало мозаг јер ако например МИЛОВАНОВИЦ стварно воли Звезду јер није странац и све то сто спомињете однах то није смело да га омета да гине за исти тај клуб које воли... |