Delije
Треба ли нам калчополи? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Треба ли нам калчополи? (/showthread.php?tid=1678)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Одг: Треба ли нам калчополи? - Red Star Forever - 06-28-2011

Мени није јасно како се није неко појавио да јавно прича на ту тему мутљавине зеке и бјеке - мафијашко-удбашког тандема кога су гробари отерали псоле дугог дугог бојкота... О њима бре написане књиге и о њиховој крађи и ником ништа... Она сељачина са томпусом, провинцијалац са мозгом величине грашка нас прозива по новинама ничим изазван, а сви ћуте! Јел се неко боји да прича о њима, јел неком прећено, не разумем?!

Е кад буде неко из недеље у недељу, из дана у дан причао о њима и њиховој крађи, кад неко покрене ту лавину, а за њу се заинтересује неко из муп-а, том човеку скидам капу!

Одг: Треба ли нам калчополи? - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-28-2011

Проблем је у томе што нико неће јавно да прича о томе, па чак ни из Звезде. Увек се иде нешто завијено,  са стране, али нико ништа конкретно не сме да прозбори.

Одг: Треба ли нам калчополи? - InsaNe - 06-29-2011

(06-28-2011, 04:24 PM)дрвосеча link Wrote: Причате успут.
Треба конкретно једну емисију посветити томе, и то озбиљно... не успут, па ко чује, чује.

Реци ми кога си довео у емисију, ради те теме...

Ево ја ћу ти рећи. Тому Николића, свог љубимца.

Одг: Треба ли нам калчополи? - Red Star Forever - 06-29-2011

(06-28-2011, 09:46 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote: Проблем је у томе што нико неће јавно да прича о томе, па чак ни из Звезде. Увек се иде нешто завијено,  са стране, али нико ништа конкретно не сме да прозбори.

Ја не видим разлог да о томе прича неко из Звезде... Када сам питао зашто неко не прича о томе из дана у дан, мислио сам на разно разне дежурне критичаре, оне који пљују и кад треба и кад не треба... Ако неко од твојих колега има ту "част" да прозива Лукића у вашим емисијама, а при том је Звездаш, онда је велика срамота да тај исти не прича о зеки и бјеки из емисије у емисију!!!

Одг: Треба ли нам калчополи? - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-29-2011

Ред Стар, ако је неко испрозивао Толета, Зечевића, Бјековића и осталу гробарску братију, па то сам ја урадио. Што се тиче било ког у нашем фудбалу, неће да дођу да причају о њима. О томе је проблем. Да ли постоји неки страх, ја не знам, али генерално постоји неки завет ћутања. Такође, ту имаш и додатни проблем. Сви смо свесни шта Зечевић и Бјековић раде у нашем фудбалу, додуше данас Бјековић далеко више, али ти људи формално нису ни на једној функцији. Просто, нема се доказа да они нешто раде, а јавна је тајна да раде. Међутим, нико није луд да ризикује да попије тужбу.
А не слажем се да нико из Звезде не треба да прича. Ако си покрену ту тему, ако си поднео одређене захтеве ФСС, онда је ред и да причаш у јавности о томе.

Одг: Треба ли нам калчополи? - Мобилисан - 06-29-2011

(06-28-2011, 02:59 PM)дрвосеча link Wrote: Својевремено је са Б92, Инсајдер први јавно проговорио о томе... мада смо ми то већ знали и пре тога.... глупо је да нас они "просветљавају", када сви знамо за кога раде.

И на самом гробарском сајту знам да је постојала књига, скрипта у пдф формату "мућке у фк партизан" на преко 100 страна, из доба владавине Зеке и Бјековића. Интересантно је да њих двојица нису у СУП позвани ни на информативни разговор, а камоли да су им написане оптужнице!
С друге стране погледај шта су урадили Џајићу, и Цвелету.

Јесте, имали смо све и свашта да видимо у "Инсајдеру" о дешавањима у српском фудбалу од распада на овамо. Као што "дрвосеча" каже, то што су износили су углавном јавне тајне, које су се знале, а о којима се мудро ћутало јер круг људи који је профитирао тим мућкама је већи и од кругова из Дантеове "Божанствене комедије".
Средином ове сезоне имали смо ситуацију са С. Милошевићем и Б. Дмитровићем који су били спремни јавно да говоре о намештању у српском фудбалу, међутим, већини је било у интересу да се све то заташка, као што и јесте. Из ФСС - а су претили тужбама против њих двојице и на томе је остало. Они су ућутали јер су видели да немају никога ко ће стати иза њих.
Зека и Бјека имају невероватан утицај у фк Партизан, владају из сенке преко ових мутавих марионети. Мени као делији, којег никад није занимало шта се то кува у туђем дворишту, ипак, боде очи где су нестале паре од њихове ЛШ и продаје Кежмана. С којим год иоле упућеним гробаром да сам причао, своди се на исто, ни они сами немају благе везе. Наравно, отишло је у њихове џепове, мало у џепове државних органа да се ћути о тим силним парама то је свима познато. Кад су почели хајку на Џају и Цвелета, разапињали су их на крст, Зеку и Бјеку су "склонили" на неко време док се не стишају ствари и док бура прође.
Али да се не лажемо, кад би почео калчополи мислим да би 2/3 озбиљније организованих клубова било у великим говнима и наравно да је мали број заинтересованих људи да одмрси клупко које се мрси већ више од 15 година.

Мобилисан, на жалост мислим да си у праву и то је једини разлог зашто сви ћуте. Мислим да би комплетна "Супер лига" била у тешком проблему, укључујући и нас.

Одг: Треба ли нам калчополи? - дрвосеча - 06-29-2011

Ђука, ту емисију треба добро осмислити... не иде то за 2 дана.
Сигуран сам да би могло нешто да се направи ако би се добро осмислило, и направиле неке смернице.

Јесам за то да се позову људи из Звезде, и верујем да би имали шта да кажу. Јер, ево Лукић је позвао Толета Караџића на ТВ дуел, а не да га овај зове у Ст. Пазову, у ФСС, негде иза 4 зида да се нешто договоре!?  :o

Ево ја ти дајем одмах предлог да позовеш Милана Гуровића, који би имао шта да каже о кошарци, исто тако и Драгана Шакоту, Светислава Пешића, јер они су радили као тренери ова двојица, и видели су на својој кожи како им краду титуле! Гуровић је то као играч осетио. Позови и Љубодрага Дуција Симоновића.

За рукомет позови Перуничића, и Бутулију!

За фудбал можеш позвати Лукића, можеш и Џајића... Бинића.

Позови и неке људе који нису у Звезди... из неких других клубова, нпр. Војводина.
Ако су пристали људи да говоре за Б92, односно Инсадер, зашто не би говорили то код тебе у емисији.

Позови и Саву Милошевића, Владу Дивца...

Глупо је да ми сада овде нешто разглабамо, када је радио емисија твоја струка.

Види још нешто. Ова тема је изнесена више као лаичка размишљања, али су скроз на месту, јер су ствари превише очигледне!

Треба ти само мало воље за то, и верујем да ћеш добити бинго.

Запамти, пут од 1000 корака почиње првим кораком.
А први корак ти је концепт емисије...

Лукић је био, има позив кад год хоће опет!

Гуровић је одбио да дође, без икаквог разлога!

Перуничић је био, Џаја не сме због поступка, а Бину смо покушавали, али није рекао ни да хоће, ни да неће.

Одг: Треба ли нам калчополи? - дрвосеча - 06-29-2011

(06-29-2011, 03:23 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote: Мобилисан, на жалост мислим да си у праву и то је једини разлог зашто сви ћуте. Мислим да би комплетна "Супер лига" била у тешком проблему, укључујући и нас.

Ђука, ништа нам не значи да играмо у недоглед намештене купове, првенства, утакмице, и све остало...
Ја бар нисам спреман на то, верујем и остали.

У нашој држави, и народу влада предрасуда да су стадиони празни због насиља на истим?! А да ли су?  :-X

Немој да се заваравамо око тога! Стадиони су празни јер нико неће и не жели да гледа намештене мечеве! А и зашто би?
За чије бабе здравље би ти ишао да гледаш меч неког клуба ако знаш да је намештен?! Чак и када фк партизан изгуби понеки меч, зна се да је то у служби правила "мора неку и да изгуби, да не буде све провидно".