![]() |
Остале трибине - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Остале трибине (/showthread.php?tid=1525) |
Одг: Остале трибине - Kapetan Kuka - 07-01-2011 (07-01-2011, 10:05 AM)ултра сепаре link Wrote: Свака част Форсима.На чему им свака част? Кога уопште боли уво за њих? Одг: Одг: Остале трибине - ултра сепаре - 07-01-2011 (07-01-2011, 11:33 AM)Капетан Кука link Wrote: [quote author=ултра сепаре link=topic=3789.msg92453#msg92453 date=1309514703]На чему им свака част? Кога уопште боли уво за њих? [/quote] Aли ми ставрно никада неће бити јасно зашто велики део људи на овом форуму сваку тему гуши и напушава,све бре критикујете,ништа вам бре не ваља,за све сте ви у праву,али буквално не постоји тема,а да неко није дао критику,али буквално све критикује.Дај бре немој да сте толики садисти. Али стварно не знам чему овај твој упис? Одг: Остале трибине - Rodjak sa Severa - 07-01-2011 Ни мени није јасно шта је овде спектакуларно до сад невиђено, ново, очаравајуће, на (управо обрсаном) клипу и остављеној слици да им је "свака част"? Размисли да ли му је место да се постави уопште у овој теми? А што се тиче гушења,напушавања има ко то да санкционише а свака АРГУМЕНТОВАНА критика је добродошла. Хвала на разумевању! Одг: Одг: Одг: Остале трибине - CEBEP - 07-01-2011 (07-01-2011, 11:48 AM)ултра сепаре link Wrote: Aли ми ставрно никада неће бити јасно зашто велики део људи на овом форуму сваку тему гуши и напушава,све бре критикујете,ништа вам бре не ваља,за све сте ви у праву,али буквално не постоји тема,а да неко није дао критику,али буквално све критикује.Дај бре немој да сте толики садисти. Рођа је у принципу све објаснио али ни мени није јасно зашто постоји одређен број људи којима стално нешто не ваља? Не видим ко од Модератора или Администратора гуши нешто овде и напушава неког? Једино се нон-стоп пише о томе да се не скреће са теме и да се аргументовано расправља о разним стварима. Чак шта више, лично мислим да се доста скретало са разних тема и да је већ почело доста да се толерише... Одг: Остале трибине - фрактура - 07-01-2011 Постоје приче са ће Рад целу следећу сезону играти на Обилићевом стадиону. То би гостовање било далеко занимљивије него на Бањици... ![]() Одг: Остале трибине - Red Star Forever - 07-01-2011 Само ћу се придружити колегама и додати да је ово тема посвећена као што каже и наслов "Остале трибине"... И ту треба постављати и слике и видео материјал... Наравно, без претеривања... Нећу да се супротстављам одлуци Рође о брисању видео материјала, слаба је понуда тренутно у паузи, па разумем да се постављају и УФ, али ништа то није спектакуларно... Једино вредно помена је што су ипак већ почели одмори и што је једна "мања" група успела да се појави у доста добром броју... Одг: Остале трибине - boske_pv94 - 07-07-2011 Одг: Остале трибине - ЈеленаРС - 07-21-2011 Лешинари ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Одг: Остале трибине - luconi - 07-22-2011 Olympiakos Volos vs FK Rad да су им кеве све МИЛФАЧЕ АЛЕЕЕЕ ![]() ![]() ![]() ![]() Одг: Остале трибине - delije-lipljan - 07-22-2011 на другом клипу .0,09 мин, плавушу ујео комарац ![]() ![]() |