Delije
Црвена Звезда-Јагодина - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Црвена Звезда-Јагодина (/showthread.php?tid=1509)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Ћиме - 03-01-2010

Џаба вам да делите информаторе кад су то дебили које боли курац и за сајт и за форум и за све остало њима је само важно да имају да поставе нову слику на фб и да се хвале како су били на северу. Они који желе да се укључе у причу лако могу на форуму да нађу све што их интересује ево само у овој теми је написано бар 2 стране о томе шта треба радити а шта не. По мени је боље да се од тих пара за информатор направи једна добра кореографија.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - joka - 03-01-2010

Мислим да људи што воде трибину врло добро знају шта раде,и све што су досад направили има добре резултате иза себе,према томе немамо ми разлога да паметујемо овде шта ће они да раде са парама кад нам је трибина за похвалу и све што се налази на њој (барјаци,кореографије...),тај информатор може само да помогне при образовању нових генерација,да знају како да се понашају и шта да раде,и  да неби били индијанци.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Ћиме - 03-02-2010

(03-01-2010, 10:33 PM)Joka link Wrote: Мислим да људи што воде трибину врло добро знају шта раде,и све што су досад направили има добре резултате иза себе,према томе немамо ми разлога да паметујемо овде шта ће они да раде са парама кад нам је трибина за похвалу и све што се налази на њој (барјаци,кореографије...),тај информатор може само да помогне при образовању нових генерација,да знају како да се понашају и шта да раде,и  да неби били индијанци.
Разумем ја тебе али данас сви имају интернет, овај форум, та прича о информаторима је била добра пре неколико година кад нет није био толико распрострањен. Данас се на овом форуму може наћи много више ствари него што може да стане у 10 информатора, али увек постоји мали број људи  које незанима колико се неко мучио да постави парире и ролне за кореографију или што омета неколико људи око себе тако што се блеји или се довикује са неким на трибини. То није случај само овде него уопште у животу. И то су људи који уопште нецене туђи  рад и труд. Да недужим више и неудаљавам се од теме јер ово ипак нема везе са утакмицом.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Igor_RS - 03-02-2010

Информатор је један од најбољих начина за едукацију људи. Једно је званичан "папир" групе, а друго су брдо постова на форуму који пишу људи под измишљеним именима. Стварно је сувишно да се убеђујемо у значај информатора у значај комуникације и едукације на самој трибини, у односу на виртуелни интернет свет.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - 8stardust7 - 03-02-2010

(03-02-2010, 12:57 AM)ЦЗБГ link Wrote: Информатор је један од најбољих начина за едукацију људи. Једно је званичан "папир" групе, а друго су брдо постова на форуму који пишу људи под измишљеним именима. Стварно је сувишно да се убеђујемо у значај информатора у значај комуникације и едукације на самој трибини, у односу на виртуелни интернет свет.

Тачно, "информатор Северне трибине" је свето писмо за све Делије! "Корак даље..." ух како сам био срећан када сам га добио, ја мислим на неком дербију на ЈНА. Стварно сам много тога научио од њега. Имам 7 бројева, не бих их продао ни за 500е, мада је први број непревазиђен, јер покрива сваки сегмент навијачког живота и усмерава људе на прави пут.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - MACAK - 03-02-2010

Девојке... сваки навијач који је пред женидбу мора да поведе своју девојку у коп и да јој покаже да наш живот на СЕВЕРУ није ни мало лак.Прво од скривања бакљи и димних кутија,па преко скакања и певања целе текме и тиме јој ЗАЧЕПИТИ губицу за сва времена.То сам ја урадио пре 25г. и сад сам миран кад кажем да идем на моју МАРАКАНУ.Неке су девојке за трибину и за моје искуство сам их видео много које певају,скачу и поштују све што се тражи од сваког навијача а то је да се испоштује прво кореографија,навијање...Навијачи што доводе другарице,девојке и сестре па схватимо то како хоћемо ал објавили смо мобилизацију и треба да будемо срећни што пунимо наш стадион и што нас има оволико.Није тема Јагодина ал немој мо кукати толко на индијан(ке)це битно је за прво време да вратимо публуку на стадион па ће мо је лако едуковати.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Ujka Vanja - 03-02-2010

Девојке на стадиону....само колико МОРА!!!Није то тако нормално да има пуно девојака,то онда значи да са нама нешто није како треба!Није то дискотека,кафић...тамо девојке треба да иду...на стадион иду мушкарци!Тако је било цео живот не видим што би сад било другачије?
Раније када је север примао по 20000 и више није било оволико девојака...шта ће то некој трибини?
МОБИЛИЗАЦИЈА ЈЕСТЕ...али зна се за коју циљну групу!
И зато мање другарицама у школи причајте о навијању а више друговима!

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - dadoX - 03-02-2010

(02-28-2010, 09:46 AM)UrbanBaby link Wrote: [quote author=KocoBo-Cp6uja link=topic=3762.msg76101#msg76101 date=1267305719]
[quote author=8stardust7 link=topic=3762.msg76099#msg76099 date=1267305103]

Оно ругло од пројектора/семафора на југу да се склони што пре. Оно не личи ни на шта.
Кад си већ споменуо,на оном старом се бар видео резултат и време а на овом ништа...
[/quote]

Ма, то није семафор, то је телевизор.
Да се склони и то чудо и столице са севера.
[/quote]

Потписујем.

Реално трибине у региону а и шире могу само да нам позавиде на оваквим издањима, поготово на овим "слабијим" утакмицама, зато свака част свима који су део ове садашње слике севера, а посебно онима што се свим снагама труде да тако изгледа.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Belov - 03-02-2010

E јел може неко да ми пошаље на пп летак са текме скениран? Сви нешто серу о том летку а ја нисам прочитао  ;D

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Kaja - 03-02-2010

Што се тиче девојака на трибини, донекле се слажем. Не требају нам девојке које на текму долазе полуголе, утегнуте... Баш на текми са Јагодином сам видела пар ликуша и запрепастила се. Ја на пример не излазим, ајд да кажем тако, у клуб, а не на стадион! Али људи, једно морате схватити, мобилизација је! Не можемо очекивати да свако од тих новопридошлица одма скапира наш фазон. Полако, временом ће се све искристалисати. Само стрпљење! По мени, колико људи буде дошло на Смедерево 24. марта, наиме тада је ''обична'' текма, без бесплатног улаза и без неког славља, толико је тренутно наш домет. Дакле толико људи би требало да имамо у просеку на свакој наредној текми!