Delije
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! (/showthread.php?tid=1486)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Звездаш Делијa - 01-09-2010

није то прљав веш...немојте веровати у све што чујете и прочитате...дечко је рекао истину само да не игра и да му није речен прави разлог због чега.све остало су новинари нашминкали! кажњен је за то што је рекао и идемо даље.показаће он свој квалит.живи били видели

п.с. сви смо као знали какав је играч Славко Перовић до пре годину дана?

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - _simke_ - 01-09-2010

Најлакше је повести причу о једноумљу. Свако ко имало прати Звезду, свако ко имало познаје историју клуба, бивше и садашње играче, свако ко је прави звездаш рећи ће ти да си лупио невиђену глупост. И уместо да прихватиш критику већине и мишљења људи који мало више знају од тебе у свему овоме ти тераш контру. Пробај да се нормално понашаш и свима ће нам бити лакше и форум ће нам бити нормалнији. А ако не можеш да схватиш ствари о којима су причале моје колеге, остали чланови и ја, онда је можда боље да не пишеш неко време и да више читаш како би касније могао квалитетније да пишеш.
[/quote]

Нема потребе да ми говориш да се нормалније понашам, то је за мене увреда. Наравно да ниједан појединац није изнад тренера а камоли изнад клуба, али и клуб и тај тренер морају испоштовати поједине играче. И не , нисам направио погрешно поређење између њега и туторе, туторино "залагање"  нас је ове године коштало Европе.  Ја сам био на доста тренинга ове сезоне, и добро сам упознат са његовом борбеношћу и жељом.  И молим вас , престаните да напушавате сваког ко напише нешто што се вама не свиђа. Не кажем ово због себе, доста људи чита ово. Неморате одговарати на ово, ако желите пошаљите пп .

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 01-09-2010

(01-09-2010, 12:44 AM)Звездаш Делијa link Wrote:није то прљав веш...немојте веровати у све што чујете и прочитате...дечко је рекао истину само да не игра и да му није речен прави разлог због чега.све остало су новинари нашминкали! кажњен је за то што је рекао и идемо даље.показаће он свој квалит.живи били видели

п.с. сви смо као знали какав је играч Славко Перовић до пре годину дана?

То што је дечко рекао да не игра то смо и ми закључили овде на форуму тако да то није морао ни да прича. Поента је да нема потребе да играчи излазе пред новинаре и причају да ли играју или не. Па нашта би личило када би сада Обрић и остали који су седели на клупи исто тако својевољно излазили пред новинаре. Са таквим гестом само им дају непотребног повода за писањем глупости у ситуацији која је и онако натегнута већ дуже време између клуба и њих.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Skrimo - 01-09-2010

(01-08-2010, 02:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Звездаш Делијa link=topic=3734.msg74916#msg74916 date=1262949387]
Огњен Врањеш иде у Напредак на позајмицу на 6 месеци.То је по мени одлично решење јер кад се врати биће много бољи.Он и Вилотић ће бити будући тандем снова!
Мораће он чудо да направи да би се поново вратио у Звезду. Његово понашање не приличи фудбалеру нашег клуба. Ни један играч не сме јавно да блати тренера ма какав он био, неки ред се мора знати!
[/quote]ево што ја знам о њему,сад не могу да кажем да је 100% тачно али верујем у то.
Кад је Пижон постављен за тренера реко је Врањешу јасно да он поред Савића неће моћи да игра,сад други су то повезали са тим да је Пижон кум малом Савићу.
Отуда и ти неки медијски иступи Врањеша и та нека нервоза,истурен је у други план и пре почетка припрема тако да није то баш тако да бољи играју како је представио Пижон да је једноставно лошији од осталих дефанзиваца и да зато не игра.
Ја лично га нисам видео како игра тј јесам пар пута али то је премало за неку оцену,можда и јесте лош а можда је добар,али чисто сумњам да ће из напретка се вратити у Звезду бар док је Пижон у Звезди и мислим да ће тек кад дефинитивно оде из Звезде се чути цела прича.

да поновим да нисам ни ја за то изношење прљавог веша у јавности,али баш зато и кажем јер Врањеш није изашао са овим горе што сам написао у јавност иако је могао и тако да прича и то би можда било много горе и по саму Звезду а поготово Пижона.И не заборавите да дечко није у Звезди пар месеци и слично већ мало дужи временски период он је у Звезди чини ми се можда мало јаче и од 2 године,а опет он је тек дал 89-90 годиште.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - rukometas_bg - 01-09-2010

(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:Ја сам био на доста тренинга ове сезоне, и добро сам упознат са његовом борбеношћу и жељом.
Био сам и ја на тренинзима ове сезона, а Врањеш се на њима ништа није издвојио у односу на друге штопере. Ништа више није показивао ни од Туторића а камоли Ђорђевића, Вилотића, Савића. Реално што се тиче штопера на тренинзима се највише залажу Савић и Вилотић.

(01-09-2010, 09:33 AM)Skrimo link Wrote:ево што ја знам о њему,сад не могу да кажем да је 100% тачно али верујем у то.
Кад је Пижон постављен за тренера реко је Врањешу јасно да он поред Савића неће моћи да игра,сад други су то повезали са тим да је Пижон кум малом Савићу.
Што волим ове приче о кумству.
Пошто верујеш у ту шупљу причу, реци ми колико се наиграо Савић након доласка Вилотића?

да али вилотић је доста касније дошао и друга ствар није он испао из прве поставе доласком његовим,већ јер је имао пар слабих утакмица.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 01-09-2010

Симке, хајде још једном ћу пробати али искрено нисам сигуран да има више сврхе објашњавати се...
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:Наравно да ниједан појединац није изнад тренера а камоли изнад клуба, али и клуб и тај тренер морају испоштовати поједине играче.
Апсолутно не морају! Тај клуб га је довео а на тренеру је да одлучи да ли ће да игра или не. Пижон није дужан да испоштује никога осим да доноси победе том клубу и да селектира најбоље играче по његовом мишљењу. Ако се Врањеш не уклапа у ту слику онда молим лепо, довиђења и пријатно....
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:И не , нисам направио погрешно поређење између њега и туторе, туторино "залагање"  нас је ове године коштало Европе.
Ово је тотално не потребно што си написао јер је тај исти Туторић жешће испљуван овде на форуму после текме са Славијом и сви смо се сложили да је он један од највећих криваца за катастрофалну игру само је требало мало више читати претходне постове. Да си исто тако прочитао пажљивије мој пост видео би да сам ја у својој реченици написао ”Туторић и поред очајне полу-сезоне...” тако да то није дискутабилно али поређење са Врањешом и те како јесте.
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:Ја сам био на доста тренинга ове сезоне, и добро сам упознат са његовом борбеношћу и жељом. 
Када прочиташ пост од ”Звездаша” који како каже је био на тим истим тренинзима као и ти, убрзо се схвата да је Врањешово залагање на тим тренинзима јако релативно и очигледно дискутабилно. Е зато постоји тренер да процени да ли јесте или није...
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:И молим вас , престаните да напушавате сваког ко напише нешто што се вама не свиђа. Не кажем ово због себе, доста људи чита ово. Неморате одговарати на ово, ако желите пошаљите пп .
Жалосно је што и даље мислиш да овде неко некога напушава. Па овај форум није направљен због нас тројице него да би привукао што више наших људи као и да би се прочитала разна мишљења али и кориговала нека размишљања јер нико нема ништа лично овде против тебе или против било ког члана форума. Ако ћеш се ти и даље осећати увређеним онда то на крају крајева постаје очигледно само твој проблем.
А то да ли требамо да шаљемо ово на како ти кажеш ”пп” то је ипак на људима који уређују форум да процене.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - rukometas_bg - 01-09-2010

(01-09-2010, 12:14 PM)Skrimo link Wrote:да али вилотић је доста касније дошао и друга ствар није он испао из прве поставе доласком његовим,већ јер је имао пар слабих утакмица.
Колико се сећам Вилотић је играо већ у Прагу, није он претерано каснио.
Какве сад везе има пар слабих утакмица Савића ако игра због кумства?
Ниси једини који верује у ту причу о кумству, зато сам се ухватио за ту ствар, али чињенице су нешто друго. Након доласка Вилотића који је у овом тренутку бољи од Савића,  Савић је сео на клупу и није се наиграо у наставку првенства. Тако да приче да Пижон гура Савића због кумства су више него шупље, јер се ја нешто нисам нагледао Савића на терену. А реално није много лошији од Ђорђевића и Вилотића, значи да је Пижон могао да га гура, али су му играли најспремнији.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Звездаш Делијa - 01-09-2010

ја се само надам да управо приватни разлози не праве јаз између тренера и било ког играча.Сви ћемо се сложити да уколико играч нема квалитет неће играти у звезди. Једноставно не заслужује то.Али уколико неко не добија прилику да покаже шта зна (не говорим само о Врањешу) због неких других ствари онда ми је увек жао...посебно младих играча! Али као што смо већ рекли много пута Звезда испред појединца! Надам се да ће Врањеш многе разуверити кад се врати!

Субашић,Туторић и "екипа" су показали своје...хвала лепо довиђења!

(01-09-2010, 05:33 PM)Звездаш link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=3734.msg74951#msg74951 date=1263039252]
да али вилотић је доста касније дошао и друга ствар није он испао из прве поставе доласком његовим,већ јер је имао пар слабих утакмица.
Колико се сећам Вилотић је играо већ у Прагу, није он претерано каснио.
Какве сад везе има пар слабих утакмица Савића ако игра због кумства?
Ниси једини који верује у ту причу о кумству, зато сам се ухватио за ту ствар, али чињенице су нешто друго. Након доласка Вилотића који је у овом тренутку бољи од Савића,  Савић је сео на клупу и није се наиграо у наставку првенства. Тако да приче да Пижон гура Савића због кумства су више него шупље, јер се ја нешто нисам нагледао Савића на терену. А реално није много лошији од Ђорђевића и Вилотића, значи да је Пижон могао да га гура, али су му играли најспремнији.
[/quote]па не знам ја нисам био поред Пижона кад је то овом рекао,али верујем да је истина.Сад можда је то у неком другом контектсту у некој форми зајебавања.Савић је почињао пар утакмица на почетку сезоне и играо је али био је несигуран што је сасвим нормално и није се показао баш најбоље,не мислим баш да не знам да је савић давао 10 аутоголова да би га пижон и даље форсирао па чак и да стоји прича о кумству.Само то што сам чуо је да је врањешу речено и пре припрема да савић има предност.Можда нема везе са причом о кумству,можда је Врањеш безобразнији или пргавији или не знам шта,али није онда ни до квалитета ако пре почетка припрема је тако речено.
Такође ако сам рекао да је то Пижон рекао Врањешу не значи да по томе би Савић требао да игра 90 минута све утакмице,већ ко што рекох да има предност у односу на Врањеша па макар то значила мизерна минутажа.Можда је Врањеш квалитетнији што не значи да би требао да игра у првих 11 али можда би требао да има Савићеву улогу и да улази са клупе и слично.
И просто не би да настављам полемику о овоме не би ни писао,него су спомињали безобразлук Врањеша што је изашао у јавност и само сам рекао оно што сам ја чуо,а верујем да је истина али ко зна можда и није.