![]() |
Слика данашње Србије.. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
|
Одг: Слика данашње Србије.. - 8stardust7 - 01-31-2010 А шта је са "државном лутријом Србије" која има оне дечије спотове за греб-греб она срања која се продају на сваком ћошку, важно да лажно моралишу око кладионица и како оне не смеју да буду близу школе бла бла. Шта сад кладионица је коцка а бинго,лото и та гребања нису? Него хоће паре за себе, а кладионице су им велика конкуренција у крађи народних пара јебига... Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 02-01-2010 [flash=200,200]http://www.nspm.rs/hronika/dragan-sutanovac-rezolucija-o-srebrenici-pokazace-ko-je-za-eu.html[/flash] :o :o :o Српски министар одбране: "Препознајем рукопис оних који ће бити против, јер тај рукопис се препознаје још из деведесетих година. Тај рукопис се препознаје и када су паљене амбасаде, и када је брањена СЦГ са гуслама у Сава центру, и када су праћени тенкови у ту исту Сребреницу". Шта човек да помисли и каже а да му се желудац у секунди не преврне? Министар војни, својом појавом која у човеку буди успомене из раних школских дана подсећајући нас на другове које је обично сваки разред поседовао. То су били они клинци који су имали две леве ноге, били су ослобођени физичког и главне цинкаре у разреду. И ето данас у Србији, земљи ратника јунака, таква карикатура од човека заузима место са ког су наши преци писали најславније странице историје. Његова реторика представља најбољи пример како би исти они који финансирају нашег вајног министра желели да размишља и цео српски народ. Када те неко згази и понизи помози му да те згази још више, то је логика издајника који данас воде ову земљу. Док пишем овај упис у глави ми је слика странице са нашег форума са које се смеши Насер Орић за кога досманлијски медији кажу да је жив и здрав, ја читам како нам зет славуја из Мрчајеваца држи моралну придику !!! Не пада ми на памет да разрађујем његове ''досманлијске филипике'' само бих са вама поделио мучни осећај када се сетим снимка мучења српског официра Радета Рогића и слику вајног ''српског министра одбране''. Верујте ми на реч повраћа ми се у секунди. И сад је он нашао да прича о одбрани отаџбине и гуслама, а самим тим и свим српским јунацима које су уназад кроз векове гусле опевале !!! Он који је у време одбране наше отаџбине са својим ментором седео по европским престоницама и заједно са њим наводио душманске НАТО авионе на нашу земљу, на наша огњишта, на наша породилишта и давао прецизне информације шта и како да се гађа небили Србе бацили на колена !!! Брука и срамота шта смо дочекали !!! Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 02-01-2010 На овако нешто је тешко дати било какав коментар а при том остати нормалан. Највећи проблем у Србији је што мрзимо сами себе (не мислим на народ комплетно него на ''владајуће људе'', а сви знате на кога мислим). Било која друга држава своје генерале и ратнике брани, па чак и када буду осуђени они су за њих хероји. Хрватска, Босна, Албанија...Чист пример је Ратко Младић, наш генерал, који нигде није осуђен а цела власт га пљује и користи сваку прилику да то учини. Када би само једном у овој држави имали власт која ће да подржи сопствени народ, а не само да гледа како да украде, све би било много другачије. Али како сада ствари стоје, чини се да би само нови 5. октобар решио неке ствари. Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-01-2010 Које је ово зло.. не могу да верујем! Кључа све у мени већ месецима... Требало би их каквом књигом гађати.. јер они се пушке и камена не боје. Али је штета књига. Када год треба некакву одлуку у Скупштини Србије донети, ови крелоси потежу 1990-те године и сл. Ајме.. па докле више!?!?!?! ПАПАГАЈИ, НАУЧИЛИ СТЕ НАПАМЕТ СВОЈЕ ДИРЕКТИВЕ!!!!! О каквој то Сребреници он прича?! Као да постоји само 1 страна жртве у босанскохерцеговачком злу?! Није ми јасно зашто се и даље о овоме ћути? Зашто толико морамо да трпимо? Ко да живимо у Јаснеовцу, или Аушвицу.. па нас газе, и смешкају се.. урличу, када потекне наша крв!? И најтрагичнија ствар је ове њихове колеге из "опозиције", сви ови изроди у Скупштини, што ћуте, и нико неће да им реч каже.. да им спомене шта се заиста дешавало.. РТС је јавни сервис Србије.. наше право да знамо све, а како то да нико из обичног народа не сме да дође и да каже своју реч, да ДИГНЕ СВОЈ ГЛАС ПРОТИВ ОВОГА ЗЛА! Они када желе да покажу како су "праведни и демократски оријентисани", онда се хватају за национални строј, образ стормфронт, и сл. Стално се провлачи то да су им те организације супарници, и све то.. ПА ГДЕ ЈЕ ГЛАС ОБИЧНОГ НАРОДА!?!?! Неће они да полемишу са нама, јер знају колико су им прљаве савести, образи усвињени, а руке масне.. Неће они да дискутују са нама, јер обични људи немају чега да се стиде, да им се украде, чисте су савести, и образа. Обични људи би им рекли све у лице, па да се тресе цела Србија.. као што је Гадафи прошле године јавно у згради ОУН оптужио ове злотворе САД и њихову лажну демократију, и бробу за хуманитарно право! Ко је тај испрдак Драган Шунтановац!? Мрцина од 130 кила, који се добро наждерао, и напио.. сит, обучен, и гура Србију у НАТО!? Да будемо дужни исто као и Пољска, Чешка, и остале земље те злочиначке творевине! Чланство у НАТО значи њихово наоружање, а то је скупо, и требаћемо да плаћамо докле год овде и један човек постоји.. Он је полтрон империјалиста САД, ових јудеомасона што смо причали на дрогој теми већ о томе.. БОГ ВАС КЛЕО ИЗРОДИ ПОГАНИ... Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 02-01-2010 Њих је срамота што су Срби... изгледа да би требало сви у ислам да оду. Срамота их је да кажу да су тамо Срби страдали, да су мучени и убијани српске жене, деца, свештеници. Кад су у питању ''злочини'' Срба цео свет бруји о томе, а ''жутима'', Шутановцу, Тадићу и компанији, као и њиховим ''партнерима'' опозицији одговара да лижу дупе западу и причају шта им они кажу... стварно докле ћемо ми да трпимо овако нешто...изгледа док Србија не остане без Срба... А кад већ спомињеш образ, строј и остале покрете, ствар је једноставна. Држава пропада, власт краде на све стране, ајмо онда да убацимо све групе и све навијаче у исти кош и да мажемо народу очи... Тако су Образ, Строј, 1389, Делије, Гробари.... то је све исто... сви стока, хулигани, и сви криви за пропаст државе... Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 02-01-2010 (02-01-2010, 08:53 PM)дрвосеча link Wrote: И најтрагичнија ствар је ове њихове колеге из "опозиције", сви ови изроди у Скупштини, што ћуте, и нико неће да им реч каже.. да им спомене шта се заиста дешавало.. Не може се брате поред оваквог зла !!! Велике су прљаве паре ушле у ову земљу да би се опозицији дозволило било какво деловање. Јес да није и опозиција за неку похвалу али се против ђавоље работе не може. Далеко од тога да их браним али тренутно у Србији нема човека који има петљу и срце да им стане на пут. Тренутно нема таквог играча !!! Друго ово што си рекао ПА ГДЕ ЈЕ ГЛАС ОБИЧНОГ НАРОДА!?!?!, не знам ни шта би ти рекао право да ти кажем. Хиљаду пута сам рекао да је народ потиштен, намучен, посрамљен. Више нема ни снаге ни воље да се бори за бољи живот. То је ваљда и био тај њихов паклени план. И гарантујем ти, сутра да дође до избора иста би слика на крају дана била ... и даље би дувала та проевропка антисрпска кошава са запада. Не вреди брате не вреди народ тако хоће, народ тако хоће !!! Мени стварно није јасно како и зашто !!! Једино слободоумног народа што се попут Дон Кихота бори против немогућег остало је још као и увек на трибинама стадиона и то је то. Чак су и тој ''просрпској и нецивилизованој и антиевропској аждаји'' решили да стану чизмом на главу !!! СТРАШНО ШТА СЕ НАМА ДЕШАВА !!! Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 02-01-2010 Дешава се уништавање Србије сопственом руком! Све оно што смо мислили да је немогуће, сада се дешава...а ми не можемо ништа јер је народ како си сам рекао, напаћен, измучен, нема више воље за било шта... тужно, тужно... Одг: Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-01-2010 (02-01-2010, 09:27 PM)Капетан Кука link Wrote: И гарантујем ти, сутра да дође до избора иста би слика на крају дана била ... и даље би дувала та проевропка антисрпска кошаваса запада. Не вреди брате не вреди народ тако хоће, народ тако хоће !!! Мени стварно није јасно како и зашто !!! [/b] Избори су тек огледало наше трагикомедије! Причају сви једни против других, лажу, пљују се.. и онда после си у коалцију, за "добро Србије".. па од тих њихових добара нама зуби поиспадоше... изгрбавили смо се до земље. Само дај неки глас, да им дупе остане у фотељама... да спавају, једу, и се*у.. и примају плату за то.. ДОКЛЕ ВИШЕ!?!?! Јадан народ или нема посла.. или ради за 22.000 динара. Чујем неки дан гувернера НБС, како одговара на питања зашто динар толико слаби, како је близу 100 дин = 1Е.. а он лупендише, и муља око тога како је у односу на прошлу годину неким статистичким прорачунима боље?!?!!? Сваки пут користе прилику да нам саопште како нам је боље, и биће нам и даље боље, само гласајте за њих!? > ![]() Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 02-01-2010 22000 ? ти људи који имају толику плату још могу бити и срећни... код мене у кући од 4 особе има 1 плата од 18000, ја радим приватно кад буде посла, али то је 1 у 2 месеца... тако да је ситуација у Србији много гора од 22000 динара, а иде све горе и горе... Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-01-2010 Ма то сам онако навео пример.. има људи на Југу Србије који раде и за 14.000 дин, веровали или не... Или чак 6 месеци не прима плату!?!? :o То је плач мајке Божије! А онда када чујете једну дебелу свињу, активисту ДС у Новом Саду како одлази из НИС јер му је ту лоше, па иде у још бољу фирму за плату невероватних 300.000 динара месечно, а дошао је на тај положај због своје чланске картице... онда не можете а да вам не буде лоше! Мени је искрено позлило када сам слушао. Тим пре што је разлика у раду огромна.. овај други седи у фотељи, и шета се по дунавском кеју у НС.. а овај први мученик ринта, ко коњ и не сме ни на телефон да се јави, гледа му се и када иде у тоалет за 14.000 дин?! И што више имају, све су више похлепнији, и гори... Али што каже, треба народна мотка да проради.. да им пукне тинтара.. а задњица буде модра!!! |