Delije
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Кале - 06-10-2009

Извор?

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Neca - 06-10-2009

(06-10-2009, 02:05 PM)Кале link Wrote: Извор?

Ја сам слично прочитао у блицу,да је Бурзановић требао да иде у Нагоју,али му је Пикси рекао (препоручио) да остане у звезди још једну сезону,па да следеће оде у Нагоју,пошто има уговор са Звездом још 2 сезоне...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - SERBIAN TIGER - 06-10-2009

(06-10-2009, 02:05 PM)Кале link Wrote: Извор?

http://www.blic.rs/sport.php?id=96553

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-10-2009

Обрић који је играо у Израелу највјероватније долази,он је био најбољи од генерације 84. у Звездиној школи!Имао је стагнацију у каријери због болести коју је добио у Израелу.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - SERBIAN TIGER - 06-10-2009

(06-10-2009, 05:35 PM)Бошке link Wrote: Обрић који је играо у Израелу највјероватније долази,он је био најбољи од генерације 84. у Звездиној школи!Имао је стагнацију у каријери због болести коју је добио у Израелу.

На којој позицији игра тај момак?

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-10-2009

(06-10-2009, 08:11 PM)УЛТРАС ЦЗ link Wrote: [quote author=Бошке link=topic=3611.msg68448#msg68448 date=1244655301]
Обрић који је играо у Израелу највјероватније долази,он је био најбољи од генерације 84. у Звездиној школи!Имао је стагнацију у каријери због болести коју је добио у Израелу.

[/quote]

игра на средини терена,далеко је бољи асистент него стријелац.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Igor_RS - 06-10-2009

(06-10-2009, 09:09 PM)Бошке link Wrote: [quote author=УЛТРАС ЦЗ link=topic=3611.msg68453#msg68453 date=1244664686]
[quote author=Бошке link=topic=3611.msg68448#msg68448 date=1244655301]

[/quote]

игра на средини терена,далеко је бољи асистент него стријелац.
[/quote]
Кажу...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Храбро срце - 06-11-2009

Већ сад се некако назире Лукићев план рада и повратка Звезде на стазе славе!!!!Продаће све што може,пустиће све оне који су у овом тренутку прескупи за Црвену Звезду(а таквих је нажалост доста) ,довешће неколико младих Звездиних клинаца,(што је велики плус и може да радује све нас Звездаше) и довешће на ПОЗАЈМИЦУ неколико бивших играча Звезде!!!Траже да се већ сад одрекнемо трофеја за идућу годину јер праве тим за ону тамо годину!!!!А од кога то правите???Од позајмљених играча и клинаца које ћете већ за годину дана продати!!!!Следеће године у ово доба Звезда ће опет бити без трофеја(НЕ ДАЈ БОЖЕ,али тако сада изгледа),половини играча ће да истекну позајнице,а друга половина ови млади ће бити продати,јер треба од нечег да се живи!!!И онда све ново наново!!!Многи мисле да ће ове године да се прави тим за идућу који ће да буде као онај у коме су играли Видић,Бишевац,Баста,Јанковић,Ковачевић,... али ту грешите!!!!Њих је Џаја давно довео!Играли су за омладинци или су мало били на каљењу у Убу!!!А потом су сви прешли у први тим и заједно су играли око 3 године!!!Полако били су продавани!!!Значи не сви,већ по 2,3!!!
Топлица и Буња су направили грешке које сви знате и од којих се клуб нажалост још није опоравио!!!Доведен је веома лош тренер,али још гори играчи!!!И то много њих!!!!Конобар и свита су направили још већ грешку јер су уместо младих играча,хтели да пошто пото се боре за трофеје већ ове године па су довели играче(неке квалитетне,неке не),али које нису могли да плате,што је постао проблем нове управе!!!!Нова управа је јасно рекла да им је главни и први циљ стварање тима,јер само тако може да се изађе из кризе!Доведен је тренер,велики и доказани Звездаш,али као тренеру не можемо му судити док га не видимо на делу!!!Значи о Пижону тамо негде крајем августа!Такође,џаба и Фергусон ако нема тим!!!Ја не видим да се улажу паре у тим!Не видим да се доводе спонзори који ће да директно дају паре за довођење или останак неког играча!НЕ!!!Изгледа да све паре које стигну(од продаје играча,од спонзора),све ће то да оде на смањиваље 30 милионског дуга!!!!Е то је проблем!!!Велики!!!Лукић је обећао спонзоре чим постане председник!Па где су?Сад се види да је дошао,а да нема иза себе НОВАЦ!То је онај разлог због кога су ДЕЛИЈЕ биле уздржане!!!Нереално је поредити,али један Ф.Перез је дошао у Реал,ставио депозит од 55 милиона евра и ушао у клуб!!!Иза њега стоје велике и најмоћније фирме не само Шпаније већ Европе и света!!!Па није он дао паре за Каку,него спонзори!Али да се ми вратимо на нас!У реду ниси унео свој капитал у клуб,али си обећао спонзоре!Па где су?Е то је питање које требамо да поставимо у овом тренутку!А не на 3 стране писати биографију  Бурзановића!!!
Али ајде да кажем да ми је јако жао што нисмо задржали Клеа(а то је кривица МИшковића и Дан тане,који за 8 месеци нису могли да скупе 800000 евра за откуп)!Ако би прешао у партизан,то би му сигурно био не један већ три корака назад у каријери,али што је још горе за нас,јасно би се видело колико су у овом тренутку финансијски моћнији и способнији!!!Иксрено боље да смо се одрекли 4 играча него Клео,али шта је ту је!!!Нема назад!Такође једна ствар ме јако љути и нервира >Sad! а то је довођење(враћање)  Владимира Стојковића!Стварно је наш најбољи голман у овом тренутку,али шта ће нам неко,чији је интерес само да се ШТО ПРЕ И ШТО БОЉЕ ПРОДА!!!Јесенас је изјавио да би дошао у Звезду на 6 месеци,јер не брани у Спортингу и то би био одличан потез и одскочна даска!Сва срећа је прешао у Гетафе!Не требају нам такви,како год се звали!!!Доћи ће на позајмицу,одиграће пола године-годину,продаће се,а Звезда неће допити ни динара и то је двоструки губитак!!!!Уосталом имамо одличног Стаменковића!!!Али ако немамо одбрану џаба и Буфон!!!Ако градиш тим,онда га гради,али тај тим да игра неколико година,а не годину дана и ајмо испочетка!Значи нетребају нам позајмљени играчи!!!А што се тиче Бурзе,пре неколико месеци сам читао његову изјаву да сања о повратку у Звезду,да једва чека да му истекне позајмица!!!И ја не видим разлог што сви подижу толику прашину око његовог повратка када се зна да је он ЗВЕЗДИН играч  :-\ ??? И још више ме чуди управа која се хвали да су довели Бурзановића!Па нисте ви њега довели,већ само вратили,као што ће сва ова ваша ПОЗАЈМЉЕНА ПОЈАЧАЊА бити враћена у своје клубове,или продата другима,а нама ни динара,већ само мањак играча на терену!!!!!

Одг: Одг: Прелазни рок 2009/2010 - CEBEP - 06-11-2009

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Траже да се већ сад одрекнемо трофеја за идућу годину јер праве тим за ону тамо годину!!!!А од кога то правите???

1) За коју годину они праве тим је у овом тренутку не битно. Заборави на тим и трофеје. Без пара нема ни музике а богами ни фудбала. То је наша сурова реалност и што је пре прихватиш биће ти лакше. Ако буду нешто освојили то ће наравно бити феноменално међутим трофеји у овом моменту, на жалост, нису примарна ствар.

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Ја не видим да се улажу паре у тим!Не видим да се доводе спонзори који ће да директно дају паре за довођење или останак неког играча!НЕ!!!Изгледа да све паре које стигну(од продаје играча,од спонзора),све ће то да оде на смањиваље 30 милионског дуга!!!!Е то је проблем!!!Велики!!!Лукић је обећао спонзоре чим постане председник!

2) Паре се не улажу у тим из простог разлога јер пара нема. На довођењу спонзора се ради чак је и Аџић у кратком интервјуу потврдио са ким су склопили уговоре. Паре само што су легле од Жигићевог трансфера тек пре пар дана а са потписом Милијаша за Вулвсе Звезда добија 3 милиона евра.
http://www.blic.rs/sport.php?id=96716

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Нереално је поредити,али један Ф.Перез је дошао у Реал,ставио депозит од 55 милиона евра и ушао у клуб!!!Иза њега стоје велике и најмоћније фирме не само Шпаније већ Европе и света!!!Па није он дао паре за Каку,него спонзори!

3) Као што си сам запазио ово написано је тотално не реално... нити је Лукић - Ф. Перез нити је Србија - Шпанија. О каквим великим компанијама причаш? О мафијашкој компанији звана Делта или о некој страној компанији која треба да уђе у Србију, искешира једно 100 милиона евра, спонзорише Звезду на ”лепе очи” или на ”мајке ми” варијанту. И наравно, то све у чудесној земљи Србији у којој се не зна чији су клубови а закон о спорту се није ни изгласао.

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Али ајде да кажем да ми је јако жао што нисмо задржали Клеа(а то је кривица МИшковића и Дан тане,који за 8 месеци нису могли да скупе 800000 евра за откуп)!Ако би прешао у партизан,то би му сигурно био не један већ три корака назад у каријери,али што је још горе за нас,јасно би се видело колико су у овом тренутку финансијски моћнији и способнији!!

4) Стварно ти жао? Ма свака част управи на том потезу. Ја ћу срећнији да будем да ова управа уложи тих фамозних 800000 евра у нашу омладинску школу...

Још једна ствар.... Идеја ове управе постаје јасна. Млади играчи морају да стасају уз некога старијег и искуснијег па макар ти старији и искуснији дошли на позајмицу. Не можемо да убацимо 11 клинаца у ватру и за који месец им рећи да сада они морају да се пласирају у Лигу Европе. То тако не иде нити ће ићи....

Места нервирању у овом моменту нема. Најгоре што можемо да урадимо је да направимо страховити притисак управи, нарочито Лукићу и Пижону. Треба их пустити да раде најбоље што могу а они ће наравно одговарати за њихове грехове који ће, надам се, бити сведени на минимум. Зато здрави и хладни у глави у овим моментима је једна од најбитнијих ствари.

Одг: Одг: Прелазни рок 2009/2010 - zestone - 06-11-2009

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Већ сад се некако назире Лукићев план рада и повратка Звезде на стазе славе!!!!Продаће све што може,пустиће све оне који су у овом тренутку прескупи за Црвену Звезду(а таквих је нажалост доста) ,довешће неколико младих Звездиних клинаца,(што је велики плус и може да радује све нас Звездаше) и довешће на ПОЗАЈМИЦУ неколико бивших играча Звезде!!!Траже да се већ сад одрекнемо трофеја за идућу годину јер праве тим за ону тамо годину!!!!А од кога то правите???Од позајмљених играча и клинаца које ћете већ за годину дана продати!!!!Следеће године у ово доба Звезда ће опет бити без трофеја(НЕ ДАЈ БОЖЕ,али тако сада изгледа),половини играча ће да истекну позајнице,а друга половина ови млади ће бити продати,јер треба од нечег да се живи!!!И онда све ново наново!!!Многи мисле да ће ове године да се прави тим за идућу који ће да буде као онај у коме су играли Видић,Бишевац,Баста,Јанковић,Ковачевић,... али ту грешите!!!!Њих је Џаја давно довео!Играли су за омладинци или су мало били на каљењу у Убу!!!А потом су сви прешли у први тим и заједно су играли око 3 године!!!Полако били су продавани!!!Значи не сви,већ по 2,3!!!
Топлица и Буња су направили грешке које сви знате и од којих се клуб нажалост још није опоравио!!!Доведен је веома лош тренер,али још гори играчи!!!И то много њих!!!!Конобар и свита су направили још већ грешку јер су уместо младих играча,хтели да пошто пото се боре за трофеје већ ове године па су довели играче(неке квалитетне,неке не),али које нису могли да плате,што је постао проблем нове управе!!!!Нова управа је јасно рекла да им је главни и први циљ стварање тима,јер само тако може да се изађе из кризе!Доведен је тренер,велики и доказани Звездаш,али као тренеру не можемо му судити док га не видимо на делу!!!Значи о Пижону тамо негде крајем августа!Такође,џаба и Фергусон ако нема тим!!!Ја не видим да се улажу паре у тим!Не видим да се доводе спонзори који ће да директно дају паре за довођење или останак неког играча!НЕ!!!Изгледа да све паре које стигну(од продаје играча,од спонзора),све ће то да оде на смањиваље 30 милионског дуга!!!!Е то је проблем!!!Велики!!!Лукић је обећао спонзоре чим постане председник!Па где су?Сад се види да је дошао,а да нема иза себе НОВАЦ!То је онај разлог због кога су ДЕЛИЈЕ биле уздржане!!!Нереално је поредити,али један Ф.Перез је дошао у Реал,ставио депозит од 55 милиона евра и ушао у клуб!!!Иза њега стоје велике и најмоћније фирме не само Шпаније већ Европе и света!!!Па није он дао паре за Каку,него спонзори!Али да се ми вратимо на нас!У реду ниси унео свој капитал у клуб,али си обећао спонзоре!Па где су?Е то је питање које требамо да поставимо у овом тренутку!А не на 3 стране писати биографију  Бурзановића!!!
Али ајде да кажем да ми је јако жао што нисмо задржали Клеа(а то је кривица МИшковића и Дан тане,који за 8 месеци нису могли да скупе 800000 евра за откуп)!Ако би прешао у партизан,то би му сигурно био не један већ три корака назад у каријери,али што је још горе за нас,јасно би се видело колико су у овом тренутку финансијски моћнији и способнији!!!Иксрено боље да смо се одрекли 4 играча него Клео,али шта је ту је!!!Нема назад!Такође једна ствар ме јако љути и нервира >Sad! а то је довођење(враћање)  Владимира Стојковића!Стварно је наш најбољи голман у овом тренутку,али шта ће нам неко,чији је интерес само да се ШТО ПРЕ И ШТО БОЉЕ ПРОДА!!!Јесенас је изјавио да би дошао у Звезду на 6 месеци,јер не брани у Спортингу и то би био одличан потез и одскочна даска!Сва срећа је прешао у Гетафе!Не требају нам такви,како год се звали!!!Доћи ће на позајмицу,одиграће пола године-годину,продаће се,а Звезда неће допити ни динара и то је двоструки губитак!!!!Уосталом имамо одличног Стаменковића!!!Али ако немамо одбрану џаба и Буфон!!!Ако градиш тим,онда га гради,али тај тим да игра неколико година,а не годину дана и ајмо испочетка!Значи нетребају нам позајмљени играчи!!!А што се тиче Бурзе,пре неколико месеци сам читао његову изјаву да сања о повратку у Звезду,да једва чека да му истекне позајмица!!!И ја не видим разлог што сви подижу толику прашину око његовог повратка када се зна да је он ЗВЕЗДИН играч  :-\ ??? И још више ме чуди управа која се хвали да су довели Бурзановића!Па нисте ви њега довели,већ само вратили,као што ће сва ова ваша ПОЗАЈМЉЕНА ПОЈАЧАЊА бити враћена у своје клубове,или продата другима,а нама ни динара,већ само мањак играча на терену!!!!!

Лош коментар, јако. Клео? ЦЕНЗУРА Клео! Па лик је одиграо не ѕнам колико текми и постигао 8 голова, а Паркер одигра дупло манје текми и постигне 6 голова, а Милијаш коју текму више од Клеа и постигне 18 голова. Клео је један тром и спор нападач, без знања да сам себи створи шансу, не нарочито јак у дуелу. Једино му је игра главом на нивоу. 800К еура ѕа њега? Превише! За тај кеш бих пре пазарио пар играча у нашој лиги или средио омладински погон.
Нисам одушевљен Лукићем, али спреман сам да га истрпим до краја следеће сезоне, па ћу онда да га хвалим или пљујем, кад буде имао нешто иза себе. ...а не само решене дербије. Smile И мени је запало за око што још нису доведени спонзори и које је обећао да ће имати одмах по његовом изабрању за председника, али наводно препрека за то је био блокиран рачун.
Што се тиче позајмица, ту немам неко формирано мишљење. Мислим да Пуровић није нешто али немамо бољег од њега, па нека Рељић, Перовић, Малинић стасавају уз њега. Стојковић је екстра голман и дефинитивно бољи од Стаменковића, кога иначе јако ценим. Нека дође Стојковић, јер Лига УЕФА нам е приоритет јер ту леже паре, а сетите се како нас је Стојковић увео први пут у Лигу УЕФА, против Браге. Уместо Томовића бих вратио Вуковића, оставио бих или Џеферсона или Гвозденог на левом беку, Мркела ми не би излазио из игре и уз још 2-3 млада квалитетна играча би имали млад и перспективан тим, па би можда и испунили неки од 3 циља који би мене као колико-толико реалног навијача задовољили, а то су освајанје Првенства, освајање Купа или пласман у Лигу УЕФА.

Поз!