![]() |
КК Црвена Звезда 08/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена Звезда 08/09 (/showthread.php?tid=1318) |
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - Ђоле - 11-04-2008 Вечерас играмо против Алијанса у Гмундену, Аустрија, први меч квалификација за Евро куп. У екипу се вратио и Тадија па ћемо бити комплетни. Реванш је за 7 дана у Пиониру. Преноса нема јер за сада ниједна станица није откупила права преноса овог такмичења. Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - _simke_ - 11-04-2008 Хоће ли се пратити Звезда у Евро купу,или се и то бојкотује као НЛБ лига? Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - KizaLion - 11-04-2008 (11-04-2008, 02:12 PM)_simke_ link Wrote: Хоће ли се пратити Звезда у Евро купу,или се и то бојкотује као НЛБ лига? Да си само мало размислио - Хрвати нам контролишу баскет преко Куртон лиге, НАТЕРАЛИ СУ НАС да идемо у Задар, Сплит и остале њихове вукојебине да би они играли јачу лигу него што је Хрватска. Били су паметнији и одиграли су прљаво и перфидно са Словенцима , јебу нас као што нас је ћопави Маршал годинама превозио жедне преко воде. Даље, покушавају да наместе да наша српска лига постане имагинарна како би могли ону њихову приватну лигу да дигну на виши ниво где би потписали уговор са Евролигом. Даље, ја се грозим саме помисли да овде има пар форумаша који повремено иду на баскет. То су људи које ја не разумем. Да ли би ти ишао на баскет иако је то УЛЕБ куп, а Балијанер још игра у Звезди? Па не би. Људи из Управе све ово знају зашто нема Делија на утакмицама али се праве луди као најгори лицемери. Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - _simke_ - 11-04-2008 Шта ти је бре човече и ја сам против НЛБ лиге,само сам питао да ли ће се ићи.А што се тиче балије,лако се он може отерати из звезде,кад би му се на свакој утакмици певало нож,жица,сребреница,или се скандирало Ратку Младићу,отишао би он у року од месец дана.Његове балијске уши не би желеле да слушају то. Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - rukometas_bg - 11-04-2008 (11-04-2008, 05:42 PM)_simke_ link Wrote: Шта ти је бре човече и ја сам против НЛБ лиге,само сам питао да ли ће се ићи.А што се тиче балије,лако се он може отерати из звезде,кад би му се на свакој утакмици певало нож,жица,сребреница,или се скандирало Ратку Младићу,отишао би он у року од месец дана.Његове балијске уши не би желеле да слушају то.Размисли мало шта би тиме произвели Пешић би се покупио и запалио истог тренутка, клуб би се опет распао, а целокупна јевност би једва дочекала тако нешто да нас представи у најгорем могућем светлу Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - Pijanac - 11-04-2008 Клуб се не би распао јер је то одавно обављено. Ово све са Пешићем је шминка која ће врло брзо избледети. Симке, пошто група Делије Север није издала никакво другачије саопштење значи да је још увек актуелан бојкот СВИХ ТАКМИЧЕЊА у којима игра кошаркашки клуб. Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - Вечити ДЕЛИЈА - 11-04-2008 Мислим да за ову словеначко-усташко-балијско-титову лигу није ни потребно било какво саопштење... Наши разлози бојкота конкретно ове лиге су познати (да се не понављам), а и Киза је горе укратко објаснио најважније ствари. Стоји да су они наши бивши говнари који једва измилише, можда и највећи кривци зашто се српска кошарка усмерила у том правцу. Да смо чврсто заузели став као и партизан, мислим да би се причала друга прича. Не може нико да ме убеди да би квалитет наше кошарке био на нижем нивоу него што је сад... Па чак и да јесте тако, мора се знати шта су приоритети. Но добро, било, прошло и не може се изменити. Ми смо пунили Пионир на самом почетку против Задра, Цибоне, али... То је ипак био сам почетак док се нису скинуле маске и видело ко пије, а ко плаћа, док се није организовао завршни турнир на највећи Православни празник (и даље не могу да се начудим томе) и сл. Quote:Даље, ја се грозим саме помисли да овде има пар форумаша који повремено иду на баскет. То су људи које ја не разумем. :-\... Глупо је да се јављам кад лично не знам ниједан пример да наведем! Али некако сам био убеђен да има случајева и зашто не би веровао Кизи, тако да и ја делим потпуно исто мишљење. И исто тако знам да ми је кошарка у крви и да је веома мали број људи на Северу који више воли да игра или прати баскет од мене. Али битно је да и поред свега тога себи никад не би дозволио да поред става Делија и личног карактера и морала који поседујем, посећујем баскет текме Црвене Звезде (наше, вољене, једине... небитно). Што се тиче нашег првенства и европских такмичења... Ту би већ можда и могли да заузмемо неки нови став. Али и даље стоји изјава нашег вође од летос! "Нова структура људи" нам је пљунула у лице и што каже Пијанац, ако се мало боље размисли, питање је дана када ће избледети ова шминка. Сувише касно формиран састав, потребно је време да се уигра и почне да игра као стварно може - сасвим лепо оправдање које ће да пије воду до Јануара... А од Нове године ће да се драде некако још преосталих 5-6 месеци до истека уговара, узму се лепе паре и ко те јебе Звездо што опет ништа ниси урадила и што још 4 године нећеш да играш Евролигу сигурно. А за балију... Треба по мени објаснити народу и тој управи (ако већ не зна) да је њега нико не мрзи, да га нико не би убио, претукао и сл. То се руши са нашом православном вером и начелима. Можда је он по људским особина бољи од 90% Срба и можда је велики кошаркашки потенцијал... АЛИ, Делије неће да бодре потомке и наследнике усташа, шиптара, балија, тј. људи који су вршили најкрвавије злочине над српским народом. Не смеју се заборавити она силовања и покољи на Бадње вече и Божић, рушење српских светиња, јер то мора бити у свести сваког Србина. Видећемо... За недељу дана је европска текма у Пиониру. Прва прилика да се поново покрене тема бојкота, али мислим да ће то ипак да причека обзиром на све ово што је задесило и задешава нашу групу у последње време. А можда и нема шта да причека, пошто постоје ствари које су јасне као дан и преко којих се неће прећи тако лако! Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - KizaLion - 11-04-2008 Ово је незванични сајт Делија, а Делије бојкотују тај клуб, онда нема шта ми њих да коментаришемо на форуму. Само губимо време, уместо да то време усмеримо на нешто корисно. Да идемо на утакмице где год иде наша група, фудбал, рукомет, одбојка... Страшно је глупо да неко може да иде да гледа Хрвате на баскет а цело време седи и ћути ко највећа пичка, а да је коп пун и да има Делија онда би се понашао другачије?! Овако сваки човек који се појави у Пиониру само повећава бројност и овим говнарима из Управе продужава останак у смрдљивим фотељама. Или ћемо сви ићи у Пионир или неће нико. Ипак је ово озбиљан форум, а ја тему закључавам. |