![]() |
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239) |
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - CEBEP - 08-19-2008 Не знам стварно шта ту има да буде ”прерано.” Па да ли је могуће да у задњих не знам колико година не можемо да победимо на отварању првенства. И тако је Буња мислио да на челу са Субашићем и Блажићем хара Европом а и првенством ове године. Да није смешно било би тужно... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mayor - 08-19-2008 ма људи далеко од тога да се ја не слажем да је у звезди распадање то је свима јасно. и ја сам сам звиждао и скандирао "из звезде" али сам хтео да кажем да смо то урадили пуни неког негативног набоја и да је све то "можда прерано" мада кад мало више размислим,можда и нисам у праву,можда са овим нашим и треба тако мала корекција кгб-овог коментара, мени је лично дража "батина је и мeчку научила да игра" ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Madness - 08-20-2008 Случајно сам приметио док сам гледао на википедији,вукобратовић и овај јаковић што сад игра први пут профи фудбал,обоје су рођени у карловцу,а одатле је и буњевчевић,то су неке његове везе,капирам да он форсира овог јаковића,човек је направио катастрофалну грешку код првог гола.А овај несрећни голман радивојевић је гробар,целу омладинску школу је прошао у пакистану,и види се то у његовој игри... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 08-20-2008 (08-20-2008, 12:06 PM)Madness link Wrote:Случајно сам приметио док сам гледао на википедији,вукобратовић и овај јаковић што сад игра први пут профи фудбал,обоје су рођени у карловцу,а одатле је и буњевчевић,то су неке његове везе,капирам да он форсира овог јаковића,човек је направио катастрофалну грешку код првог гола.Ово је мало плитко размишљање, зар не? Проблем је што та 2 играча морају да буду у ротацији, јер немамо боље играче, нажалост. У чему је разлика између Јаковића, Девића, Томовића...нема је. У чему је разлика између Богдановића и Вукобратовића...нема је. Тако да кога год од њих стави, потпуно је свеједно ништа нити губимо, нити добијамо. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Madness - 08-20-2008 ма слажем се да нема разлике између ових играча које си набројао,али то је и проблем зар не?тужно је што имамо толико играча у рангу канадске аматерске лиге или универзитетске,шта год... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - CEBEP - 08-21-2008 Ма јебеш састав тима и играче. Најбитније је да су они преко главног сајта омогућили директан пренос постављања траве која је специјалним хладњачама увезена из Немачке. То су ипак приоритети клуба у овом моменту. Тако ћемо да се јуримо по квалитетној трави целе сезоне са великанима Европског фудбала попут Јагодине и Младости... Наравно до следећег Цециног или Чолиног концерта..... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - kallipoli - 08-21-2008 не могу да верујем да су поставили поставњаље траве уместо да гледају како добијају голове од воше поред онакве подршке... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Ђоле - 08-22-2008 Она сељачина Крмпотић дао шут карту Милану Пршу,дечку који је капитен репрезентације у свом узрасту и који је био у идеалном тиму на ЕП прошле године.Као не уклапа се у визију јер је 90-о годиште,омладински тим базира се на играчима који су 91.?!Овај има да нам сахрани и онако очајан омладински погон! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Bojan-92 - 08-22-2008 имам једно питанје. дали ће онај КЛЕО сутра играти против Баната? Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - capocrimi - 08-23-2008 нови сајт ФК-а без ћирилице ??? ??? ??? |