![]() |
КК Црвена звезда 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1205) |
КК Црвена звезда 07/08 - радомир - 10-13-2007 Много је људи овде којима није место а поготово не место где треба да пишу. Администрација реагуј! Банујте неподобне! До тад ово ће бит закључано. П.С. откључати после утакмице са Будућности. П.П.С. коме се оваква одлука не свиђа, нек иде да се жали у градску топлану! КК Црвена звезда 07/08 - Igor_RS - 10-13-2007 У праву си, намножило се овде свега и свачега(и горбара и турака), ред је за чистку. КК Црвена звезда 07/08 - KizaLion - 10-13-2007 Управо тако. Колики лицемер треба да будеш када пре 4-5 године на све стране пљујеш Хрвате и Муслимане, а сада си постао толерантан, и сви су ти добри... Такви људи ми не улазе у главу.... али добро, будала има свакојаких. Постове сам обрисао, последње опомене за оне који су бранили Аладина, други пут ако га буду опет бранили најбоље да оду код његове "нане", да јој дигну димије и пољубе у њену обријану пичку. И све ово данас, баш на Бајрам?! :lol: И овај форум их више неће видети. КК Црвена звезда 07/08 - nisam_zdrav - 10-21-2007 Моја прва сећања за Звезду и кошарку сежу до утакмица из финала плеј офа када смо тукли гробље 4:1... Можда и нешто раније... И ево сада покушавам да се сетим да ли је онај тим који је 1998 харао првенством и Европом био наш најбољи тим у овом временском периоду... Сећам се додуше и игре против Жалгириса у Београду када смо их поцепали (будући освајачи Евролиге) или можда утакмице када је Кречко са отписаним момцима дошао до последње четвртине и 35:15 за нас, а гробље занемело у неверици... Те две утакмице некако памтим иако је било још добрих утакмица... Е сада овај тим који сада игра за Звезду игра стварно добро, игра тако да од њих очекујем да нам приреде пуно утакмица као горе описаних... Можда и да одиграју једну сезону попут оне из 1998... Незајажљив сам тога сам и сам свестан, али као Циган и не могу друго очекивати нити од себе нити од њих... Мишановић? Колико су га само људи пљували, а он као да је други играч...колико је само постао користан па оно није нормално... Тадија? Овај разбија, растура, раставља на делове... Кук? Какав странац... Њега морамо задржати до краја сезоне како знамо и умемо... Црнац који дели лопте као на тацни...непрестано...е то је реткост!!! Одличан играч... Марковић? Момак игра много боље него прошле сезоне, стабилнији је доста... Остали се доста добро уклапају у тим, квалитетно сарађују, малтене су сви подједнаки и дефинитивно не зависимо од једног играча... Тренер? Морам да претпоставим да је ова тренутна игра апсолутно његова заслуга јер не видим кога другог да "окривим" за ово... Познато је да је имао успеха са нашим млађим селекцијама... Видећемо како ће се показати убудуће... У овом тренутку ми идаље имамо повређена три играча... Александров, Јоровић и Милошевић када се придруже екипи добићемо и на ротацији играча у игри и до смањења оптерећења... Видећемо само колико ће моћи момци да пруже због паузе... И дефинитивно се има утисак да нама може помоћи долазак још једног центра, а да ли ће до тога доћи или ћемо остати на овим снагама видећемо... Овог пута немамо бреме фаворита, немамо бреме морања, нема уложених милиона, овог пута играмо кошарку... КК Црвена звезда 07/08 - Skrimo - 10-21-2007 немојте још оцене давати мислим и мени је до јаја овај тим,игра и све,али ко ће се сећати почетка сезоне ако не освојимо ништа на крају?ал у сваком случају врло обећавајуће.. КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 10-23-2007 Quote:Драгићевић Звездин до 2010. године Мислим да је ово веома добра ствар за Црвену Звезду, дечко из утакмице у утамицу показује своју вредност и квалитет који тиму доноси добре резултате. Ајде да кажем и оно нестандардно: "браво за управу." КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 10-27-2007 Quote:Нови тријумф Звезде Лепо, још једна победа... Мислим да је сада најбитније добро се одморити и припремити за предстојећи дерби. На сајту НЛБ-а пише 1674 гледалаца. КК Црвена звезда 07/08 - rukometas_bg - 10-28-2007 Лошија игра од очекиване, разлог је тај што нисмо имали трћег расположеног играча да се прикључи. Али када се сагледа да нам фале Александров, Милошевић, Јоровић(у одбрани) онда свако схвата да смо до сад феноменално одиграли. Мали пад у игри је морао да се деси, боље против сплита него глодара Уосталом шампионске екипе добијају и кад играју лоше. КК Црвена звезда 07/08 - kiki - 10-28-2007 Највећи проблем је што Тадија и Кук немају одговарајућу замену и не могу да се одморе. Покушао је Стева са малађим Стевом на плеју, али је овај криминално одиграо (увек боље игра када је на двојци). Тадија се разгоропадио у другом полувремену, али је поново скок највећи проблем - он и Миш једноставно не могу/не умеју да затворе рекет. Када се зна да је гробље до својих победа против нас врло често долазило управо захваљујући доминацији у скоку (поготово када је офанзивни скок у питању), јасно је да ћемо имати жестоких потешкоћа. Наравно, очекујем наставак уништавања институције дербија кроз јајарења око карата. КК Црвена звезда 07/08 - Mikelandjelo - 10-28-2007 Kaд је дерби? |