Delije
КК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1205)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

КК Црвена звезда 07/08 - радомир - 10-13-2007

Много је људи овде којима није место а поготово не место где треба да пишу. Администрација реагуј! Банујте неподобне!
До тад ово ће бит закључано.
П.С. откључати после утакмице са Будућности.
П.П.С. коме се оваква одлука не свиђа, нек иде да се жали у градску топлану!

КК Црвена звезда 07/08 - Igor_RS - 10-13-2007

У праву си, намножило се овде свега и свачега(и горбара и турака), ред је за чистку.

КК Црвена звезда 07/08 - KizaLion - 10-13-2007

Управо тако. Колики лицемер треба да будеш када пре 4-5 године на све стране пљујеш Хрвате и Муслимане, а сада си постао толерантан, и сви су ти добри... Такви људи ми не улазе у главу.... али добро, будала има свакојаких.

Постове сам обрисао, последње опомене за оне који су бранили Аладина, други пут ако га буду опет бранили најбоље да оду код његове "нане", да јој дигну димије и пољубе у њену обријану пичку. И све ово данас, баш на Бајрам?! :lol: И овај форум их више неће видети.

КК Црвена звезда 07/08 - nisam_zdrav - 10-21-2007

Моја прва сећања за Звезду и кошарку сежу до утакмица из финала плеј офа када смо тукли гробље 4:1... Можда и нешто раније...
И ево сада покушавам да се сетим да ли је онај тим који је 1998 харао првенством и Европом био наш најбољи тим у овом временском периоду... Сећам се додуше и игре против Жалгириса у Београду када смо их поцепали (будући освајачи Евролиге) или можда утакмице када је Кречко са отписаним момцима дошао до последње четвртине и 35:15 за нас, а гробље занемело у неверици... Те две утакмице некако памтим иако је било још добрих утакмица... Е сада овај тим који сада игра за Звезду игра стварно добро, игра тако да од њих очекујем да нам приреде пуно утакмица као горе описаних... Можда и да одиграју једну сезону попут оне из 1998... Незајажљив сам тога сам и сам свестан, али као Циган и не могу друго очекивати нити од себе нити од њих...
Мишановић? Колико су га само људи пљували, а он као да је други играч...колико је само постао користан па оно није нормално...
Тадија? Овај разбија, растура, раставља на делове...
Кук? Какав странац... Њега морамо задржати до краја сезоне како знамо и умемо... Црнац који дели лопте као на тацни...непрестано...е то је реткост!!! Одличан играч...
Марковић? Момак игра много боље него прошле сезоне, стабилнији је доста...
Остали се доста добро уклапају у тим, квалитетно сарађују, малтене су сви подједнаки и дефинитивно не зависимо од једног играча...
Тренер? Морам да претпоставим да је ова тренутна игра апсолутно његова заслуга јер не видим кога другог да "окривим" за ово... Познато је да је имао успеха са нашим млађим селекцијама... Видећемо како ће се показати убудуће...

У овом тренутку ми идаље имамо повређена три играча... Александров, Јоровић и Милошевић када се придруже екипи добићемо и на ротацији играча у игри и до смањења оптерећења... Видећемо само колико ће моћи момци да пруже због паузе...

И дефинитивно се има утисак да нама може помоћи долазак још једног центра, а да ли ће до тога доћи или ћемо остати на овим снагама видећемо...

Овог пута немамо бреме фаворита, немамо бреме морања, нема уложених милиона, овог пута играмо кошарку...

КК Црвена звезда 07/08 - Skrimo - 10-21-2007

немојте још оцене давати мислим и мени је до јаја овај тим,игра и све,али ко ће се сећати почетка сезоне ако не освојимо ништа на крају?ал у сваком случају врло обећавајуће..

КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 10-23-2007

Quote:Драгићевић Звездин до 2010. године

Капитен кошаркаша Црвене звезде Тадија Драгићевић продужио је уговор са матичним клубом до 2010. године. Млади ас, који ове сезоне пружа изузетне партије, предводиће црвено-беле и у наредне три сезоне, уз могућност да лета 2009. године оде у иностранство уз адекватно обештећење.

Драгићевић је у Црвену звезду дошао из Чачка 2002. године заједно са братом Страхињом. Свој таленат приказао је у кадетској и јуниорској конкуренцији, да би се првом тиму Црвене звезде прикључио као 18-годишњак. После једне сезоне позајмице у Мега Исхрани, Драгићевић је постао стандардни члан Црвене звезде прошле сезоне.

Квалитетним партијама, али и вредним односом према клубу, саиграчима и обавезама, Драгићевић је постао један од најмлађих капитена Црвене звезде у историји.

“Црвена звезда је мој клуб, мој други дом. Брзо смо се договорили о продужетку сарадње и веома сам задовољан. Желим да се мирне главе у наредном периоду максимално посветим својим обавезама, како би наставили сви заједно да пружамо пре свега лепе игре, а онда и да бележимо добре резултате”, рекао је Драгићевић.

Драгићевић је тренутно најбољи стрелац НЛБ лиге са 20.5 поена по мечу, а пети је у конкуренцији најкориснијих играча регионалног такмичења.

Крилни центар Црвене звезде 2005. и 2006. године наступао је за младу репрезентацију Србије и Црне Горе на Европским шампионатима и освојио је бронзу у Русији и злато у Турској. Прошлог лета био је на ширем списку сениорске репрезентације Србије.

Мислим да је ово веома добра ствар за Црвену Звезду, дечко из утакмице у утамицу показује своју вредност и квалитет који тиму доноси добре резултате. Ајде да кажем и оно нестандардно: "браво за управу."

КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 10-27-2007

Quote:Нови тријумф Звезде

Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Сплита резултатом 86:79 (25:23, 15:15, 24:19, 22:22) у мечу седмог кола НЛБ лиге и тако забележили трећу узастопну победу. Најефикаснији појединац утакмице био је Тадија Драгићевић са 28 поена (5-11 за два, 4-6 за три), а уз то је забележио и 7 скокова. Плеј Омар Кук убацио је 21 поен (7-10 из игре) и 7 пута успешно асистирао сагирачима, док је Мирко Ковач дао допринос победи са 12 поена, 3 ухваћене и исто толико украдених лопти.

У пораженом саставу најбољи је био Андрија Стипановић са 22 поена (10-13 из игре, 2-7 пенали) и 7 скокова, Марлон Гарнет је убацио поен мање, а Ентони Ејкинс 11, уз 8 асистенција.

У првом полувремену се играло у спором темпу и са много грешака, па ниједна екипа није успела да направи значајнију предност. Двојац Кук-Драгићевић је, по обичају, предводио "црвено-беле", а Американац је посебно био расположен у шуту тза три (4 од 5).

Изласком водећег тандема средином друге деонице нападачка игра домаћина доживљава нагли пад – тим Стевана Караџића није погодио кош три и по минута. Срећом, Сплићанима није ишао шут споља, па нису максимално искористили период врло лоше игре нашег тима. Поенима Бакића у последњој секунди Звезда стиче +2 пред одлазак на одмор – 40:38.

Брзоплетост и лежерност у додавању главни су разлози што се наши кошаркаши нису резултатски 'одлепили' већ стартом треће четвртине, али су мањак концентрације у предаји лопте надокнадили нешто касније чврстом одбраном. Мирко Ковач је постигао 5 поена у серији Звезде 12:0, после које је домаћин стекао, испоставиће се, највећу предност на мечу – 59:49.

Зонска одбрана "жутих" почетком последњег периода показала се као одлично решење, пошто Звезда у тим тренуцима није имала идеју у нападу и све се углавном сводило на шут за три поена.

Ејкинс је проиграо и са неколико поена и асистенција довео свој тим на подношљив заостатак – 73:71. Тим Слободана Суботића је држао прикључак до пред сам крај, али за потпун преокрет недостајала му је концентрација на линији пенала (Стипановићу превасходно) и још један расположен играч.

Све сумње око победника отклонио је Драгићевић тројком за 82:77, а Марковић и Кикановић су погоцима са пенала потврдили шести овосезонски тријумф.

Црвена звезда у 8. колу Јадранске лиге игра са Партизаном, а та утакмица на програму је следеће суботе од 17 часова.

Лепо, још једна победа... Мислим да је сада најбитније добро се одморити и припремити за предстојећи дерби.
На сајту НЛБ-а пише 1674 гледалаца.

КК Црвена звезда 07/08 - rukometas_bg - 10-28-2007

Лошија игра од очекиване, разлог је тај што нисмо имали трћег расположеног играча да се прикључи. Али када се сагледа да нам фале Александров, Милошевић, Јоровић(у одбрани) онда свако схвата да смо до сад феноменално одиграли. Мали пад у игри је морао да се деси, боље против сплита него глодара
Уосталом шампионске екипе добијају и кад играју лоше.

КК Црвена звезда 07/08 - kiki - 10-28-2007

Највећи проблем је што Тадија и Кук немају одговарајућу замену и не могу да се одморе.
Покушао је Стева са малађим Стевом на плеју, али је овај криминално одиграо (увек боље игра када је на двојци). Тадија се разгоропадио у другом полувремену, али је поново скок највећи проблем - он и Миш једноставно не могу/не умеју да затворе рекет.
Када се зна да је гробље до својих победа против нас врло често долазило управо захваљујући доминацији у скоку (поготово када је офанзивни скок у питању), јасно је да ћемо имати жестоких потешкоћа.
Наравно, очекујем наставак уништавања институције дербија кроз јајарења око карата.

КК Црвена звезда 07/08 - Mikelandjelo - 10-28-2007

Kaд је дерби?