![]() |
???????? ??? 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195) |
Прелазни рок 07/08 - Mikelandjelo - 06-11-2007 Искрено, једва чекам да се ријеши питање тренера, јер ме ове силне жутоновинске спекулације убијају у појам ... :batine Прелазни рок 07/08 - Леса - 06-12-2007 Ево шта каже наш председник о свему овоме.Са званичног сајта ФК-а Quote: Стојковић о прелазном року и плановима Прелазни рок 07/08 - nisam_zdrav - 06-12-2007 Да ли је ово на помолу прва сезона после ко зна колико година у којој ће Звезда задржати најбоље и покушати да доведе квалитетнија појачања... Останак Кастиља би био огроман плус!!! Што се тренера тиче то је разумљиво је да нико ко има изграђену репутацију као тренер неће хтети да дође у Србију, а онај који би се можда и одлучио на такав потез тај је или истрошен или ће да лупи неку нереалну цифру за свој ангажман... Прелазни рок 07/08 - HITMAN 47 - 06-13-2007 ПОСТИГНУТ ДОГОВОР ЛУКАС НА ТРИ ГОДИНЕ Везиста Боависте Лукас ће до краја недеље и званично постати прво појачање Црвене звезде за нову сезону. -Лукас завршава одмор у Мексику и 15. или 16. јуна ће потписати трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Ради се о играчу одличних физичких предиспозиција, има одличну технику. Боависта је у финансијским проблемима и ми смо срећом на време реаговали. Послали смо факс са понудом и убрзо је стигао позитиван одговор – истакао је Стојковић. ''ЈСЛ Спорт'' Прелазни рок 07/08 - CEBEP - 06-13-2007 Можда је паметно да се спустимо на земљу и да реално сагледамо ствари. Ми и поред Лукаса, и ако још доведемо Саласа, немамо шансе за улазак у ЛШ. Овај интервју са нашим директором јасно говори да је финансијска ситуација и даље не јасна али и када би била јаснија мислим да су финансије и даље мале за ЛШ. Ако и успемо да уђемо у ЛШ то ће сигурно бити нека луда срећа праћена извлачењем најслабијег тима (ако уопште таквих има) у задњем предколу. Па добро, ако је таква ситуација по мени је паметније да се реалније сагледају ствари и као што је неко већ написао освајати те титуле и дупле круне у наредних 150 година а онда вребати из прикрајка и покушавати да се уђе у ЛШ. Оно што сигурно треба бити приоритет и што је реалније је чекати пролећа у купу УЕФА и тако не само стицати финансијску сигурност него и радити на прављењу и јачању тима за неку реалнију шансу уласка у ЛШ. Има људи који кажу да када се губи утакмица треба знати како изгубити а не да пролазимо као ови шабани из хумске. И да на неку луду срећу уђемо у ЛШ мене би искрено после тога хватала паника да не прођемо као боси по трњу у тим утакмицама. Такође, док се ситуација у Србији не среди нема ни јаке Звезде а све што се деси ван тога је чиста случајност... Прелазни рок 07/08 - Johnny Blaze - 06-13-2007 И ти га претјера сад Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 06-13-2007 И још нешто "ново" у вези тренера: Мишел Платини препоручио Драгану Стојковићу свог земљака за тренера Звезде Пикси преговара са Лакомбом! Италијански тренери завршили су своју "мисију" код председника Црвене звезде Драгана Стојковића. Сада су на мети Французи. Мишел Платини, први човек УЕФА и Пиксијев близак пријатељ, препоручио је свог земљака Ги Лакомба. Преговори су почели недавно, док се Ролан Гарос ближио крају, где је Стојковић користио паузу у мечевима Ане Ивановић, Јелене Јанковић и Новака Ђоковића да се нађе и проћаска са новим кандидатом за шефа струке. Амбиције, жеље и финансије нису проблем. Француз, који се сада налази први на листи председника српског шампиона, затражио је неколико дана да добро размисли. Одговор се очекује најкасније до 20. јуна. Лакомб је радио у млађим категоријама Кана (1990-1995), а потом је наредне две године био и први тренер. У сезони 1998/1999 водио је Тулуз, док је од 1999. до 2002. године био тренер Генгампа. Наредне три сезоне водио је Сошо, да би од децембра 2005. године до јануара 2007. водио ПСЖ, када га је због лоших резултата заменио Пол ле Гвен. Лакомб је био и члан француске репрезентације, која је у Лос Анђелесу 1984. године освојила олимпијско злато. Уколико Пикси добије негативан одговор француског стручњака, окреће се Шпанцима... извор: Глас Прелазни рок 07/08 - Mikelandjelo - 06-14-2007 Рекосмо, без спекулација! А и шта ће нам тај који курац, умало да отера ПСЖ у другу лигу!? :nene Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 06-15-2007 Није била шпекулација! Француски стручњак није прихватио понуду да ради у Звезди И Лакомб одбио Пиксија елим да радим у Француској, Шпанији или Енглеској и то сам најискреније рекао пре неколико недеља делегацији Црвене звезде, са којом сам се срео у Паризу. Мени паре нису основни мотив у овом послу, већ се водим пре свега професионалним и спортским циљевима, поручио Ги Лакомб После Италијана Луиђија де Канија и Француз Ги Лакомб одбио је да седне на клупу Црвене звезде из приватних разлога. Први човек "црвено-белих" Драган Стојковић сада се налази на још већим мукама јер до прозивке за нову сезону, 25. јуна, остало је још само десет дана. Циљеви другачији - Желим да радим у Француској, Шпанији или Енглеској и то сам најискреније рекао пре неколико недеља делегацији Црвене звезде, са којом са срео у Паризу. Знам добро колико је Звезда велики клуб, али моји циљеви су тренутно другачији - рекао је за сајт Мондо 52-годишњи Лакомб, који је до јануара са клупе предводио ПСЖ. Француски стручњак истиче да новац није био проблем - Мени паре нису основни мотив у овом послу, већ се водим пре свега професионалним и спортским циљевима - одговорио је Лакомб. Официр за везу између Лакомба и Пиксија био је наш познати и признати менаџер Ранко Стојић. Лакомб био идеална опција - Лакомб је био идеална опција за тренера Звезде. Фанатик, интелигентан, амбициозан, харизматичан и стваралац. Воли да прави младе играче, а приде и да има резултате. Узео је под своје Зидана када је овај имао 15 година, Вијеру, Микуа и Зебину када су имали 14 година. Дрогба и Малуда су такође прошли кроз његове руке - рекао је јуче за Глас Стојић док је путовао ка Најмехену да гледа дуел младе репрезентације Србије и Чешке на ЕП у Холандији. Лакомб је смењен у Пари Сен Жермену због лоших резултата, али Стојић каже да је истина била другачија. - Смењен је зато што је имао проблема са старијим играчима који су запостављали своје професионалне обавезе. Склонио их је из тима, а гурнуо је три клинца која су сада кључни играчи париског клуба - објаснио је Стојић. Шушка се да је и Славољуб Муслин одбио Пиксија. Наиме некадашњи трофејни стручњак Звезде тражио је крупне промене у играчком и тренерском кадру на шта на "Маракани" нису желели да пристану. ЛУКАШ ПОТПИСУЈЕ Жоау Нуњо да Силва Кардосо, илити једноставније Лукаш, потписаће данас трогодишњи уговор са Звездом. Званична промоција португалског везисте одржаће се у 13 часова у Медија центру на "Маракани". - У ову авантуру улазим са доста самопоуздања. Добио сам сјајне услове, а имам информацију да долазим у клуб богате историје - рекао је Лукаш. Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-15-2007 На сајту Б-92 су изашле 2 вести: 1. да дефинитивно неће пустити Пуровића у Бенфику( мада мислим да нам неби много фалио) 2.Према писању појединих београдских медија, потрага за тренером полако се ближи крају... Најозбиљнији кандидат за новог тренера Црвене звезде сада је постао Алберто Закерони, некадашњи тренер Удинезеа, Милана, Лација и Торина. "Блиц" преноси да је због понуде црвено-белих, Италијан већ одбио место селектора репрезентације Бугарске. |