Delije
Прелазни рок јануар 2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Прелазни рок јануар 2007 (/showthread.php?tid=1126)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Прелазни рок јануар 2007 - pravi Bole car - 01-03-2007

Sportski žurnal
Koroman sve dalje od "Marakane"?

Reprezentativac Srbije Ognjen Koroman sve je dalje od dolaska u Crvenu zvezdu.

Fudbaler Portsmuta želi da dođe u Beograd na pozajmicu, ali je menadžer engleskog kluba Hari Rednap izjavio da Koroman može da ode samo u klub koji bi platio obeštećenje i preuzeo obavezu isplaćivanja plate srpskom reprezentativcu.

Koroman je, u želji da se vrati u Crvenu zvezdu, već odbio ponudu škotskog Hartsa, a za njega su zainteresovani i pojedini španski i francuski klubovi.

Прелазни рок јануар 2007 - drenke - 01-03-2007

Šampion definitivno ostao bez reprezentativnog pojačanja
Rednap ne da Koromana
Nekoliko klubova iz Engleske i Škotske zainteresovani su da me dovedu u svoje redove i spremni su da adekvatno plate šestomesečnu pozajmicu Portsmutu. Iz tog razloga Rednap ne želi da me pusti u Zvezdu, koja ne može da "zagolica maštu" mojim poslodavcima, kaže Koroman

Novogodišnja želja Crvene zvezde - Ognjen Koroman - neće biti uslišena. Deda Mraz je, na intervenciju menadžera Portsmuta Harija Rednapa, zaboravio da poseti "Marakanu", tako da će aktuelni šampion prolećna iskušenja dočekati bez srpskog reprezentativca, koji bi svakako predstavljao veliko pojačanje.

BAJEVIĆ SUTRA PALI MOTORE

Dušan Bajević, trener Crvene zvezde, izvršiće sutra prozivku igrača i tako označiti početak priprema za prolećni deo sezone. Na "Marakani" će se pojaviti i novajlije - dojučerašnji ofanzivni vezista Budućnosti Igor Burzanović i defanzivac Fluminensea Vladimir Đorđević, koji će prvog dana prelaznog roka i zvanično staviti paraf na ugovor s "crveno-belima".
Što se tiče priprema, aktuelni šampion boraviće nekoliko dana u Beogradu, gde će odraditi psihofizičke testove, a 12. januara kreću na prvu fazu rada u špansku Marbelju.

- Stvari su veoma jasne. Naime, nekoliko klubova iz Engleske i Škotske zainteresovani su da me dovedu u svoje redove i spremni su da adekvatno plate šestomesečnu pozajmicu Portsmutu. Iz tog razloga Rednap ne želi da me pusti u Zvezdu, jer naš najtrofejniji klub nema tu platežnu mogućnost da "zagolica maštu" mojim poslodavcima. Žao mi je što se neće ispuniti moja želja da se vratim na mesto mojih početaka i što neću moći da ispravim neke stvari iz mladosti - kaže Koroman.

Dakle, trud rukovodstva "crveno-belih" i velika želja Koromana bili su uzaludni, a i nedovoljni, što će najverovatnije iskoristiti drugi klubovi. Škotski Harts je, po svemu sudeći, potencijalna nova sredina srpskog reprezentativca, a sve će biti poznato krajem sledeće nedelje.

- Interesovanje su pokazali i pojedini klubovi iz Španije i Francuske, pa ćemo videti kako će teći situacija. Postoje osobe koje su zadužene da vode računa o tome, tako da sam sve prepustio njima. Jednostavno, moja želja je da igram i upravo zbog toga sam izrazio želju da odem iz Portsmuta - zaključuje Koroman.

глас јавности-интернет издање

Прелазни рок јануар 2007 - Nesho - 01-04-2007

Све ближи одласку са Маракане је Радован Кривокапић, а могућа дестинација је Кореја. Заинтересована је Ирва, а до викенда требало би све да буде ријешено.

пише у данашњи журнал

Прелазни рок јануар 2007 - Mikelandjelo - 01-05-2007

Е ово за Кривокапића ... коначно нека добра вијест. Smile

Прелазни рок јануар 2007 - cazzo_FCRS_forever - 01-05-2007

Стојковић: Лековић размишља о одласку

Председник и главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић јуче се осврнуо и на учестале гласине о могућој промени на месту генералног секретара клуба.

– Небојша Лековић ми је у једном неформалном разговору најавио могућност да оде из клуба из личних разлога! Али, сада је време одмора. Лековић је у значајној мери допринео консолидацији клуба, али ако буде инсистирао на одласку, мораћемо да потражимо ново решење – изјавио је Драган Стојковић.

Прелазни рок јануар 2007 - Igor_RS - 01-05-2007

Quote:Стојковић: Лековић размишља о одласку

Председник и главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић јуче се осврнуо и на учестале гласине о могућој промени на месту генералног секретара клуба.

– Небојша Лековић ми је у једном неформалном разговору најавио могућност да оде из клуба из личних разлога! Али, сада је време одмора. Лековић је у значајној мери допринео консолидацији клуба, али ако буде инсистирао на одласку, мораћемо да потражимо ново решење – изјавио је Драган Стојковић.

Састанак са навијачима је уродио плодом...оде турчин Лековић.
А то нам нисте објавили као закључке са састанка, ццц :rofl :rofl

Прелазни рок јануар 2007 - Бока - 01-06-2007

Какве везе има прича о овом мајмуну лековићу са прелазним роком? Држите се теме.

Прелазни рок јануар 2007 - Nesho - 01-06-2007

Радован Кривокапић све ближи преласку у Азију. За њега је заинтресована корејанска Ирва.

Прелазни рок јануар 2007 - drenke - 01-06-2007

Само пар постова пре тебе то је већ неко написао.

Прелазни рок јануар 2007 - Nesho - 01-07-2007

Quote:Само пар постова пре тебе то је већ неко написао.
Видим брате, и то сам баш ја написао :lol: . Деси се грешка, мошда сам срећан што ћемо коначно да се ослободимо Кривога