Delije
Судбине Звездиних екс-играча? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Судбине Звездиних екс-играча? (/showthread.php?tid=1024)

Судбине Звездиних екс-играча? - OrtoDelija - 08-12-2006

Mislim da je sad presao iz poljske Odre u Egaleo iz Grcke...

Судбине Звездиних екс-играча? - Galois - 08-24-2006

Goran Drulic dao gol u poslednjem kolu za OFI.Kako mi je zao ovog igraca...Bio mi je najjaci igrac u zadnjih 10 godina a nista ne uradi...sve zbog povrede...

Судбине Звездиних екс-играча? - Nesho - 08-26-2006

Горан Друлић је ѕајиста пропао, нагрдиле су да повреде и каријера му је отишла у другом правцу. Жао ми га је баш сам волио Друлића и Пјана(њега посебно).

Што се тиче Просинечког, човјека који је много задужио Звезду, наравно да би га цијела маракана поздравила овацијама.

Судбине Звездиних екс-играча? - mudric - 08-26-2006

Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Перица О. сем што игра у Малезији, тренутно је и председник Јасенице 1911.Нижеразредног клуба из Смед.Паланке.

Судбине Звездиних екс-играча? - Djape_BBrdo - 08-27-2006

Goran Bunjevčević u Hagu

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i dosadašnji fudbaler Totenhema potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Ado Den Hag.

Bunjevčević je prethodne sezone malo igrao za Totenhem, a u Hagu je bio neophodan posle povrede Lumputisa koji će pauzirati šest meseci.

Bunjevčević je, posle dolaska iz Hrvatske za vreme rata dugo tražio klub. Preko Grafičara i Rada došao je do Crvene zvezde, a 2001. godine prešao je u London u transferu vrednom 1,4 miliona funti.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 14 utakmica.

Судбине Звездиних екс-играча? - Леса - 08-27-2006

Quote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Перица О. сем што игра у Малезији, тренутно је и председник Јасенице 1911.Нижеразредног клуба из Смед.Паланке.

Перица је недавно прешао у неки румунски клуб.

Судбине Звездиних екс-играча? - Danilo89 - 08-27-2006

Quote:
mudric Wrote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Перица је играо на турниру у малом фудбалу у Петровцу као играч једног од тимова који су се такмичили(не могу да се сетим који је то био)....Мислим да је тај тим био први и освојио велику награду...

Хоћу само да кажем да ми је јако жао Перице, јер сам га као клинац обожавао...Он свакако није ѕаслужио да се вуче по неким безвезним турнирима у малом фудбалу! :nene

Судбине Звездиних екс-играча? - Mikelandjelo - 08-28-2006

Quote:
mudric Wrote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Arges Pitesti ili Otelul Galati. Sad sam zaboravio.

Судбине Звездиних екс-играча? - archer - 08-29-2006

Бошко је дебитовао за Мајорку и одмах је направио асистенцију, али Мајорка ипак није победила. Очигледно да је то савршен клуб за њега али видећемо.

Судбине Звездиних екс-играча? - NightMare - 08-29-2006

Quote:Очигледно да је то савршен клуб за њега
Сунце, рибице, зезање...