Delije
Raspad lige? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Raspad lige? (/showthread.php?tid=757)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Raspad lige? - UrbanBaby - 05-31-2005

Ako se čelnici FS SCG budu strogo držali propisa, pitanje je koliko će klubova naredne sezone uopšte da učestvuje u Meridijan Prvoj ligi. :o
Licence za igranje u evro kupovima, a samim tim i za naš šampionat, za sada su dobili samo :
Crvena zvezda,
Partizan,
OFK Beograd,
Smederevo,
Zeta,
Budućnost i
Železnik.

Kada je reč o ostalim klubovima, Zemun trenutno ne ispunjava uslove, Hajduk iz Kule i Vojvodina su u prvoj kontroli odbijeni i nisu podneli žalbu, dok se ostali klubovi još uvek nisu prijavili za licenciranje.

Koliko je to juče bilo moguće saznati, Železnik se gotovo sigurno neće naredne sezone takmičiti na evrosceni i Bulićeva odluka da napusti fudbal je konačna. U tom slučaju umesto "lavova" u kvalifikacijama za UEFA kup igrače četvrtoplasirani tim iz minulog šampionata, OFK Beograd, koji je inače trebalo da učestvuje u Intertoto kupu.

Raspad lige? - радомир - 05-31-2005

Шпанска серија....

Raspad lige? - Casual - 05-31-2005

Ne osnovu cega li je Zeta dobila licencu da mi je znati...

Raspad lige? - Niski Delija - 06-01-2005

pa to je odlicna prilika da se liga smanji na 10 klubova sto bi bilo super po meni.

Raspad lige? - Milos_cz - 06-01-2005

Quote:pa to je odlicna prilika da se liga smanji na 10 klubova sto bi bilo super po meni.
Bas tako - da se skoncentrise (ne)kvalitet u tih par timova, pa onda kao u Danskoj: po tri utakmice sa svakim timom u jednoj sezoni. I eto puta do uspeha :rofl

Raspad lige? - North_RS - 06-01-2005

Quote:Ne osnovu cega li je Zeta dobila licencu da mi je znati...

Na osnovu sportske infrastrukture...

Raspad lige? - Anonymous - 06-01-2005

A Zeta ima super stadion od livade, gde su prvi posmatraci krave i koze. Big Grin

Raspad lige? - COFI - 06-01-2005

Inace umesto Radnickog JP u PRvuoj ligi ostaje BORAC CACAK!!!!
A umesto Zeleznika 4.plasirani u Drugoj ligi srbija ce uci u prvu ligu !
Sto znaci da su u konkurenciji Napredak,Novi Pazar,Bezanija(njedo bog),i Mladost (a)!!Ono sto je takodje jako vazno jetste to sto ce Buducnost (BD) svoje meceve igrati u Karadjordjevom parku u Zrenjaninu cime ja mislim da je nasa liga mnogo dobila jer bi se igrala u jos jednom vecem gradu u unutrasnjosti!!! :ruke

Raspad lige? - COFI - 06-01-2005

Quote:Inace umesto Radnickog JP u PRvuoj ligi ostaje BORAC CACAK!!!!
A umesto Zeleznika 4.plasirani u Drugoj ligi srbija ce uci u prvu ligu !
Sto znaci da su u konkurenciji Napredak,Novi Pazar,Bezanija(njedo bog),i Mladost (a)!!Ono sto je takodje jako vazno jetste to sto ce Buducnost (BD) svoje meceve igrati u Karadjordjevom parku u Zrenjaninu cime ja mislim da je nasa liga mnogo dobila jer bi se igrala u jos jednom vecem gradu u unutrasnjosti!!! :ruke
PS:One koje interesuje evo tabela Druge lige
1. Budućnost73 2. Javor73
3. RAD65
4. Mladost Apatin56
5. Bežanija54
6. Srem50
7. Novi Pazar50
8. Napredak48
9. Spartak46
10. Jedinstvo Ub 45
11. Voždovac 44
12. Radnički Niš43
13. Novi Sad 42
14. Mačva42
15. OFK Niš 40
16. Vlasina39
17. Proleter36
18. Radnički Obrenovac36
19. Kosanica29
20. Mladost Lučani23

Raspad lige? - Casual - 06-01-2005

Quote:Ono sto je takodje jako vazno jetste to sto ce Buducnost (BD) svoje meceve igrati u Karadjordjevom parku u Zrenjaninu cime ja mislim da je nasa liga mnogo dobila jer bi se igrala u jos jednom vecem gradu u unutrasnjosti!!!

Otkud ti to?