![]() |
F I L M O V I - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: F I L M O V I (/showthread.php?tid=421) |
F I L M O V I - Anonymous - 06-15-2004 Ojha... posto je gotova sezona malo mora neka chapri da krene. Koji ste zadnji film gledali? Ja sam bas juce gledao Troju u Domu, film me je odusevio sve dok Ahil (Bred Pit) nije ubio Hektora (Eric Bana). Inace Hektor mi je najgotivniji lik u celom filmu, Legolas ![]() Jeli jos ko pogledao ovaj film i kakav je utisak? ;pivo F I L M O V I - capocrimi - 06-15-2004 ???? ?? ?? ???? ??????, ???? ?? ???? ???????????? ???? ?? ?? ????? ????? ??? ? ??????? ?? ?? ???? ?????? ? ??????? ?????? ? ????? ![]() ??? ??. ? ????????? ????? ?? ????? ?????????? ?????? ?? ?? ????????? ???? ???? ??????? ????... ???????!!! F I L M O V I - delije knin - 06-15-2004 Kad smo vec kod Troje gledao sam taj film i naravno da je dobar ali mi se mnogo vise svidja film koji je snimljen prosle godine na istu temu a zove se Helen of Troy.Mnogo je vise ispratio pricu o Troji onako kako se ona stvarno zbila nego ovaj sa Brad Pittom. Od komedija mi se u poslednje vreme najvise svidela "50 first dates" sa Adamom Sandlerom i ovaj novi sa Jennom Jameson ![]() DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA... F I L M O V I - Anonymous - 06-15-2004 Pa u pravu si Knindzo, malo je drugacije film prikazan, tj. pogresan je redosled dogadjaja. A lepu Jelenu si odma zapamtio ![]() Koji si to novi film gledao sa Jennifer Masoli (pravo prezime) ? ![]() ![]() F I L M O V I - delije knin - 06-15-2004 U pravu si Kizoni ![]() Redosled je totalno promenjen,cak i istorijska uloga pojedinih likova. Ako moze pogledaj Helen of Troy cisto da uporedis koja je razlika. Ma zezao sam se ovo za Jennu,nisam odavno pratio njen filmski rad ![]() DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA... F I L M O V I - OrtoDelija - 06-15-2004 Quote:Pa u pravu si Knindzo, malo je drugacije film prikazan, tj. pogresan je redosled dogadjaja. A lepu Jelenu si odma zapamtio New story about Jenna. ;pljuga F I L M O V I - Бока - 06-16-2004 Meni se Troja uopste nije dopala. 10. godina rata su smestili u dva-tri dana. Onako nije imala jaku pricu kao npr. Gladijator... Iako je isti scenarista i reditelj Gladijator mi se mnogo vise svidja. Paris mi se popeo na onu stvar... A Jelena nikad ruznija... Od poslednjih Kil Bil ubija koliko je besan film. Isto mi se svideo i Dan posle sutra! Efekti su nikad jaci. Mislim da su najbolji koje sam ikada video na velikom ekranu. A i glavna glumica nije losa... F I L M O V I - delije knin - 06-16-2004 10 godina rata su tacnije smestili u 12 dana a kao sto vec pre rekoh i mnoge druge cinjenice su promenjene.Tipicno holivudski. DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA... F I L M O V I - Anonymous - 06-16-2004 A posle filma tek sto smo izasli 4 ribe nesto komentarisu, jao kako dobro izgleda onaj Paris, volela bi da mi je to decko :lol: F I L M O V I - Casual - 06-17-2004 Da sad ne ulazimo u samu sustinu istorije,kako je bilo onda,sad nije ovaaaako...meni se iskreno "Troja" jako dopala.Dosta zanimljivih scena,dobra tematika,slikovito uradjeno,na orginalan nacin,ne moze nikako da bude dosadan i smoren film. Meni se iz celog filma najvise dopao konj! ![]() |