![]() |
Црвена Звезда-Војводина - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Црвена Звезда-Војводина (/showthread.php?tid=1161) |
Црвена Звезда-Војводина - Igor_RS - 03-08-2007 У суботу у 13:30 играмо против Војводине, пошто је 4. марта био рођендан вољеног нам клуба, било би лепо да нас дође што више па да направимо праву рођенданску прославу. Поред тога долазе и сланинари, чисто да имамо некога са друге стране. Црвена Звезда-Војводина - slawisha - 03-09-2007 Samo mi nije jasno dokle ce igrati u ovim retardiranim terminima, pola ljudi tada jos spava. Црвена Звезда-Војводина - North_RS - 03-09-2007 Па ти се потруди да се не успаваш... namigivanje Пожељно је да свако дође сат раније на текму! Да не би КОП формирали до 20 минута! Црвена Звезда-Војводина - Гојко - 03-09-2007 Волео бих да успем да дођем сат раније, али превоз полази у 10:58, тако да оно... Ако стигнем пола сата раније бићу пресрећан. Црвена Звезда-Војводина - Бока - 03-10-2007 Врло добро издање данас. Фотке: http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_vojvodina Црвена Звезда-Војводина - Skrimo - 03-10-2007 бока не бих се сложио да је било добро издање.Мислим да је било испод просека чак.Једино ако се рачунају прозивке у другом полувремену све остало је за заборав.Од прераног дувања балона после 120 опомена,око навијања које није било исто на неком нивоу...Никад лошије до сад није отпевано Звезда ми је све...Наравно у односу на оне инвалиде на терену ми је смо били много мноооого бољи од њих али мислим да није нека атмосфера била.По мени успех је што смо натерали нашег драгог тренера да оде са клупе и то је једино позитивно али ајде то су већ спортске приче.У 62 минуту кореографија за рођендан,у првом певано доста песама између осталог Звезда ми је све,Још једна победа и титула,Ја сам године провео са тобом,На целом свету ми је све...У другом кореографија почиње са песмом Звезда ми је све то је по мени било доста солидно одрађено...певано још и онда кад губиш ти...после се углавном сводило на прозивке што бајевићу док је био на клупи,што играчима,што управи за које специјално исписан и један транспарент... Црвена Звезда-Војводина - UrbanBaby - 03-10-2007 Quote:Мислим да је било испод просека чак Мени се чини да је коп у експанзији и да је дисциплина на нивоу. Раније нисмо успевали да одрадимо овако успешно кореографије са балонима. ![]() ![]() ![]() Црвена Звезда-Војводина - UrbanBaby - 03-10-2007 Quote:...после се углавном сводило на прозивке што бајевићу док је био на клупи,што играчима,што управи за које специјално исписан и један транспарент... ![]() Црвена Звезда-Војводина - Red Star Forever - 03-10-2007 Прослава 62-ог рођендана нажалост није протекла у свечарској атмосфери... Или је бар на тренутке било свечано... Дешавања на терену су засенила све оно што је било интересантно на трибини па је и трибина данас много више била окренута терену... Уосталом данашња слика са Маракане говори више од милион речи... Некада дерби утакмица а данас дефинитивно сусрет једне од најбољих екипа пролећног дела првенства са нашом Звездом привукао је пар стотина гледалаца на истоку и западу, неколика стотина сланинара и више хиљада Делија на Северној трибини... Хоћу да кажем да су многи одавно одустали од Звезде али ми највернији и најбројнији нисмо никако и стога се данас наш глас далеко чуо и још даље одјекнуо... Дакле за сваку похвалу данашња бројност на Северу, можда и највећа ове сезоне (без дербија и Европе), али и за осуду одзив осталих "љубитеља фудбала" који дефинитивно показују да не воле Звезду већ њене повремене атрактивне противнике... С обзиром на бројност издање у првом полувремену доста просечно... Стандардни репертоар песама, овог пута доста разнолик уз неке које се одавно нису певале (као нпр. Напред Звездо, само напред, где ти играш ту смо ми...)... Маса некако успавана, требало је пуно напора људи са шипке не би ли покренули потенцијал који је очигледно постојао и само у појединим моментима био изражен кроз громовиту и гласну песму... Други део игре почиње уз бакљаду и доста боље пеавање... На терену тотална пропаст и многи на трибини тотално ометени и нерасположени за оно што је наш задатак, песма, дланови, непрестано бодрење без обзира на резултат... Међутим већ дуго времена нешто не иде како треба у тиму па се морало деловати на том плану... У 62-ом минуту кореографија са црвеним и белим балонима, по нека бакља и Звезда ми је све... Прави начин з апрославу рођендана... Али како рекох, на терену све горе од горег па се почиње са прозивањем Играте ко пичке, ..то дрес је Звезде ви манекени и сл... У једном оменту креће слабије а онда све гласније и Душане одлази... Није прошао ни минут а Душан Бајевић пакује своју јакну, устаје са клупе и одлази ка свлачионици... Отприлике око 70-ог минута... Коментарисаће многи овај потез, неки да је шмекерски јер је први који је послушао оне који су највернији и први који није желео да остане тамо где га навијачи не желе, али они други ће рећи да је смрад јер се то не ради тако него завршиш утакмицу, пробаш све што је могуће па након тога одустанеш... Нећу да паметујем превише, човек је отишао, идемо даље, бојим се да нас тек чекају проблеми... Спомињао је и разне менаџере пре пар недеља и жалио се да му они састављају тим, гадно све то смрди и надам се да и они у управи размишљају о томе и да знају да транспарент који је рекао да наша толеранција има границу није тек тако истакнут... До краја се наставља са прозивањем играча, сланинара, пева се Север је Звезда, једино Север је Звезда, Добро знај, Ја сам године итд... На крају позивамо играче да дођу на Север и када су дошли до стазе салве звиждука, повика и урлања су им рекле шта мислимо о данашњем издању... Уз играте ко пичке су испраћени са терена... Црвена Звезда-Војводина - woorf - 03-11-2007 Душан је отишао..то је крај! Крај,за њега на клупи! Мени некако све изгледа као "скандирамо против њега",а кад човек оде, онда нам некако жао што је отишао?! Јел скандирано доста дуго против Муслина,јесте. против Џаје такође,јесте. Сви су они отишли после дужег времена..Бајевић је отишао одмах..то је НАПРЕДАК!!Он је велики човек! Далеко му лепа Грчка,уручиш му захвалност за досадашњи рад и труд(без икакве ироније),испратимо га на аеродром... ебга....он је то сам хтео |