Звезда обезбедила друго место после голеаде на Врачару против Романтичара @ 17 May 2015 09:47 PM
Занимљив меч одиграли су ОФК Београд и Црвена звезда на Врачару, а победу су однели гости, који су на тај начин искористили пораз Чукаричког и коло пре краја успели су да обезбеде другу позицију


ОФК Београд – Црвена звезда 2:4 (0:1)

Стрелци: 0:1 – Лазовић у 35, 0:2 – Орландић у 50, 1:2 – Зарубица у 56, 2:2 – Цуцкић у 58, 2:3 – Лазовић у 64, 2:4 – Савићевић у 90. минуту

Стадион: Обилића на Врачару. Гледалаца: 1.500. Судија: Дејан Анђелковић (Крушевац). Помоћници: Далибор Ђурђевић (Крушевац) и Милан Михајловић (Београд). Жути картони: Савић, Зарубица, Лишчевић (ОФК Београд).

ОФК БЕОГРАД: Чупић, Гајић (од 46. Цуцкић), Матовић, Савић, Антонов (од 46. Златковић), Лишчевић, Мицевски, Јанковић, Зарубица, Дуроњић (од 90. Белаковић), Андрић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић (од 60. Цветковић), Лазић, Павићевић, Анђелковић, Грујић (од 46. Савићевић), Лазовић, Стојановић, Ристић, Гаврић (од 70. Аврамовски), Орландић.



Чинило се да ће црвено-бели лако до тријумфа, посебно после вођства од 2:0, али Романтичари су за само три минута дошли до изједначења. Ипак, централна фигура меча био је Дарко Лазовић, који је у 65. минуту довео Звезду поново у вођство.

Ток меча:

11` Прва прилика за ОФК Београд. Зарубица је шутирао са ивице казненог простора, Кахриман је одбранио, а Гајић је потом из изгледне ситуације пребацио гол.

20` Грујић је опробао ударац из велике удаљености, али је био прилично непрецизан.

25` Кахриман је поново спасао Звезду одличном интервенцијом, домаћин је имао шансу после грешке везног реда црвено-белих.

27` Орландић је после аута Лазовића са леве стране покушао да пронађе пут до мреже, али опрезан је био Чупић.

34` ГООООООООООООООООООООЛ

Ристић је послао лопту иза леђа одбране, Лазовић се сјајно убацио и успео да превари Чупића. Гол из прве велике прилике!

36' Гаврић је после неколико успешних дриблинга имао прилику да затресе мрежу, али његов шут је завршио поред гола.

51` ГООООООООООООООООООООЛ

Гаврић је послао дугу лопту на леву страну, Лазовић је повукао лопту и пронашао самог Орландића који главом тресе мрежу.

54` Нова прилика за Орландића после асистенције Петковића, али засметао је нападачу Звезде штопер ОФК Београда.

55` ГООООООООООООООООООООЛ

Нова шанса за Звезду коју је промашио Гаврић, севнула је контра из које је ОФК Београд успео да смањи резултат, стрелац је био Зарубица, некадашњи ђак црвено-белих.

57` ГООООООООООООООООООООЛ

Врло брзо су домаћи успели да изједначе. Овога пута шут Зарубице Кахриман је кратко одбио, али право на ногу Цуцкићу, који је потом био прецизан.

65` ГООООООООООООООООООООЛ

Од тог момента Звезда је била у офанзиви, која им се коначно исплатила. После асистенције Анђелковића Лазовић из волеја тресе мрежу ОФК Београда за ново вођство црвено-белих.

67` Гаврић је шутирао главом са неколико метара, али поред гола.

72` Прилика за Цуцкића који је побегао одбрани Црвене звезде, али Кахриман је осујетио његов покушај лоба.

77` Аврамовски је отишао на леви бок, а на десну страну се вратио Дарко Лазовић.

90` Тачку на овај меч ставио је Вукан Савићевић, који је искористио сјајан продор и асистенцију Лазовића. Шутирао је млади играч Звезде из прве, голман Романтичара био је немоћан.

Крај.

Извор: Спортски Журнал
News powered by CuteNews - http://cutephp.com