Нишлијама бод против Звезде @ 23 February 2015 06:49 PM
Надали су се навијачи Црвене звезде да би њихови љубимци могли да искористе кикс Партизана против Вождовца и већ у првом пролећном колу истопе предност лидера на четири бода

Раднички Ниш – Црвена звезда 0:0

Стадион: Чаир. Гледалаца: 10.000. Судије: Милорад Мажић, Милован Ристић, Далибор Ђурђевић.

РАДНИЧКИ НИШ: Борјан, М. Петровић, Р. Булатовић, Лакић-Пешић, Павловић, Ћулум, Ђуричковић, Марјановић, Јовановић, Попара, Ашћерић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Цветковић, Павићевић, Лазић, Анђелковић, Ковачевић, Лазовић, Стојановић, Савићевић, Гаврић, Паркер.

Надали су се навијачи Црвене звезде да би њихови љубимци могли да искористе кикс Партизана против Вождовца и већ у првом пролећном колу истопе предност лидера на четири бода.

Али, за тако нешто била им је потребна далеко боља игра против одличног Радничког. Њихов тренер Раставац у потпуности је надмудрио Лалатовића, чији тим није личио на онај са припрема.

И не само то, Звезда је имала две одличне прилике и то после грубих грешака одбране Радничког. Но, Савићевић се није снашао у 83. минуту, а потом и Павићевић у трећем минуту надокнаде.

На крају праведан исход, Раднички је био бољи у првом, Београђани у другом полувремену. Нишлијама ће овај бод много значити, а Звезди не толико, пропустили су још једну у низу прилика да се приближе Партизану.

Извор: Спортски Журнал
News powered by CuteNews - http://cutephp.com