Црвена звезда - Олимпија 1:1 (1:0) @ 4 February 2015 10:07 PM
Фудбалери Црвене звезде ремијем су започели серију контролних утакмица на припремама у Анталији. Против Олимпије, црвено-бели су одиграли 1:1.

Терен: Спортски центар "Кремлин"
Гледалаца: 100

Црвена звезда: Кахриман, Цветковић, Лазић, Луковић, Анђелковић, Ковачевић, Стојановић, Савићевић, Гаврић, Лазовић, Паркер.
Резерве: Тркуља, Јовановић, Грујић, Мбођ, Ђорђевић, Ристић, Босанчић, Аврамовски, Катаи, Салами, Јовић.

Олимпија: Брљак, Финк, Бајрић, Митровић, Лазевски, Капун, Матич, Баскера, Зајц, Шпорар, Родич.

Стрелци: Гаврић у 13' за Црвену звезду, а Бургич у 65' за Олимпију.И на овој утакмици, тренер Ненад Лалатовић шансу је пружио свим играчима. У конкуренцији нису били Предраг Рајковић због лакше повреде кука, односно Саво Павићевић због инфекције потколенице. Није на овој утакмици било много прилика, јер се углавном играло на средини терена. Црвена звезда је повела у 13. минуту, голом Ненада Гаврића, који наставља са ефикасном игром на припремама. Александар Ковачевић је асистирао Гаврићу који је са десетак метара био прецизан. Олммпија је имала неколико добрих прилика, али се у пар наврата истакао Дамир Кахриман. Своју шансу је дочекао и Паркер, али наш нападач је шутирао право у голмана.

У другом полувремену, шансу су добили сви резервни играчи. Стопостотну прилику да повећа Звездину предност имао је Катаи, али је голман Олимпије сјајно интервенисао. Своју прилику за иједначење искористила је Олимпија у 65. минуту. Након другог узаступног корнерам највиши у скоку био је Бургич. Желели су Звездини фудбалери до новог вођства, али Салами и Јовић нису успели да погоде оквир гола након прилика у којима су се нашли.

Треба истаћи да је капитенску траку у другом полувремену понео Михаило Ристић. До краја утамице није било промене резултата.

Извор: Званични сајт ФК Црвена звезда
News powered by CuteNews - http://cutephp.com