Приморје боље од Звезде на Ташмајдану @ 30 October 2014 08:26 AM
Ватерполисти Црвене звезде изгубили су на базену Ташмајдан од екипе ријечког Приморја са 14:11 (2:2, 3:2, 4:5, 5:2) у првом мечу трећег круга квалификација за Лигу шампиона

Млади тим црвено-белих у већем делу утакмице равноправно се носио са хрватском екипом, која је ове сезоне најавила борбу за титулу првака Европе.

Најефикаснији у Црвеној звезди био је Димитрије Обрадовић са четири гола, два је постигао Страхиња Рашовић, док се код гостију истакао Козмин Раду са пет погодака.

У првој четвртини играло се „гол за гол”, где су црвено-бели два пута сустизали вођство гостију, али и пропустили неколико прилика да преокрену резултат.

Ријечани су почетком друге деонице стекли три гола предности преко Гарсије, Радуа и Шетке, али је Звезда на одмор отишла са „минус један” после сјајне роле Страхиње Рашовића.

Изабраници тренера Дејана Савића у наставку меча су поново били принуђени да јуре три гола минуса, али су Рашовић и Димитрије Обрадовић са два поготка одржавали „егал”.

Искуснији тим Приморја је у последњој четвртини са три брза гола преко Сукна, Антонија Петровића и Радуа стекао предност уочи реванша у Ријеци, који је на програму 12. новембра.

Победник двомеча између Црвене звезде и Приморја играће у Б групи Лиге шампиона са Партизаном, Југом, Шпандауом и бољим из дуела ОСЦ Будимпешта/Солнок.

Извор: Спортски Журнал
News powered by CuteNews - http://cutephp.com