Седница Управног одбора @ 10 April 2008 03:24 PM
Управни одбор ФК Црвена звезда одржаће 17. редовну седницу у петак, 11. априла 2008. године у 18 часова.


Најважније тачке дневног реда о којима ће се дискутовати јесу усвајање финансијског извештаја о пословању Клуба за 2007. годину, као и предлог финансијског плана за текућу 2008. годину.
Поводом недавне смрти прве звездине звезде и првог капитена нашег клуба, Рајка Митића, чланови УО ће с изјашњавати о покренутим предлозима и иницијативама да се у оквиру Фудбалског клуба трајно сачува успомена на Рајка Митића и његово дело.

Поред овога, чланови УО ће бити упознати и са предлогом уговора за извођење припремних радова на изради основне подлоге за терене од вештачке траве, као и са предлогом уговора о сарадњи са Саобраћајним институтом на пословима израде Идејног пројекта инвестиционог одржавања медициснког блока, као и Идејног и Главног пројекта изградње анкеса за физикалну терапију.

На дневном реду ће се наћи и неколико унутрашњих нормативних аката, као што су Правилник о дисциплинској одговорности, Одлуке о висини новчаних казни, Правилник о коришћењу спортске опреме, као и Пословник о раду Управног одбора.

Члановима УО ће бити и представљен извештај о активностима спортско-стручне службе у марту 2008. године, а разматраће се и актуелна ситуација у ФСС, као и предлози за унапређење садржаја за чланове официјелног Клуба навијача ФК Црвена звезда.


www.crvenazvezdafk.com
News powered by CuteNews - http://cutephp.com