Нашим грешкама без два бода @ 11 March 2008 03:59 PM
Данима су фудбалери Црвене звезде најављивали да је утакмица после дербија најопаснија. Ни два вођства, ни играч више, ни традиција која каже да су црвено-бели до 8.марта 2008. добили све утакмице против Баната, нису били довољни да актуелни шампион освоји три бода у Зрењанину.

- Имали смо контролу готово 80 минута и ипак нисмо успели да дођемо до три бода. Тешко је објаснити шта се издешавало, постигли смо гол на време, касније нам ни играч и гол више нису били довољни за победу - разочаран ремијем против Баната коментарише дешавања од суботе дефанзивац Звезде Ђорђе Туторић.

Против Партизана прекид је био главно оружије наших фудбалера, а управо је из тих ситуација екипа Александра Јанковича два пута поклекла у Зрењанину.
- Оба гола смо примили из прекида на наше глупости. Увек играмо човека на човека приликом прекида и када се деси да неко не испоштује задужења дешавају се овакви пропусти. Недопустиво је да нам се тако нешто деси два пута на истој утакмици, нарочито у ситуацији када имамо и играчку и резултатску предност на терену. Нема оправдања за такве ствари – критикује себе и своје саиграче Туторић.

Ипак, на „Маракани“ не мисле да кикс против Баната одлучује првенство:
- Видим да се већ провлачи прича о томе како је првенство практично решено. До подвлачења црте има још 14 кола, нема сумње да ће бити још много изненађујућих резултата. Партизан чека тешко гостовање у Кули, лако би они могли да изгубе бодове као ми у Зрењанину – закључио је Туторић.

Спортски директор Горан Буњевчевић није био у прилици да се радује тријумфу на новој функцији у Звездуи:
- Требало је да победимо, али смо нашим грешкама остали без два бода. Примили смо голове из прекида, а на тај начин смо дошли до победе у дербију. Фудбал је то, некад да, некад узме – дао је своју оцену Буњевчевић.


www.sd-crvenazvezda.net
News powered by CuteNews - http://cutephp.com