Победа са посветом @ 6 March 2008 07:28 AM
Александар Јанковић није могао да пожели лепши деби у „вечитом дербију“. Победа од 4:1 младом стручњаку сигурно гарантује место у историји Црвене звезде, тамо где су већ Драган Џајић, Владимир Цветковић и Милош Маринковић, бивши челници нашег клуба којима је Саша посветио победу:

- Црвена звезда је као клуб претрпела велике ударце, политичке, спортске и свакојаке друге. Рекао сам играчима да могу да нас нападају на сто начина, али ми можемо да се бранимо једно на терену. Не улазим у то ко је како пословао, али дижем глас против срамног холивудског хапшења наших легенди Драгана Џајића и Владимира Цветковића, који су много дали и српском спорту и Црвеној звезди и ову победу посвећујем њима.

Видно расположен, Јанковић није бежао од реалности, односно да захвали фортуни за коначан исход. Уз, наравно велику захвалност на беспошетдној борби његових пулена:
- У првом полувремену Партизан је одлично тактички стајао. Постигли су гол из првог шута што никада није угодно, поготово не у дербију. Међутим, реаговали смо на време, постигли два гола и показали да имамо карактер. Имали смо и среће, јер смо изашли на високи пресинг што Партизан умало није казнио другим голом.

Огњен Короман је изјавио да је Звезда показала да је "боља, компактнија, квалитетнија и искуснија екипа од Партизана".
- Надам се да је селектор Мирослав Ђукић био на трибинама и да је имао шта да види. Нисмо се уплашили после вођства Партизана, ниједног тренутка нисам помислио да можемо да изгубимо – додао је брзоноги везиста.

На питање да ли је видео Рнићев старт над Душаном Бастом, Короман је у свом стилу одговорио:
- Рнић је добар дечко, добар фудбалер и заслужује место у репрезентацији.

www.sd-crvenazvezda.net
News powered by CuteNews - http://cutephp.com