Косановић: Ово је реално стање @ 24 September 2007 11:53 AM
Косановић је након ремија на Маракани са Војводином 1:1 рекао да је тренутна резултатска ситуација у Црвеној звезди сасвим реална.
- Одиграли смо најбољу утакмицу у досадашњем току првенства, контролисали игру и меч рутински приводили крају и онда нас је једна кардинална грешка коштала два бода. Заслужили смо победу али нисмо имали среће - рекао је Косановић и додао:

- Жао ми је играча који су се максимално трудили и навијача, али боље од овога у овом тренутку не можемо да играмо. Екипа је под оптерећењем јер паралелно радимо на подизању физичке спреме, на уигравању и тактици, а поврх свега се очекују и победе. Још смо далеко од праве форме, али евидентно је подижемо из меча у меч. И даље имамо проблема у завршници, али све то не би био проблем да не губимо бодове - рекао је Косановић.

Шеф стручног штаба "црвено - белих" тврди да су две утакмице недељно за овај тим превелики напор.

- Пред нама су утакмице после којих ситуација може да буде далеко боља. Прво нас чека Куп, па "вечити дерби" и онда најважнији дуел у сезони, реванш утакмица против Гроцлина и шанса да се пласирамо у лигу УЕФА, што је у овом тренутку највећи приоритет клуба - изјавио је Косановић.

www.srbijasport.com

News powered by CuteNews - http://cutephp.com