ЛШ: Глазгов Ренџерс - Црвена Звезда 1:0 @ 15 August 2007 07:31 AM
Црвено - бели нису успели да остану непоражени на Аиброкс стадиону у Глазгову, а једини погодак на мечу дело је резервисте и љубимца домаћих навијача, Наћо Ново у 90. минуту меча.

Утакимица се углавном одвијала на средини терена, када су играчи оба тима наизменично покушавали да дођу у позицију за шут.

Короман је у 15. минуту успео да се ослободи свог чувара али је шутирао право у голмана Ренџерса.

Шампион Србије је имао најбољу прилику у 40. минуту када је млади Ђорђевић примио лопту на неких 30 метара од гола Мекгрегора и шутирао тик изнад пречке.

Домаћин је у 56. минуту имао изгледну прилику када је Мекулог добро захватио лопту главом са десне стране, али је на нашу срећу тукао право у голмана Ранђеловића.

Шампион Шкотске је ипак успео да постигне гол у последњем минуту, када је Шпанац Ново прихватио једну дубинску лопту, истрчао сам испред Ранђеловића, који је био немоћан.

Реванш меч, након којег ће бити познат учесник ЛШ, игра се за 15 дана у Београду на стадиону "Маракана".

Звезда је успела да заради чак седам жутих картона, док Ренџерс није нити један.

Стадион: Ајброкс парк. Гледалаца: 40.000
Судија: Мартин Хансон (Шведска)
жути картони: - Туторић 12', Анђелковић 29', Короман 36', Рашковић 67', Ђорђевић 69', Молина 82', Кастиљо 90'

Ренџерс: Мекгрегор, Хатон, Вир, Куељар, Бродфут, Хемдани, Фергусон, Томсон, Бизли (од 65' Ново), Мекалох, Даршевил (од 65' Кузан).

Црвена звезда: Ранђеловић, Броновицки, Анђелковић, Туторић, Гај, Кастиљо, Лукаш, Милијаш, Короман, Рашковић (од 70' Молина), Ђорђевић (од 83' Миловановић).

извор: www.srbijasport.com
News powered by CuteNews - http://cutephp.com