Звезда се провукла у наредну рунду @ 9 August 2007 12:39 AM
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у 3. коло квалификација за Лигу шампиона, иако су у реванш мечу поражени од Левадије резултатом 2:1 (1:1)

Карту у последњу рунду квалификација за ЛШ, где црвено - беле дочекује Ренџерс, Звезда је оверила минималном победом у Београду резултатом 1:0.
Изабраници тренера Бошка Ђуровског, добро су насекирали своје навијаче, пошто су домаћини у Естонији повели преко Малоа у 34. минуту. Након једног корнера са леве стране, одбрана Звезде је заспала, а играч Левадије је остао сам на петерцу и прецизним волејем савладао голмана Ранђеловића.

Изједначио је Бурзановић, три минута касније. Короман је додао лопту Басти, овај одлично центрирао, а Бурзановић ударцем главом савладао Котенка.

До новог вођства и гола наде Левадија је дошла у 65. минуту, када је Константин Нахк из слободног ударца са готово пола терена лобовао Ранђеловића који се налазио десетак метара испред гол линије.

Могла је Звезда у последњих десет минута преко Коромана и Лукаша да стави тачку на "И", али фудбалери шампиона Србије су били више него непрецизни у неколико наврата. Прво је Короман погодио пречку, да би пар минута касније у ситуацији један на један са голманаом Левидије пропустио можда и најбољу прилику за гол. Лукаш је само два минута пре краја утакмице са пет метара био више него непрецизан.

Утакмицу на стадиону 'Кадриор' у главном граду Естоније пратило је око 4.000 људи.

Црвено - бели утакмицу 3. кола (последњег) квалификација за ЛШ играју против Ренџерса у Глазгову наредног уторка, док је реванш на програму две недеље касније у Београду.


www.srbijasport.com

News powered by CuteNews - http://cutephp.com