Звезда победила Војводину 4:2 (1:1) @ 11 May 2007 08:30 PM
Шампиони Србије фудбалери Црвене звезде славили су у првом мечу 8. кола плеј - офа Суперлиге над новосадском Војводином резултатом 4:2 (1:1)

Већ након 50 секунди утакмице у Београду Војводина долази до предности од 1:0 преко Смиљанића, али навијачи Црвене звезде су наставили да навијају и славе освојену 25. титулу наше земље.
Уследио је период игре без изразитих шанси пред оба гола, а јединио је Ђокић у 13. минуту јако шутирао, али је голман Кахриман избацио лопту у корнер. "Црвено - бели" долазе до изједначења у 40. минуту преко Миловановића, који се убацио из другог плана, прихватио лопту и матирао голмана Војводине Кахримана.

У наставку игре оба тима су заиграла доста брже и у неколико наврата оба голмана су спашавали своју мрежу. Војводина је и други пут на мечу дошла до предности, а овога пута био је стрелац Перовић у 70. минуту меча. Успео је Перовић да стигне до једне дуге лопте пре голмана Радивојевића и да у стилу великог мајстора пошаље липту у небрањену мрежу.

Да Војводина не оде у Нови Сад са читавим пленом по други пут ове сезоне побринуо се Георгијев у 75. минуту утакмице. Асистент је био нападач Ђокић, који је оставио лопту натрчалом репрезентативцу Бугарске, а овај је прецизно шутирао поред немоћног голмана Кахримана за 2:2.

Само три минута касније Еквадорац у редовима шампиона Србије Секундо Кастиљои је био највиши у скоку након корнера и главом постигао водећи гол за Црвену звезду. Ово је био осми гол за Кастиља у шампионату Србије, а шести главом.

Коначан резултат постигао је резервиста Рашковић у 79. минуту меча прелепим ударцем са око 20 метара. Лопта је преварила голмана Кахримана, који је само погледом испратио топовски шут за високу предност домаћина од 4:2.

www.srbijasport.com



News powered by CuteNews - http://cutephp.com