Преокрет за победу @ 3 May 2007 12:27 AM
У 6. колу плеј - офа Црвена звезда је као гост победила Бежанију са 4:2 и пришла на још један корак ближе новом шампионском пехару.

Црвена звезда је однела сва три бода у мечу са Бежанијом након великог резултатског преокрета, а најзаслужнији за победу браниоца шампионске тируле је нападач Ђокић, који је ушао са клупе и постигао два гола, прво за изједначење, а одмах потом и за вођство.

Домаћини су повели у деветом мимуту преко Павловића, који је извео слободан ударац са 20 метара, а онда из трећег покушаја поред читаве одбране црвено - белих забио лопту у мрежу.

На 2:0 повисио је искусни Османовић у 34. минуту меча. Прво је Лазић са леве стране одлично прошао поред Басте и центрирао на главу Османовића коме није било тешко да савлада немоћног голмана Ранђеловића.

Короман је у 44. минуту вратио Црвену звезду у живот, тако што је на једну одбијену лопту натрчао пре голмана Бежаније Божовића и вешто му је протурио кроз ноге.

Прво полувреме на стадиону Бежаније трајало је 57. минута јер је главни судија надокнадио изгубљено време због пет-шест бакљи, које су на терен убацивали гостујући навијачи.

У наставку игре Црвена звезда креће много агресивније на гол домаћина, што им се врло брзо и исплатило. Резултат је на 2:2, поравнао резервиста гостију Ђокић у 70. минуту на асистенцију Бурзановића.

Само пет минута касније Ђокић доводи црвено - беле до предности и тоталног преокрета на утакмици. Голман Бежаније Божовић је одлично одбранио ударац Басте, а на одбијену лопту натрчава Ђокић и гралом је шаље у небрањени део мреже домаћина.

Тачку на победу од 4:2 ставио је такође играч који је ушао у игру са клупе за резервне играче. У трећем минуту судијске надокнаде, Црвена звезда је извела контра напад у коме су учествовала три играча. Короман је претрчао комплетну одбрану Бежаније, ушао у казнени простор и упослио Георгијева који асистира Рашковићу, а овом није било тешко да гурне лопту у мрежу.

www.srbijasport.com

News powered by CuteNews - http://cutephp.com