Црвена звезда победила Младост @ 22 April 2007 09:41 AM
Фудбалери Црвене звезде победили су у 4. колу Плеј - офа екипу Младости из Апатина резултатом 2:1 (2:0) и сада има десет поена предности у односу на Партизан, који у недељу дочекује Војводину.

Црвено - бели су на Маракани пред око 4.000 гледалаца били бољи ривал у првом полувремену када је Милан Пуровић са два гола донео капиталну предност браниоцу шампионског трофеја. Нападач Црвене звезде и репрезентације Црне Горе начео је мрежу апатинаца у 39. минуту утакмице, а на 2:0 Пуровић је повисио минут пре полувремена.

У наставку игре Црвена звезда је и даље контролисала игру, али су гости све више претили голману Ранђеловићу. Отворенија игра Младости се исплатила тек у самој завршници утакмице када је Копуновић у 90. минуту смањио резултат на 2:1.

Екипи Младости ово је трећи пораз у плеј - офу и налази се на петом месту, док је Црвена звезда забележила другу победу и сада изабраници тренера Бошка Ђуровског на свом конту имају 58 бодова и све су ближи освајању првог шампионскох пехара самосталне Србије.

www.srbijasport.com


News powered by CuteNews - http://cutephp.com