Звезда у финалу Лав купа Србије @ 19 April 2007 07:16 AM
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су на Маракани савладали екипу Партизана резултатом 1:0 (1:0)

Једини гол на утакмици дело је Ненада Милијаша, који у 15 минуту оштрим ударцем са око 25 метара удаљености, преварио голмана Партизана Ивицу Краља и донео Звезди пласман у велико финале Лав купа Србије.

Генерално врло лошу игру фудбалера Партизана Звезда је крунисала само једним поготком, а могло је да буде још горе по црно-беле да су звездини нападачи били мало концентрисанији. Црвено-белима је много помогао играч Партизана Немања Рнић који је у 23. минуту, иако је судија био удаљен само неколико метара, ударио Николу Трајковића по сред лица и заслужено зарадио директан црвени картон.

Фудбалери Партизана су до краја меча заиграли нешто агресивније, али без резултата док су црвено-бели имали неколико добрих прилика да дуплирају предност.

Црвена звезда ће у финалу играти против екипе Војводине које је идентичним резултатом савладала Банат, а меч се игра 16. маја.

www.srbijasport.com

News powered by CuteNews - http://cutephp.com