Црвена звезда - Младост 2:0 @ 2 April 2007 10:39 PM
Одлично је одиграла наша екипа у сјајној атмосфери на Маракани. Промене у начину и систему игре, као и у приступу обавезама, дале су резултата и са много оптимизма се чека наставак борбе за шампионску титулу. Скоро свих 90 минута је наша екипа диктирала темпо, стварала шансе, погађала пречке и стативе и на крају славила лепу победу у још лепшем амбијенту.

Иако без неколицине првотимаца, Звезда је приказала допадљиву, течну, офанзивну и агресивну игру којој противник није знао да одговори. Био је то прави показатељ како треба ући у сваку утакмицу. Такав однос према игри знала је да награди и публика.

У првом полувремену, у стрелце се уписао Пуровић који је ударцем главом после центаршута Анђелковића затресао мрежу. Вођство је могао да удвостручи Бурзановић, али је лопта после његовог шута са око 18 метара погодила пречку.

Оквир гола је погодио и Милијаш из слободног ударца у 59. минуту. Две добре прилике није искористио ни Короман, а коначан резултат је поставио Ђокић, такође ударцем главом.

www.fc-redstar.net

News powered by CuteNews - http://cutephp.com