Чукарички - Црвена звезда 0:2 (0:0) @ 14 March 2007 03:38 PM
У првих петнаестак минута утакмице није се десило готово ништа. Обе екипе играју доста опрезно па није виђена ни једна акција после које би могла да се изроди опасност по гол противника. Нешто више је наша екипа покушавала по левој страни преко Анђелковића и Перовића, али све се завршило на покушајима.

Црвена звезда је имала привидну иницијативу јер је имала више лопту у свом поседу, али изостале су чак и полуприлике за гол. Покушавано је и дугим лоптама, али ни на тај начин није могао да се пронађе пут до гола домаћег тима. Тек у 37. минуту Милан Пуровић успева да се нађе у шанси за гол. Наш нападач је био сам на неколико метара од гола, али је Исаиловић одбранио његов шут.

На полувреме се отишло без голова што и није толико чудно када се узме у обзир да осим Пуровићеве шансе није виђено ама баш ништа.

Звезда је офанзивно кренула у другом полувремену и прву шансу ствара преко Анђелковића у 48. минуту. Тачније, наш играч је шутирао искоса са леве стране, али је Исаиловић одбранио. Наша екипа игра брже него у првом полувремену и све је чешће пред голом Чукаричког.

Бољу игру и иницијативу у другом полувремену Звезда успева да материјализује водећим поготком. Дејан Миловановић је набацио лопту са десне стране, а Милан Пуровић ударцем главом са 7-8 метара успева да погоди мрежу домаћина.

Звезда има иницијативу, али игра у релативно лаганом ритму и без проблема меч приводи крају. После соло продора Тришовића, предност је удвостручена. После десетак минута проведених на терену, наш играч је ушао у казнени простор после соло акције, шутирао искоса и погодио мрежу.

Овај погодак је дефинитивно решио питање победника. Звезда није блистала, али је остварила зацртани циљ и остала у трци за одбрану трофеја у националном купу.


www.fc-redstar.net
News powered by CuteNews - http://cutephp.com