Душан Бајевић поднео оставку @ 10 March 2007 06:50 PM
Одласком са терена у 70. минуту утакмице са Војводином коју је Црвена звезда изгубила са 3:0, Душан Бајевић је поднео оставку на место шефа стручног штаба Црвене звезде.

Тим поводом, новинарима се после утакмице обратио председник Црвене звезде, Драган Стојковић, који је потврдио да је разговарао са Бајевићем и да му је овај поднео оставку.

"Отишао је на начин који није достојан његовог и реномеа Црвене звезде. У фудбалу се побеђује и губи. Црвена звезда је изнад сваког појединца и мора да буде јасно да су емоције једно, а одговорност и обавезе нешто сасвим друго", рекао је Стојковић и наставио:

"И даље сматрам да имамо квалитет за освајање шампионске титуле. Наглашавам и да је клуб свестан ситуације у којој се налази. Већ дуже време не играмо добро и зато овај пораз и не чуди толико. Екипу ће до даљег водити Бошко Ђуровски. У овом тренутку нећемо доносити било какве исхитрене одлуке".

"Ни јесенас нисам био задовољан играма упркос великој бодовној предности коју смо остварили. Нисмо себи смели да дозволимо овакав луксуз да нам се истопи предност на табели. Постоје многи разлози зашто је то тако и биће урађена детаљна анализа неуспеха", најавио је први човек нашег клуба који је рекао и да је упознат са ставом навијача.

"Ако Црвена звезда не буде била првак, у шта лично сумњам, јер сматрам да имамо квалитетне играче, спреман сам да сносим одговорност и последице јер бих то смтрао и личним неуспехом. Ово данас је било ново отрежњење за играче који морају да схвате какве су им обавезе и чији дрес носе. Понављам још једном да смо исувише велики клуб за било какве исхитрене потезе".

www.fc-redstar.netNews powered by CuteNews - http://cutephp.com