Реал без проблема до +11 @ 28 February 2007 06:01 PM
Кошаркаши Црвене звезде претрпели су убедљив пораз од мадридског Реала у првој утакмици четвртине финала УЛЕБ купа – 72:83 (23:22, 21:23, 13:23, 15:15).

Пред крцатим Пиониром, наша екипа се само у првом полувремену носила са тимом којег је пре неколико месеци декласирала у утакмици за незаборав. Ипак, овога пута Реал је био знатно бољи и практично осигурао пут у полуфинале јер је тешко веровати да ће баш Црвена звезда, нарочито ако понови овакво издање, нанети Мадриђанима први пораз на њиховом паркету у овој сезони.

Звезда је у првом полувремену успевала и да стекне предност од 6-7 поена, али је ипак доста грешила у нападу, док одбрана није била на жељеном нивоу, а нарочито је слабо функционисао скок.

Реал је на одмор отишао са минималном предношћу и већ тада се могло назрети да ће било каква предност пред реванш бити велика. На жалост, уследио је огроман пад у игри изабраника тренера Шакоте и у трећој деоници Мадриђани стичу недостижну предност.

Анемично, безвољно, безидејно и потпуно растројено деловала је наша екипа која на крају може да буде задовољна што су гости такође одиграли лежерно у завршници сусрета и остварили победу од само 11 поена разлике. За успех у Мадриду у реваншу биће потребно чудо.

Црвена звезда: Антић 9, Буркс 5, Гуровић 18, Радивојевић 6, Ковач 6, Марковић, Поповић 8, Драгићевић 16, Мишановић 2, Милошевић 2, Александров, Попадић.

www.sd-crvenazvezda.net


News powered by CuteNews - http://cutephp.com