Са +12 у реваншу @ 31 January 2007 06:08 PM
Кошаркаши Црвене звезде су победили Химки са 89:77 (22:19, 23:17, 25:22, 19:19) у првој утакмици осмине финала УЛЕБ купа.

У празној дворани Пионир, свесни снаге противника, од почетка су заиграли агресивно и наметнули свој стил игре. Ипак, водила се доста изједначена игра у највећем делу првог полувремена, али највише захваљујући расположеном Антонију Бурксу, Звезда је на одмор отишла са лепих девет поена предности.

У трећој деоници се разгоропадио Милан Гуровић који је погађао из свих позиција и изнудио велики број фаулова. Предност је у једном тренутку износила читавих 16 разлике и када се очекивало да се противнику зада завршни ударац, уследио је мали пад и руска екипа, састављена од изузетно искусних играча, успева да преполови разлику.

Чврстом игром у одбрани наша екипа је успевала да чува предност, а уз мало више среће и смирености, али и бољих процена судија, она је могла да буде и већа. Ипак, тројком Милана Гуровића малтене уз звук сирене, стављена је тачка на једну добру утакмицу и забележена је победа која ипак улива наду да и у реваншу Звезда може до доброг резултата.

Црвена звезда: Милошевић 3, Поповић 14, Ковач 7, Мишановић 2, Гуровић 34, Радивојевић, Драгићевић 2, Антић 5, Буркс 22, Марковић.

www.sd-crvenazvezda.net




News powered by CuteNews - http://cutephp.com