Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звездин минималац против бункера Суботичана, првенац Аврамовског - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је против Спартака била на великом испиту, без Милијаша и Лазовића, али са млађаним Ристићем у првој постави и Јовићем у наставку, 12 минута пре краја сломила је отпор Суботичана – 1:0. Стрелац, за првенац у Супер лиги, Данијел Аврамовски!

Црвена звезда - Спартак 1:0 (0:0)

СТРЕЛАЦ: 1:0 – Аврамовски у 78. минуту.

СТАДИОН: Црвене звезде. ГЛЕДАЛАЦА: 12.650. СУДИЈА: Милорад Милићевић (Ивањица) 7. ПОМОЋНИЦИ: Владимир Јовановић (Чачак) 7 и Немања Петровић (Ужице) 7. ЖУТИ КАРТОНИ: Петковић (Црвена звезда), Балабановић, Торбица, Милић (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Лазић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Гаврић (74. Деспотовић), Савићевић (50. Јовић), Ристић (68. Аврамовски), Печник, Ракић.

СПАРТАК: Јаношевић, Фаркаш, Радовић, Антонић, Милошевић (62. Дукић), Торбица, Балабановић, Јондић (70. Мркела), Ковачевић, Плавшић (51. Максимовић), Милић.

Гости су дошли на наш највећи стадион само са једним циљем, сачувати свој гол. Просто је било мучно гледати како једна екипа попут Спартака апсолутно нема амбиције да нападне. Црвено–бели су од прве секунде кидисали ка голу „голубова“, вероватно и сами збуњени толиком пасивношћу Спартака.

На прво узбуђење чекало се све до 14. минута. Ристић, задужен за све прекиде на овом мечу, центрирао је из слободног ударца са десне стране на други стативу. Ту је највиши у скоку био Ракић, спустио лопту у петерац, али није било никог од саиграча да налети. У наставку акције, Гаврић је упутио центаршут са леве стране, а Ракић послао лопту главом преко гола.

Девет минута касније, поново је Ракић покушао главом, у паду. Био је то много бољи покушај, али и лак залогај за голмана Јаношевића.

Уследиле су две „бомбе“ домаћих фудбалера. Печник се у примању лопте ослободио чувара, ухватио волеј са 16 метара искоса, са рогља казненог простора. Јаношевић је „прочитао“ овај покушај Словенца у 25. минуту.

Ковачевић се често одлучује за шут са дистанце, додуше често је и врло непрецизан. Ипак, катапулт који је испалио у 32. минуту са око 30 метара умало је завршио у мрежи. Јаношевић је парадом улепшао шут Звездиног везисте.

Притисак Звезде се наставио и у наставку меча, а црвено–бели су за девет минута промашили три сјане прилике! Ристић је у 50. минуту извео корнер, Ракић се извукао на десетак метара од гола, шутирао главом, Јаношевић је већ био савладан, али је лопта отишла поред стативе. Два минута касније, слободан ударац је извео Ристић, Павићевић главом спустио лопту Петковићу, који се обрукао, са три–четири метра погодио је пречку!

У 59. минуту, Мијаиловић је прошао по левој страни, Печник примио лопту у сред казненог простора, дриблингом се на малом простору ослободио двојице играча Спартака, али је шутирао врло непрецизно са десетак метара.

Десет минута касније, фудбалери Звезде су у истом нападу два пута погодили пречку! После центаршута резервисте Аврамовског, прво је Јовић главом погодио оквир гола, мада је и Јаношевић делимично одбранио, да би на ту лопту налетео Мијаиловић и са мање од метра погодио исто место!

А, онда у 77. минуту – статива! Јовић је пронашао Печника, овај главом гађао даљи угао, али опет само за уздахе навијача на Маракани.

Ипак, Звезда је до заслуженог вођства дошла у следећој акцији. Јовић је главом проследио једну дубинску лопту на пеналтик, Ракић је грудима спустио Аврамовском, а овај из прве - под пречку! Лопта је, додуше, на путу ка мрежи закачила једног дефанзивца Суботичана.

Један од ретких излета Спартака на Звездину половину умало је резултирао изједначењем! Милић је надскочио Петковића и погодио стативу, на центаршут са десне стране.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ