Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Голчина Милијаша утишала Торциду, Лазовић промашио пенал - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Нови Пазар – Црвена звезда 0:1 (0:1)

Стрелац: Милијаш у 17. минуту.

Градски стадион. Гледалаца: око 7.000. Судија: Бошко Јованетић. Помоћници: Владимир Јовановић, Немања Петровић. Жути картони: Селимовић (Нови Пазар), Мијаиловић, Келхар, Касалица, Петковић (Ц. звезда).

НОВИ ПАЗАР: Шимић, Стевановић (14. Арифовић), Оташевић, Вуковић, Ђорђевић, Мутавџић, Павловић, Обровац, Кецап (68. Поповић), Русмир (46. Селимовић), Арсенијевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Петковић, Павићевић, Келхар, Ковачевић, Милијаш (70. Гогић), Лазовић (87. Ракић), Нинковић, Печник (73. Касалица), Мрђа.

Црвена звезда је прегрмела најтеже гостовање у пролећном делу сезоне, не рачунајући вечити дерби у Хумској, и за још један корак је ближа титули.

Црвено–бели су славили на врућем терену у Новом Пазару, а гол одлуке, тачније голчину, постигао је капитен Ненад Милијаш у 17. минуту. Перфектно је извео слободњак са око 30 метара.

Домаћин је доживео први пораз на свом терену ове сезоне, док су Београђани везали 14. тријумф у Супер лиги!

Звезда је могла да осигура тријумф у 60. минуту, али је Дарко Лазовић промашио најстрожу казну, оставивши око 400 Делија да стрепе до последњег судијског звиждука.

Почетак меча није обећавао пуно, јер су играчи обе екипе кренули опрезно. За разлику од фудбалера, навијачи су држали темпо, а атмосферу је додатно подгрејао улазак Делија на стадион у петом минуту.

Прву прилику имала је Црвена звезда, у деветом минуту. Милијаш је центрирао из слободног ударца са леве стране, Нејц Печник на другој стативи из прве упутио повратни пас у петерац, а Милош Нинковић промашио лопту!

Црвено–бели јесу контролисали игру у том периоду, али су повели ни из чега. Прекршај над Милијашем на око 30 метара од гола домаће екипе био је увод у мајсторију капитена Београђана.

Вероватно навијачи на Градском стадиону нису ни у најгорим слутњама претпостављали да би поменути фудбалер могао да затресе мрежу са те удаљености, али јесте, као у најбољим данима своје каријере. „Кифла“ је била неодбрањива за голмана Марка Шимића – 0:1!

Два минута касније, умало 0:2. Драган Мрђа је после лукаве асистенције Лазовића избегао офсајд замку на десној страни, шутирао са десетак метара искоса у ближи угао. Шимић је био на месту!

Црвено–бели су, отприлике до 25 минута, имали иницијативу, али су је онда препустили Пазарцима и вребали шансу из контранапада, пре свега преко брзоногог Лазовића.

На другој страни, Нови Пазар је највише нападао преко бокова где су изузетно агилни били Предраг Павловић на десној и Дејан Русмир на левој страни.

Повлачење на своју половину могло је Звезду да кошта примљеног гола. Најбољу и једину праву шансу у првом полувремену, домаћи тим је имао у 45. минуту. Адмир Кецап је, после корнера, био неометан поред скамењених дефанзиваца Звезде на 5–6 метара од гола, али је очајно захватио лопту. Стопостотна прилика!

Једина спорна ситуација у првом делу игре био је офсајд досуђен против Новог Пазара. Немања Арсенијевић је изашао сам пред Бобана Бајковића, али је помоћник подигао заставицу што је изазвало протесте домаћих играча.

Фудбалери Звезде су наставили да играју резервисано и на почетку другог полувремена, али у првих десетак минута нису дозвољавали Пазарцима да приђу превише близу казненом простору.

А, онда, опет ни из чега, Звезда је у 59. минуту дошла до могућности да дуплира предност. Печник је побегао неопрезном Ибрахиму Арифовићу у казненом простору, који га је срушио са леђа, чини се рукама. Судија Бошко Јованетић се две-три секунде премишљао, али је показао на белу тачку.

Лазовић је шутирао “млако” по земљи у десни угао. Шимић га је прочитао!

Уследио је корнер за црвено–беле који Лазовић скоро три минута није могао да изведе, јер су са трибина летели делови столица и заставице. Публика је била незадовољна досуђеним једанаестерцем за противника.

У наредних десетак минута, гости као да нису успевали да се опораве од промашеног пенала, поново препустивши Пазарцима контролу игре, који су „плели мрежу“ око Бајковићевог гола, али без праве идеје.

У 74. минуту, домаћин је тражио једанаестерац! Младен Поповић је одлично прошао по десној страни уз гол–аут линију, асистирао Едину Селимовићу у петерац, који је пао после дуела са Марком Петковићем. Јованетић је само раширио руке.

После тога је све утихнуло на стадиону. Темпо игре је додатно опао, а и атмосфера није више била врела као пре тога. Звезда је ишла ка победи, коју је на крају и остварила.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ