Пијанац брате, 100% си у праву био и тада и сада... Било је јасно ко дан да док буде пара и улагања, да ћемо и у клупском ватерполу правити резултате... Титула клупског шампиона Европе и после пар година ударац у бетон!
Нажалост, управо си сам и дао одговор на тренутно стање.... "тамо неки ватерполо"... Сви знају да је то најтрофејнији спорт, сви знају да имамо дрим тим, али фудбал, кошарка, па чак и неки други спортови су увек испред, из разлога што се масовно тренирају, постоје "бољи" услови за тренирање и такмичење, више људи и гледа ове спортове итд... Кад кажем "бољи" услови, мислим на мање захтевне услове... Знаш и сам да је базена мало, да је много скупље обезбедити услове за тренинг, грејање, топла вода, свлачионице итд. а фудбал може да се тренира и на ливади испред зграде, па куд који мили моји на туширање после тога...
О овоме може да се прича у недоглед, кад се видимо уживо причаћу ти како клинци тренирају код комшија који су реално једна од бољих европских школа и како је на базену на ком се тренира... Случајно сам директно информисан преко пар родитеља... Расуло опште! Шта онда очекивати у будућности? Да ли ћемо опет имати Прлаиновиће, Филиповиће, Пијетловиће итд. Можда и хоћемо, јер управо из тешких услова са пуно борбе изађу и опстану најбољи... А можда буде све мање деце и родитеља који желе децу у хладном базену, па просто из такве селекције не буде оних правих...
Оно што си и само рекао, док држава и градови са базенима не стану уз клубове, нема будућности, то је сигурно!