@Звездаш
Слажем се, и ја имам исти страх, а још ме више нервира када смо много бољи зашто то до краја и не покажемо... Мој упис је више био усмерен Кизи (који их напљува за све паре) и Ерибу... Полако, исти су то играчи, до јуче смо их дизали у небеса... Као што ме нервира пад њихове форме и залагања, тако ме нервира и та наша спремност да пљунемо тек тако... Подршка им треба много више од негативне енергије коју су многи Звездаши ових дана исказали...
На крају крајева, да се запитамо шта је са нама? Што би они играли неки врхунски фудбал, за кога? Титула освојена, циљ остварен, сезона из снова, а трибине целу полусезону празне? То није срамота? То није за пљување? Али, кад дође Лпл или Наполи, онда су сви велики цигани, сви би на стадион... Не иде то тако другари... Није у реду... Кад смо се ми опустили, не видим што не би и они? Њима је то посао, раде га за паре, многи ће рећи... Па јесте, али колико је свако од нас на свом послу 100% свакодневно "присутан" и посвећен?
Спомиње Милоје недостатак страсти коју је видео код супротног тима, на конференцији после утакмице... Па нисам видео ни неко претерано страсно навијање наше... Чак ни Севера... У пар наврата ок, али најстрасвеније на крају када је остало до хиљаду људи и било гласније од монголоида преко пута...
Тако да... Сви исто мислимо и желимо, само начин на који се указује на недостатке мора бити за нијансу "лепши" и финији... Не обраћамо се неком тамо Милетићу, беку ривала, него играчима који носе дрес који су пре мање од пола године прославили широм Европе... И слажем се да је цело пролеће било прилично шарено... Сем победе у дербију (првенственом), није било неке претеране доминације, лепршаве игре итд. Али је добар део утакмица добијен чврстом, сигурном игром... Шта више, неки момци из другог плана су заслужили много више минута... Моје мишљење је да у ту групу спадају пре свега Јирка и Јевтовић... Остали имају још да "гуле"... Мислим да се нпр. Вукановић форсира на погрешном месту, такорећи жртва је тактике... Човек је класичан нападач, ништа крило, по страни итд. Није било довољно времена ни утакмица да видимо ни Вулића, али кажу људи који су га гледали да је у питању нови Пикси... Ако је тако, ми имамо мало играчко благо, а нисмо ни свесни тога...
Полако... Као што рекох, очекујем паметно одрађен прелазни рок, тј. да оду само они који морају и за које можемо да добијемо доста пара, а да дођу играчи само на позицијама које нам фале... И таквог квалитета да праве разлику... Не треба нам леви бек истих квалитета као Родић, не треба нам штопер истих карактеристика као сва три која имамо... Требају нам 2-3 бомбе!