Донекле могу да се сложим са тобом, али поређење по било ком основу са Вујошевићем нема смисла

Уствари, ниси га ти ни поредио са њим, само си га дао као пример... Него, не свиђа ми се да њих двојица буду у истој реченици

Као што си рекао, диван човек и много мање диван човек...
Штос је у томе што он није тренер тренутка, тј. није тренер који преко ноћи доноси резултат, он је тренер радник, тренер задатка на дуже стазе... Проблем је што је у Европи мало клубова спремних да те сачекају сезону-две, Човић је истрпео критике, истрпео неуспехе у периоду од сезоне и по... Али, као што сви знамо, уродило је плодом

Не могу 100% да тврдим, али по свему реченом и виђеном, мислим да је више Човић пресекао него Радоња по питању останка/одласка... Разумем Радоњу који није хтео да полази све од почетка, да улази у нову сезону без јасне визије тима и играча са којима ће да ради... Чова вероватно није могао више да чека његову коначну одлуку, а нови тренер ће му бити и добар алиби у случају неуспеха, иако видим да се спомињу озбиљни играчи и сасвим пристојна екипа за следећу сезону...
На крају крајева, можда и није лоше да се у нови циклус крене са новим људима... Радоња ће нам заувек остати у лепој успомени, непоновљив и у стилу оне народне "тиха вода и брег рони"... Ако кажем да би желео да нам се поново укрсте путеви, мислим да је то довољно, неки други комплимент је сувишан...