Ма опуштено, само наглас размишљамо... Ја, када сам поменуо паре од Гаспрома нисам ни мислио да треба да се преусмере... Далеко било, фудбал је и моја прва и највећа љубав! Само сам констатовао колико је фудбал скупљи спорт... или да окренем причу другачије, за КК треба мање паре за веће успехе... А то мање је у овом тренутку велико ко кућа...
Воли или Идеа? Са становишта „made in" Кизо ти си у праву, али са становишта размишљања Мила и газде ове фирме, исто нам је... И једни и други нас просто „обожавају" и ми смо им само касица прасица... Иако и даље Црну Гору сматрам као своју, исто тако све те велике компаније, привреднике и владауће политичаре сматрам тренутно већом непријатељима од хрвата... Мало мало па нож у леђа! Уосталом, распитај се Кизо како су се спремили и наоштрили пред трећу утакмицу полуфинала... Да је било тесно све је било договорено да оду у финале... Срећа па смо толико јачи и бољи да тесно није била опција!
Да се вратимо на тему пара... Нема их за велика дела, констатовали смо где евентуално могу да се нађу и сходно томе остајем при тврдњи да није превише директно тражена помоћ државе... Ако тамо и даље има иоле паметних да препознају тренутак, ето нам можда сезоне за незаборав... Дакле, стабилност на првом месту, а руководство и стручни штаб ће надам се као и до сада одрадити свој део посла како треба...