Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


 ФК Црвена звезда - 2014/15фебруар 21, 2015, 05:42:47 поподне
Одговор #240

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #240 послато: фебруар 21, 2015, 05:42:47 поподне »
Пробаћу што краће Гвоздене.  ;D

- Миљан: Највећи уништитељ овдашњег фудбала икад. А дош'о из Звезде у ФСЈ. Ако већ пишамо по Толету да уништава фудбал, мора онда да примимо метак и за Миљана.

- Муслин: Није то мој став, то причају људи по трибини. Може се прочитати и на Оази и то од људи чије слово нешто значи.

- Ко је више? Са ове дистанце је тешко проценити, поготово што су нам се методе разликовале. Колико је тешко ископати истину довољно говори и то да они тврде да су у афери Шајбер оштећени, што је ноторна глупост.

- Да су се бахатили од 1992. године, јесу. И то 90-их више него икад, јер су намирисали слабост. Много више су се тада бахатили него у последњих 7-8 година на које ми волимо да кукамо.

Наравно да не буде да смо ми морални чистунци

Поента свега! И зато немој људи да се праве гадљиви кад се негде повуче нешто у нашу корист.
« Последња измена: фебруар 21, 2015, 06:00:08 поподне Пијанац »

фебруар 21, 2015, 07:45:16 поподне
Одговор #241

100%anti crnobeli

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 509
  Поруке

 • Mикипедија

  • MSN гласник - pravnik83@hotmail.com

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #241 послато: фебруар 21, 2015, 07:45:16 поподне »
Миљан је у ФСЈ дошао из Шпаније, ако ћемо да терамо мак на конац  ;D. Ал' то није битно, јер све и да је дошао директно из Звезде, он у ФСЈ никад није штитио Звездине интересе, шта више, ако се подробно сагледа паралелни историјат његовог бивствовања у ФСЈ и Звезде, можемо слободно рећи да су гробари ту много више профитирали. Овим наравно не тврдим да је он радио за гробље, већ да је био најобичнији каријериста и демагог, коме до Звезде било стало колико и мени до Сконто Риге.

За Муслина, чији год да је став, ем је погрешан, ем је штетан по Звезду. Приде што они који то причају вероватно не могу да му опросте што се дрзнуо да дирне у свету краву ДЏ. На страну што је и он сам љига као човек.

А што се тиче навлачења у нашу корист, буде ли га било убудуће или не, сада је касно за све. И да освојимо титулу можемо дупе да обришемо с њом, као и прошле сезоне. Звезда или ће се власнички трансформисати и променити начин управљања (ово не значи нужно власништво једног човека, да не буде забуне) или можемо веома ускоро катанац да стављамо.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

фебруар 22, 2015, 10:21:59 пре подне
Одговор #242

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #242 послато: фебруар 22, 2015, 10:21:59 пре подне »
Овим наравно не тврдим да је он радио за гробље, већ да је био најобичнији каријериста и демагог, коме до Звезде било стало колико и мени до Сконто Риге.

Држ' се ти Вентспилса, јебо Сконто.  ;D Љубав према Летонцима по страни, можеш ли 5 марке да ставиш да је Толету до гробара стало много више?

Да се разумемо, осим што је Миљан уништио домаћи фудбал, за све друго што сам писао не мислим да је нешто лоше. Чак штавише, подстичем и друге да размишљају у том правцу. Као што си сам написао, грађење логистике је била неопходност јер су они имали своје методе. И сада је.

И мислим да није касно. Власничку трансформацију у било ком облику не очекујем у скоријој будућности. Већ сам писао о томе, много је ту разлога зашто је тако. Треба направити у овоме што имамо систем у којем би европска лиценца била приоритет сваке године и у којем би искористили то што је изгледа и комшилук мало дошао на ред да се уништава. Катанац једноставно не могу ни да замислим. Фудбалски клубови око себе окупљају критичне масе, а критичне масе су погодне да постоје јер често могу да буду корисне превасходно у негативном контексту када се о њима пише данима у новинама уместо о много важнијим државним проблемима. Баш бих волео да видим тог политичара који би на првом месту саопштио да се на Звезду ставља катанац, а на другом који би се одрекао те масе која му користи да манипулише остатком народа и коначно на трећем месту који би себи дозволио да та маса уместо о Звезди почне озбиљно да размишља о томе како у држави ништа не ваља.
« Последња измена: фебруар 22, 2015, 10:46:18 пре подне Пијанац »

фебруар 22, 2015, 02:52:08 поподне
Одговор #243

100%anti crnobeli

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 509
  Поруке

 • Mикипедија

  • MSN гласник - pravnik83@hotmail.com

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #243 послато: фебруар 22, 2015, 02:52:08 поподне »
Да ли је Толету стало до партизана јер је навијач истог, то не мислим. Стало му је, јер је криминално повезан са људима који, било званично, било из сенке, управљају гробљем и извлаче новац из истог. Сутра да му исто то понуде да ради са људима из Звезде, без проблема би то прихватио. То је просто такав тип човека. А ту ми трпимо јер смо у старту стављени у неравноправан положај, што је најизразиитије било у периоду од 2007. до краја 2013. године. При том не заборављам ни оно на шта ти потенцираш, а то је катастрофалан начин рада наших управа у наведеном периоду. Али ни они нису ништа бољи ако гледамо стриктно сегмент којим би требало да се бави једна управа фудбалског клуба. Међутим кад на то додаш активности са стране, онда је то ситуација у којој бих ја требало да боксујем против Ленокса Луиса, а још су ми на ногама букагије, оно за сваки случај  ;D.

Уосталом, ево ти пример сезоне 1997-98, која је свим Звездашима који је се сећају веома болна, мени поготово. Имали смо бруталан тим, Јеврић, Живковић, Његуш, Станковић, Перица, Пецељ, Кристић, Јовичић, Буњевчевић, Дејан Илић, Друлић, Иван Дудић (десни бек), касније је дошао и Миле Аћимовић, итд. На терену смо млели, гробље смо 3 пута у првенству откинули. Џаја је био оно што је најбоље радио од кад је завршио каријеру - спортски директор, Цвеле генерални директор. Дакле све је било по таман што би се рекло и функционисало к'о швајцарски сат. И шта би на крају. Титулу нам узме или боље рећи отме Обилић, тј. Аркан, једном бескрупулозном крађом, незабележеном и историји намештања утакмица када су ови простори у питању. А председник ФСЈ је тад био погоди ко  ;D

Што се тиче власничке трансформације, управо је та европска лиценца коју спомињеш разлог зашто се она мора догодити. Услови за исту се сваке године пооштравају, а ми или ћемо да почнемо да послујемо позитивно, а то је у овој српској накарадној форми удружења грађана, где је клуб свачији и ничији, па нико не одговара за ''пропусте у пословању'', немогуће, или ће да се догоди катанац. А да би се пословало позитивно, мора клуб да се мења из корена, пре свега организационо.

Што се тиче критичне масе, по мом мишљењу, то је можда и могло да се деси до пре 2-3 године. Ситуација у земљи је никад гора, људи једва преживљавају и заболе их уво да се цимају око нечега где криминалци врте милионе, а нико не одговара. Имају много пречих брига од Звезде, а то се између осталог види и по све мањој посети на стадиону. После летошњег избацивања из Европе, човек би очекивао да ће ''критична маса'' да ''запали'' град и ''повеша'' одговорне за то, а оно тајац, ни мува се није чула. Такође, узми пример Стеауе, клуб који је у Румунији пандан нама, уосталом Стеауа значи Звезда. Одузели им право на име, грб, боје, историју и све, по тужби војске. И шта се десило? НИШТА!!!

Уосталом, живи били па видели.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

фебруар 22, 2015, 11:38:54 поподне
Одговор #244

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #244 послато: фебруар 22, 2015, 11:38:54 поподне »
Брате, када кажем ''критична маса'' уопште не мислим на митинговање по улицама, дивљање и тако то. Мислим да би таква одлука много обичног света погодила. Погодила би и оне који свако јутро прво кад отворе новине прочитају текст о Звезди, а на стадиону нису били од Бајерна '91. Самим тим и странка која би била на власти у таквом не дај Боже драстичном тренутку, могла би комотно и себи да стави катанац, јер на првим следећим изборима цензус не би прешла. И они то врло добро знају и зато верујем да катанац није опција.

Што се Стеауе тиче, надам се да је све ово привремено и да ће као и Фиорентина повратити име, грб, боје и све остало.

фебруар 23, 2015, 06:56:42 поподне
Одговор #245

Lucioni

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 742
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #245 послато: фебруар 23, 2015, 06:56:42 поподне »
Која је ово распасана банда... Ишли би они мени лепо пешке сад до Београда сви! На све оно личи само не на фудбал, боље да су звездини омладинци играли, створили би неку шансу. Што се тиче тренера немам речи, вади се човек на терен, а напредак му је био премија, да није звездино дете одавно би летео...

фебруар 23, 2015, 07:59:44 поподне
Одговор #246

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #246 послато: фебруар 23, 2015, 07:59:44 поподне »
Лалатовића треба сменити. Није капацитет за Звезду. Када нема игре, то је одговорност тренера. А за оне који траже прво алтернативу пре него што реше да терају, ево рећи ћу. Нека се да шанса Жарку Ђуровићу, па куд пукло...

фебруар 24, 2015, 12:00:50 поподне
Одговор #247

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7646
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #247 послато: фебруар 24, 2015, 12:00:50 поподне »
синовац Лалатовић да лети. не видим никакав концепт игре, није ми јасно како смо добили припремне утакмице.
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

фебруар 24, 2015, 11:50:05 поподне
Одговор #248

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #248 послато: фебруар 24, 2015, 11:50:05 поподне »
http://www.mozzartsport.com/vesti/lalatovic-normalno-je-da-smo-bili-bolji-na-pripremama-kad-su-igraci-u-turskoj-imali-tri-obroka/98128

Шта овај човек прича за име Бога?  :o Боље је некад и ћутати него што се још додатно брука и нервира и овако киван народ.

фебруар 25, 2015, 01:46:28 пре подне
Одговор #249

херцеговац

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 841
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #249 послато: фебруар 25, 2015, 01:46:28 пре подне »
Пиксети откривен тајни рачун код ХСБЦ-а!?

Шта је рећи?

Волио би да видим датум отварања и салдо.

Цитат
TAČNO je, imam račun u HSBC banci još od 1994. godine, ne znam da li u tome postoji bilo šta sporno? Pa gde bih držao novac, nego u nekoj od banaka - ističe, za "Novosti", naša fudbalska legenda Dragan Stojković Piksi.

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije i predsednik FSS i Crvene zvezde živi u Parizu, a objavljivanje njegovog imena kao vlasnika računa doživljava kao našto apsolutno normalno.

- Kada sam otvorio račun bila je to Nacionalna banka Njujorka, koja je kasnije promenila ime u HSBC. Sada su vlasnici Luksemburžani. To je sve što znam na tu temu - dodaje Stojković.

Sličnu logiku ima i energetski tajkun Vuk Hamović, koji se pravda da je državljanin Britanije, pa ovoj državi i polaže račune za svoje transakcije. Ipak, zvanično, ni on, ni Zoran Drakulić, niti Zoran Ivković, nisu hteli da komentarišu umešanost u ovu međunarodnu aferu.
« Последња измена: фебруар 25, 2015, 01:56:53 пре подне херцеговац »
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

фебруар 25, 2015, 08:14:21 пре подне
Одговор #250

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7646
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #250 послато: фебруар 25, 2015, 08:14:21 пре подне »
http://www.mozzartsport.com/vesti/lalatovic-normalno-je-da-smo-bili-bolji-na-pripremama-kad-su-igraci-u-turskoj-imali-tri-obroka/98128

Шта овај човек прича за име Бога?  :o Боље је некад и ћутати него што се још додатно брука и нервира и овако киван народ.

Пандан Саше Илића у најгорим данима, сећам се изговора "висока трава".

Везано за оброке и крив терен у Нишу, јел може неко Лалатовићу на тренингу да каже "И лошем курцу длака смета".  ???
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

фебруар 25, 2015, 10:05:45 пре подне
Одговор #251

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #251 послато: фебруар 25, 2015, 10:05:45 пре подне »
Прва наша грешка је што смо ишли да тренирано у идеалним условима и онда дошли на њиве. Док се Нишлије паметно спремале по домаћим ораницама.
Није на Лалатовићу да прича о овоме, него на функционерима клуба, јер ће бити проблема.

Ако сам добро скапирао према плановима за промену система такмичења, следеће године би првенство могло да се игра већ почетком фебруара, да се сезона завршава почетком јуна, а почиње средином јула. Врло лако може да се претпостави на шта ће терени да личе.

фебруар 25, 2015, 04:46:54 поподне
Одговор #252

Eribo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 400
  Поруке

 • Небо је плаво, а Звезда црвена !!!

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #252 послато: фебруар 25, 2015, 04:46:54 поподне »
Ја стварно не разумем зашто се не оде на "скандинавски" систем, где се једна сезона игра од феб/марта до почетка децембра ?!
Нема баш ни један аргумент против, који пије воду да се тако не уради. Клубови би уштедели много новца на само једним припремама; имали би спремне екипе када почну Евро квалификације и терени би били бољи већим делом сезоне!
Уметност је направити немогуће - могућим,  могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

фебруар 28, 2015, 07:49:48 пре подне
Одговор #253

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7646
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #253 послато: фебруар 28, 2015, 07:49:48 пре подне »
- Salami je otišao tamo odakle je došao i ne znam da li će se vraćati. Želeo je da ode sam po sertifikat koji mu nedostaje, otputovao je u Nigeriju. Videćemo..., rekao je Nenad Lalatović na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Jagodinom.

Волим Саламу и паризер, ја сам Звездин симпатизер! :) Срећно у домовини, можда нађеш посао у цементари у предграђу Лагоса.
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

фебруар 28, 2015, 10:19:10 пре подне
Одговор #254

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #254 послато: фебруар 28, 2015, 10:19:10 пре подне »
У Нигерији се води рат, тако да треба оставити могућност да стварно нема ко тренутно да изда папире, те је отишао сам да проба да их извуче. Искрено, не верујем да му се баш остаје тамо. Али остаје чињеница да ни Управа, ни струка нису били фасцинирани њиме од кад је дошао. Изгледа да се опет доводило само на основу тога што је у ЦВ-у писало ''репрезентативац''.

март 01, 2015, 08:06:13 поподне
Одговор #255

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #255 послато: март 01, 2015, 08:06:13 поподне »
Од готовог направисмо вересију и на крају смо успели да се извучемо уз дозу фортуне. Јел постоји статистички податак о проценту реализације пенале у последње рецимо три сезоне? Мислим да је око 50% што је катастрофа.

март 04, 2015, 04:14:29 поподне
Одговор #256

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #256 послато: март 04, 2015, 04:14:29 поподне »
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/14881/marko-miskovic-za-evro-licencu-crvene-zvezde

АКО се ово деси, можемо комотно да пљунемо на пролеће 2009. када смо га отерали из клуба и на целокупну мобилизацију чији је ово био зачетак. Не треба заборавити ни да се породица Мишковић повезује са хапшењем Џајића, а сада би да перу грехе према држави са 11 милиона.

Као неко ко је те 2009. одштампао и залепио више стотина плаката, схватићу ово лично и АКО се деси, нећу им опростити.

Знам да је већ демантовано, али ја им ништа не верујем, јер где има дима, има и ватре. Не овај свети дан, већи шамар нисам могао да добијем.

март 04, 2015, 06:36:13 поподне
Одговор #257

Милош05

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 79
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #257 послато: март 04, 2015, 06:36:13 поподне »
На овај свети дан смо добили потврду да ни ове сезоне нећемо играти Европу што је далеко битнија информација од ових трачева око Мишковића. Дакле, свели су нам клуб на аматерски ниво где је и наша лига која ће од следеће сезоне бити додатно обесмишљења системом такмичења, што је додуше била и до сада овим тромесечним паузама. Мене највише боли чињеница да смо прогутали ових 20 нових "играча" у сезони у којој смо дотакли дно и да смо баш ми те курате среће да будемо савременици ове катастрофе коју нам је закувао највећи српски олош, шиптарски плаћених Човић, шиптарски плаћеник Вучић, Звездин џелат Весић, амерички студент Терзић и још којекакви власници аутоперионица, полуграча и осталог смећа.  

Мислим да нам отрежњење не гине на следећој утакмици против воше, осим ако не договоримо нешто зарад "мира у кући" и "неизношења прљавог веша у јавност".

март 05, 2015, 12:10:56 пре подне
Одговор #258

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #258 послато: март 05, 2015, 12:10:56 пре подне »
На овај свети дан смо добили потврду да ни ове сезоне нећемо играти Европу што је далеко битнија информација од ових трачева око Мишковића.

Одакле ти ова информација? Не видим да је било ко објавио. Колико знам, имамо до краја месеца форе да нађемо те паре. Што се Мишковића тиче, пошто се очигледно неке ствари јако брзо заборављају, постаје индивидуална ствар шта је коме битније.

Против Војводине се слави јубилеј Црвене звезде.  Да ли је укусно било шта славити у овако тешким временима је такође индивидуална ствар. Очигледно је преовладало мишљење да јесте и сва енергија ће бити каналисана у том правцу.

март 05, 2015, 12:06:42 поподне
Одговор #259

Милош05

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 79
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15
« Одговор #259 послато: март 05, 2015, 12:06:42 поподне »
Ти стварно мислиш да ћемо толике новце наћи за месец дана? Ја стварно не знам ко би био толико луд да баци те паре у бунар без дна. А докле год се не постави питање одговорности те паре нам суштински ништа неће ни помоћи. Зашто Мишковић? Ако тако добро памтимо ајмо још мало у прошлост. Ајмо нпр у 2004у када је Џајић потписао уговоре са оном последњом добром Звездином генерацијом 1984 (заправо последњом Звездином генерацијом уопште), који су по први пут на велику сцену убацили менаџере јер су то били први уговори у односу 50-50 клуб-менаџер. Ми од тада користимо исти принцип и од тада се пљачка клуба отргла контроли. После је те играче продао Пикси и сви смо се наоштрили на њега иако се он по свему судећи вероватно ништа није ни питао за те играче управо из разлога тих уговора који су менаџерима давали пуну контролу над судбином играча а посредно и над судбином клуба.

Ајмо још мало у прошлост. Ајмо у прве године након 5октобарске капитулације. Ко је тај Човић, шта је и кога он то координисао на Космету? Сећа ли се неко? Шта смо ми о њему годинама говорили? У каквим смо односима били са њим? И како смо то дозволили да нам ових 15 година једина константа у клубу буде највећа љига и криминалац којег је овај народ видео - Весић? Малтене нам је угасио КК па смо га пустили да дивља и па ФК-у.

Мишковић? Само још један од лопина али лопина која је макар у теорији могла и да да неки динар клубу, ови горепоменути могу само да узму. А велика иронија је да смо добили Макси на Маракани којег смо се толико плашили, само није га мишко изградио.
« Последња измена: март 05, 2015, 12:11:43 поподне Милош05 »