Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


 Пенал или не?август 04, 2018, 10:34:23 поподне
Одговор #620

Антиполитика

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 427
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Пенал или не?
« Одговор #620 послато: август 04, 2018, 10:34:23 поподне »
                   Победа Звезде у гостима против Вождовца са, могло би се рећи, резервном поставом, и прво место на табели са максималним учинком од три победе. На утакмици није било спорних детаља тако да се окрећемо, као што сам већ и навео, веома битној утакмици која ће се играти у уторак на Маракани против екипе Спартака из Трнаве од 20:30 часова.

август 05, 2018, 11:59:39 поподне
Одговор #621

Антиполитика

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 427
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Пенал или не?
« Одговор #621 послато: август 05, 2018, 11:59:39 поподне »
               Са утакмице ривала одигране на ЈНА против екипе Младости коју је ривал одиграо бледо и није ни заслужио више од оствареног нерешеног резултата, истакао бих једну ситуацију, и то ону из 13. минута, када је судија направио превид обзиром да није видео прекршај над играчем домаће екипе у казненом простору гостујуће екипе(на снимку 0:21 се види да играч гостујуће екипе гази по стопалу домаћег играча).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=kFoGUN_pxjg

               

август 08, 2018, 04:32:18 поподне
Одговор #622

Антиполитика

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 427
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Пенал или не?
« Одговор #622 послато: август 08, 2018, 04:32:18 поподне »
                 Није успела Звезда да се избори са притиском у првој утакмици против екипе Спартака из Трнаве и победи, али остаје реванш за недељу дана и надамо се боља игра од синоћне која ће донети пролаз у последње коло квалификација за ЛШ. Од ситуација везаних за тему суђења истакао бих три: прва је из 22. минута, када је судија оправдано досудио казнени ударац за Звезду услед прекршаја у казненом пропстору од стране одбрамбеног играча(на првом снимку 0:37 се види моменат када наш играч измиче лопту испред противничког играча, и моменат када га тај играч који касни са стартом фаулира). Друга ситуација је из 25.минута, када је други помоћни судија добро поступио и пустио да се игра настави обзиром да није било офсајд положаја играча гостујуће екипе у моменту када је лопта упућена ка њему (на првом снимку 1:06 се види да је он у линији са Звездиним одбрамбеним играчем). У наставку ове акције, гости су изједначили. Трећа ситуација је из 49.минута, када је Радоњић реаговао веома несмотрено и након једног дуела са гостујућим играчем, руком одгурнуо тог играча, срећом по руци, а не у пределу лица или главе, услед чега му је показан жути картон(на другом снимку 0:03). Надамо се да му се овакве ствари неће више понављати. На крају бих истакао да је судија крајње конфузно водио утакмицу, допуштао да прекиди игре трају сувише дуго, у неким ситуацијама и једнима и другима прекидао нападе, без да је пустио предност, све у свему једно неубедљиво суђење, на срећу без утицаја на резултат.

 
 https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=PA7Bkl1uLWQ

                   Пре реванша у Словачкој, за викенд предстоји дуел против екипе Спартака из Суботице на Маракани.

август 12, 2018, 10:09:14 поподне
Одговор #623

Антиполитика

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 427
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Пенал или не?
« Одговор #623 послато: август 12, 2018, 10:09:14 поподне »
                   Сигурна игра и победа резервног састава Звезде (ако се тако може назвати обзиром да су сви играчи код нашег тренера равноправни). Лагано су освојена 3 бода против екипе из Суботице, екипе која би требало да представља једног од тежих ривала у домаћем првенству. Од спорних ситуација не бих имао било шта да издвојим као значајније спорно (исто се односи и на утакмицу ривала у Земуну). 
                   Изузетно мали број гледалаца испратио је вечерас Звездине играче на дуел у Словачкој који нас очекује у уторак (20:30 часова), пожелевши им срећу у изузетно тешкој утакмици која их чека против Спартака из Трнаве.