Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


 КК Црвена Звезда 2013/2014април 16, 2015, 09:30:52 пре подне
Одговор #500

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #500 послато: април 16, 2015, 09:30:52 пре подне »
Пошто ти је све у свему очекивано и пошто си знао како ће да буде, следећи пут у кладионицу па их опељеши.

Радоњић да је малоуман, не би увео тим у топ16 и тамо тукао Макаби и ПАО. Али једноставно нама треба тренер који неће господски да се понаша, него да одговара истом мером. Оно кад је Мачван дивљачки гурнуо Јаку, сада би читали и покушају убиства да је контра. За оне личне које је добио Лазић, пре свега последњу, него би био удављен. Али не, ми ћутимо, као све је било у реду.

Боби је можда једноставно пао, дозвољено је више контакта него што он може да поднесе. Удвајао је њега овако и ПАО, па смо то решавали.
Дуга је серија.

април 16, 2015, 09:34:17 пре подне
Одговор #501

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #501 послато: април 16, 2015, 09:34:17 пре подне »
Мени је смешно да ви ово коментаришете са спортског аспекта. Спорта ако је до јуче и било, више га неће бити. Свиња неће дозволити да не материјализује овај брејк и поготово неће дозволити да се серија врати пред Звездину публику. Урадиће све што је потребно да доврши посао. За деценију и по сте то бар требали да научите.

април 16, 2015, 09:41:58 пре подне
Одговор #502

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #502 послато: април 16, 2015, 09:41:58 пре подне »
Није домаћа лига, нема толики утицај. Има га, али не као у домаћој.

април 16, 2015, 09:48:55 пре подне
Одговор #503

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7646
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #503 послато: април 16, 2015, 09:48:55 пре подне »
Пошто ти је све у свему очекивано и пошто си знао како ће да буде, следећи пут у кладионицу па их опељеши.


Пијанац ми је неки дан дојавио за квоту од 4.3 да Звезда не узима титулу, односно не пролази у финале (подразумева се), кладионица Балкан Бет. Чини ми се одлична квота, више него поштена.

Ти очигледно ниси схватио да немамо игру, да играмо стихијски, без плана.  Задњи Блажичев напад и то без плеја за пренос лопте, и то без договореног плана. И то на играча којег неће целу утакмицу шут. Веруј, боље би одриграли кад би се играчи између себе договорили шта да играју, него што их Радоња упропаштава. Већ је на путу да упропасти Јовића, а и Дангуба није оно што би требало, можда је до минутаже, а то је већ друго питање.

После питаш што после сваког кикса нападам по Радоњи, па нормално да хоћу, зато што је незналица, а ја не могу да се смирим, а не могу ни да га гледам... да ми није стало до Звезде правио бих се да ме не дотиче, али... тангира ме, итекако.

Дакле, видео си да имамо дужу клупу, али Свињиним смицалицама и тактичким потезима губимо ово.
Већ су анулирали на петици Бобија. Они само с једним центром, пошто Безбрадица не улази а шарлатана Гагића су отерали. Цирбес је више дефанзивни играч ко што рече бата Мишко. Од њега да очекујемо да их затрпа?
На четворци су јачи. Мачван, с искуством у репрезентацији и клубовима, с интелигенцијом и главом коња, бољи је од Митровића дупло. Са Тејићем не бих рекао, боље да игра Тејић. Ишао у месо, под кошем, рекетом, тражили су своју игру, нашли је, стрпљиво, а ми дуге двојке с дистанце и тројке гађали. А игре нигде.
На тројци смо ми бољи, Калинић и Дангубић, у односу на њих.
На двојци су они бољи, Павловић, Мурић, Милосављевић у односу на нашег Блажића и Џенкинса.
На плеју коју им изиграва Тепић и који нема снаге и има благу повреду леђа, треба Лазић да му дише за вратом, а не Вилијамс који је класични баскеташ и понекад ни не игра одбрану. Јовић је мало играо, ни на њега се не рачуна озбиљно.. Ребић само врти пешкире и то би било то... Можда да смо Јокића довели уместо Јовића били би јачи под кошем, овако... живи били па видели.

Можда би ме утешило кад испаднемо да узмемо нашу лигу под новим тренером, и ако се заломи да ФИБА победи у овом рату... иначе смо уклет клуб ко што рече Пијанац. Или се заломи да имамо доброг тренера (Пешић) и слабије играче (можда изузев оног што Филип Човић игра уместо Недовића јер се његовом тати тако диже кита), или стварно добре играче а шарлатана и незналицу од тренера... ниакко коцкице да се поклопе. Па покојни Ацо Петровић или Владо Ђуровић би од ових направили шампионе..
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

април 16, 2015, 09:55:36 пре подне
Одговор #504

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #504 послато: април 16, 2015, 09:55:36 пре подне »
Надам се да си уложио, пошто си толико уверен.

Ми немамо игру, а одиграли регуларан део АБА 24-2, ушли у ТОП16, добијали квалитетне европске екипе, чак и неке великане.
Кошарка није поређење по позицијама, него тимски спорт.

Свршаваш на свињу, а Радоњић је малоуман и незналица. Реци ми како то да малоумник направи од Бобија најкориснијег играча ЕЛ? Што то није успела та свиња кад га је довела у ЦСКА?

Очигледно не пратиш довољно. Може ФИБА да побеђује кога хоће, следеће године у ЕЛ иду само финалисти Аба. Домаће првенство ове године је само ствар престижа. Тако да не знам шта може да те утеши да испаднемо.
« Последња измена: април 16, 2015, 09:57:18 пре подне Звездаш »

април 16, 2015, 10:08:04 пре подне
Одговор #505

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7646
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #505 послато: април 16, 2015, 10:08:04 пре подне »
Ја сам овде предложио 50 или 100 евра да се било ко клади са мном, нико се није јавио. Довољно говори.

Чему реч свршавање? Пробај с неутралне стране да посматраш. Ја не знам како Радоња каналише бес, како он остаје миран а да кува у себи.. купио би ме за сва времена да је гурнуо Вилијамса као Обрадовић оног црнца у Алби.. с питањем "шта то радиш, кретену један", ауторитет је верујем чиста нула.. па многе утакмице смо добили на сув квалитет Вилијамса (уз помоћ Бобија) у Евролиги, а не стручним вођењем Радоње, који уме да сече играче и кад им иде...

24-2 кад спомињеш, лудачком срећом смо добили Будућност у Подгорици, а не на сув квалитет... и то против екипе која има квалитет. Крка и Мега су много испод прве четири екипе, сви остали клубови су боранија, тако да је и овај скор реалан. мада тај скор на крају ништа не значи, не значе полуфинала, већ се резултати сумирају на крају.

Вратимо се на прошлу годину. Што прошле године није од Бобија направио најкориснијег играча, а имао је Шилба уз себе? Не наравно, дао је гомилу кредита ретардираном Катићу који је често срљао. Нек нам се врати та несрећа од играча, боље нисмо ни заслужили. И кукавица Симоновић.

Па сети се свиње прошле године отприлике у ово време кад се није одлучивало у дербију "Боби нам је јебо мајку". Што Радоња не смисли тактику да им Боби опет јебе мајку, него се прилагођавамо њима, тиме што је Мачван на петици? Зихерашки, пичкасто и без мозга и решења.

што се Фибе тиче, видећемо. Словенци и Хрвати су јако себични као народ, неће дати да се њихово власништво гумарске лиге расподели на националне савезе, тако да или ће бити формирана нова лига, или ће се играти српска лига.. а ко ће победити у рату фиба или улеб, видећемо. мислим да фиба добија, имају залеђину, не би тек тако пустили муда, а трпели су годинама шпански терор...
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

април 16, 2015, 10:35:17 пре подне
Одговор #506

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #506 послато: април 16, 2015, 10:35:17 пре подне »
Ти помињао неке ситне евре, сад дошао до 50-100. Што би узимао нама паре, кад можеш 4 пута више кладионици. Довољно говори.

Ко је довео тог истог Вилијамса и упарио га са Бобијем? Што нико никад до сад није направио од Бобија најкориснијег играча ЕЛ? И то не само најкориснијег, него је оборио неколико рекорда. Зашто сад не игра тако? Шта знам, можда је уморан, можда нема исти критеријум као у ЕЛ. Испаде да је свиња бољи тренер од свих у ЕЛ, да смо он уме да сачува Бобија и то са слабијим играчима. Па неће да буде да је тако.
Толико о твојој неутралности. У Подгорици смо добили на лудачку срећу, а јуче нисмо изгубили на лудачку срећу.

Малоумни Радоњић, ретардирани Катић, кукавица Симоновић...Ја не знам одакле толика потреба да играче свог клуба толико мажеш говнима. Стално неки погрдни надимци и ниподаштавање наших играча и тренера.

Словенци и Хрвати се ништа не питају.

април 16, 2015, 10:53:39 пре подне
Одговор #507

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7646
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #507 послато: април 16, 2015, 10:53:39 пре подне »
Мислим да се око многих ствари нећемо сложити, чак и ако распредамо до прекосутра.

Пошто имаш обичај да претерујеш са свињом, где наводиш на основу моје приче да је бољи тренер од свих у ЕЛ, и ја и ти знамо да није, али УМЕ, кад је Звезда у питању (а и с регионалним клубовима исто), УМЕ с тактикама, добијао је многе екипе, увео је сточаре на ф4 у Париз где умало нису ушли у финале, растеретио је играче пре четврте утакмице с Макабијем у Београду својим изјавама. Чињеница је да УМЕ, и поред тога што је кретен, болесник, лопов и дукљанин. његово знање (осим енглеског језика) је неспорно.

Што се поменутих играча тиче, да, сви су они смрадине. Катић који се курвао, којем је лични интерес на првом месту, Симоновић који се радовао када смо бројчано јачи (5 на 3) и сипа тројке. Што није сипао као луд у следећим утакмицама кад смо егал 5-5 прошле године, и то пред гробарима "Ајде сад да вас чујем". Све је то танко и јадно. Танко за титулу.

Али ћемо се сложити за неколико дана, можда већ у понедељак, ако ми прођемо, ја ћу појести говно, односно ако испаднемо, ти ћеш појести говно.

Чекамо, и гледамо.  


Чекамо хоће ли Радоња смислити тактику кад удвоје Бобија, ко су та два играча који ће сипати тројке на отвореном шуту. А то да нису Блажич, Јовић и Вилијамс. Они баш и немају меку руку.

То мора да проради Калинић или Џенкинс. Ако они не прораде, пиши пропало.
Јасно је да немамо шутере који на тренингу убаце 200 од 250 шутнутих тројки.. видећемо.
« Последња измена: април 16, 2015, 10:57:01 пре подне KizaLion »
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

април 16, 2015, 11:02:34 пре подне
Одговор #508

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #508 послато: април 16, 2015, 11:02:34 пре подне »
И ту свињу су навијачи вређали као сад ти Радоњића, исто тако, можда још и горе. Били су канта у ЕЛ, служили за набијање кош разлике.
Али га је клуб трпео, трпео и овај им једног дана то вратио одласком на Ф4.
« Последња измена: април 16, 2015, 11:04:07 пре подне Звездаш »

април 16, 2015, 05:32:34 поподне
Одговор #509

Ултрас Либери

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 66
  Поруке

 • Досије ко књига дебео, због тебе сам млад оседео.

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #509 послато: април 16, 2015, 05:32:34 поподне »
Дал је могуће да и по нашим форумима морам да читам песимизам и пљување по нашим играчима после две одигране утакмице у плеј офу са пацовима. Јер морају људи да буду толике јајаре.. да после једног јебеног пораза пљују по играча и кукају како је серија готова, а знамо колико су нам радости донеки ове сезоне.. исто као да су сточари ванземаљци и као да су они током сезоне кидали у ЕЛ и играли јаке утакмице а не ми, за класу имамо јачу екипу од њих и сигуран сам да ће момци да добију ово. Али кажем исто ако којим случајем испушимо ову серију од оних распада на челу са њиховим болесним тренером, Радоњића треба најурити мотком из клуба јер боље није ни заслужио. И јуче после оне катастрофалне партије где нам ништа није ишло ни шут ни скок, смо успели на крају да их стигнемо и чак имали прилику победимо да Блажич није засрао све на крају, али јбг идемо даље.. ја верујем у овај тим и сугуран сам да ће за викенд показати срце и муда на терену!

април 16, 2015, 07:11:18 поподне
Одговор #510

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #510 послато: април 16, 2015, 07:11:18 поподне »
Али кажем исто ако којим случајем испушимо ову серију од оних распада на челу са њиховим болесним тренером, Радоњића треба најурити мотком из клуба јер боље није ни заслужио.

А Човић да остане? Јел? После 4 године немоћи у дуелима са јединим озбиљним конкурентом у региону....  ???

април 16, 2015, 10:30:33 поподне
Одговор #511

Woodoo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 705
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #511 послато: април 16, 2015, 10:30:33 поподне »
Са нама оваквима не требају нам гробари. Они као фанатици верују у сваки спин и лаж коју дебели фанатик превали преко својих поганих уста а ми пљујемо овог који је већи успех направио за две године него дукљанин за 6. Ја не желим таквог психопату и лажова на клупи Звезде. Је л треба да одобравам психопату који хушка своје играче да праве намерне фаулове који могу да заврше са озбиљним последицама?

Синоћ смо очајно одиграли па су нас једва добили. Одиграли смо много јаких утакмица ове сезоне а они само 4. Па нормално је да су жељни и гладни успеха. Најбитнију утакмицу (против будућности) којом би нас избегли су изгубили. Не могу да нас добију две за редом уз нормално суђење.

И даље смо фаворити, момцима је потребна подршка, а не пљување.

април 17, 2015, 03:12:40 пре подне
Одговор #512

Ултрас Либери

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 66
  Поруке

 • Досије ко књига дебео, због тебе сам млад оседео.

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #512 послато: април 17, 2015, 03:12:40 пре подне »
Пијанац брате, ајде реци ми ко ће онда да финансира клуб!? И ко ће да дође ако например Човић оде. Да опет дође неки Весић и остала багра који су га опљачкали и довели до ивице гашења? Не кажем да ни ови тренутни нису лоповчине у неку руку, јесу исто као што су кримоси и ови са друге стране брда..све је то иста сорта, али док клуб добро финансијски стоји због чега да оде? Природно је да ако не иде из године у годину оде прво тренер и дође неки бољи, па онда ако ни тад не иде..следи управа. И шта мислиш што гробљани толико презиру Човића и пљују му по породици? Зато што је дошао и подигао нам клуб из пепела, док они тону у амбис из године у годину..

април 17, 2015, 09:26:15 пре подне
Одговор #513

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #513 послато: април 17, 2015, 09:26:15 пре подне »
Гробари мрзе и горе поменутог Весића и Лукића и Џајића и Терзића. Они нису параметар, јер мрзе све што долази из наше куће.

Мада и ја серем, Човићу треба дозволити да с' јесени купи клуб, постане власник и излити му златну бисту на Малом Калемегдану. Не зато што је за 4 године освојио неке важне трофеје, које евидентно није, већ зато што је као слаткоречиви политичар људима толико ушао у главу да након 4 године немоћи у односу на Партизан апсолутно нико не поставља питање одговорности првог човека клуба. Сви упиру прстом у мученог тренера, који је опет део дила који је направио Човић и који ће бити у клубу докле год је тај дил на снази. Кад достигнеш тај ниво организације да јебеш народ, а да ти се он смеје и аплаудира, онда си и заслужио да будеш на позицији да то радиш.

април 17, 2015, 10:10:06 пре подне
Одговор #514

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #514 послато: април 17, 2015, 10:10:06 пре подне »
Што помињеш онда уопште Лалатовићеву смену? Кад ради у 1000 пута горим околностима у односу на Радоњића.
Тако и овде људи, кад виде да је клуб обезбедио све услове за функционисање, истрпео тренера да би имао континуитет, дао му слободу да селектира тим...па јебеш га онда, тренер треба први да лети. Има логике и у томе што ти пишеш, јер ако сад не прођемо гробаре, у дебелом смо проблему. Али дај прво да видимо како ће да се заврши, па да подвучемо црту, како око тренера, тако око управе.

април 17, 2015, 10:37:27 пре подне
Одговор #515

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #515 послато: април 17, 2015, 10:37:27 пре подне »
Управа ФК-а да лети наглавачке ако не обезбеди и титулу и Европу. То није спорно уопште. Лалатовића бих најурио због џукачког понашања.

април 17, 2015, 11:29:16 поподне
Одговор #516

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #516 послато: април 17, 2015, 11:29:16 поподне »

април 18, 2015, 12:01:16 пре подне
Одговор #517

Пијанац

 • Moderator
 • *****

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #517 послато: април 18, 2015, 12:01:16 пре подне »
Шта желиш да поручиш овим снимком? Слажеш се са мном да је готово, па дај мало патетике за крај? Да не испадне да смо погинули, а баш ни глас нисмо дигли.  ;D

Коментар уз видео-прилог молим. Има нас који ћемо и овако да протумачимо ако нам се не нацрта шта је писац хтео да каже.  ;)

април 18, 2015, 12:33:12 пре подне
Одговор #518

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2939
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #518 послато: април 18, 2015, 12:33:12 пре подне »
Нема коментар јер на овим чудима технике нема наше писмо.
Елем, ништа није готово док дебела жена не запева  ;D
Видео је за пљуваче тренера како не зна да искористи Бобија. За ове што не прате кошарку, вероватно су помислили да је на снимку рвање, грчко-римски стил. Значи толеришу се рвачки захвати овог што је наводно ослепео, док са друге стране Бобија пуне фауловима за пет пута безазленије ствари. А сведоци смо медијских есеја о магичној одбрани свињиног тима.
Значи овде Радоњи тактика може једино да буде налупати судије.
Сутра следи резултат да ли је управа реаговала на ово

април 18, 2015, 04:01:07 пре подне
Одговор #519

Ултрас Либери

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 66
  Поруке

 • Досије ко књига дебео, због тебе сам млад оседео.

  • Погледај профил
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« Одговор #519 послато: април 18, 2015, 04:01:07 пре подне »
Колико сте ставили кеша на ту квоту 4.3 да Звезда не освоја титулу тј. не пролази глодаре..300,400 динара? Ајде бар стисните муда мало..отворите се кад сте већ толико самоуверени и убеђени да ће нас ови прегазити као плитак поток, ставите 200,300 јевреја па да узмете ко људи неке добре паре. ::) Ја и да знам да сигурно испадамо и да је квота још три пута већа, не бих одиграо против Звезде нема те силе и пара!
« Последња измена: април 18, 2015, 04:07:47 пре подне Ултрас Либери »