Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


 Из угла Владе Маузерамарт 28, 2013, 07:52:06 поподне
Прочитано 62914 пута

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7653
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Из угла Владе Маузера
« послато: март 28, 2013, 07:52:06 поподне »
Браћо цигани,
отварам ову тему где ће Влада Маузер моћи писати о дешавањима у ФК (нешто слично Блогу), као и у осталим спортовима где Цигани иду као група. Да се зна, Маузер пише у своје лично име, а не у име екипе Кафеа.

За оне које не знају ко је Влада Маузер, могу више информација добити овде:
http://vukajlija.com/vlada-mauzer/321411

« Последња измена: фебруар 12, 2015, 07:41:47 пре подне KizaLion »
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

март 28, 2013, 09:47:54 поподне
Одговор #1

mauzer

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 173
  Поруке

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #1 послато: март 28, 2013, 09:47:54 поподне »
Ево и мене. Пошто Зорана необично ценим прихватио сам његову идеју...
Пишем у дану када су за Звезду десиле 2 радосне вести. Прва је победа одбојкаша и пласман у финале плеј офа што је само задњи у низу показатеља дугогодишњег исправног рада почев негде од доласка Дејана Брђовића и формирања шампионске екипе после је све ишло правилним путем и донoсило трофеје.
Други није спортски али је подједнако важан - одређовање правила за играче и менаџере. Обећани проценат обештећења је реалан 20% . Искрено се надам да ће ово довести до реалних примања наших фудбалера а не поодавно уведена пракса још из времена Пиксија - на папиру једна цифра у животу друга у стварности не уплаћује се ни здравствено осигурање фудбалерима, менаџери их плаћају по свом нахођењу појединци из клуба се богате а клуб пропада јер узима реално мрвице од обештећења.
Дошао је нови тенер - желим му храброст и бескомпромисност, што реално нисмо имали од Зенге да прецрта самољубље и тврдоглавост у чему смо обиловали у мањој или већој мери. Искрено му саветујем да се коцка и врати Максимовића и Јовановића јер колико год њих двојица били дискутабилни без халфова са 4 бека се не игра што се силом прилика исвојом тврдоглавошћу уверио Сале Јанковић.
Зимус смо остали без неколико омладинаца надам се да су погледали сви текму са Хрватском и видели Манџукића и Модрића нека погледају тик њихових каријера - све су прошли и провинцију и Динамо са мноштвом странаца и Волсбург и Тотенхем и стигли у Бајерн и Реал. Тужно их је упоредити са Ђорђевићем који чак успео у Нанту. Одговорност морају да сносе и тренери у Звезди који су из селекције искључили Ђуричића.

Поздрав свима надам се да ћете прочитати и да Вам нећу бити досадан
Ваш Маузер

« Последња измена: март 29, 2013, 05:20:23 поподне CEBEP »

март 28, 2013, 10:58:50 поподне
Одговор #2

Lucioni

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 742
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #2 послато: март 28, 2013, 10:58:50 поподне »
Свака част кизо за идеју, добро дошао Владо!

март 29, 2013, 12:17:17 пре подне
Одговор #3

херцеговац

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 844
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #3 послато: март 29, 2013, 12:17:17 пре подне »
Живили на идеји и труду сви са кафеа.

Треба запазити да од Зенге имамо само Робија који је имао јасан план рада, чија се замисао могла препознати на терену.

Да ли мислиш да ће Са Пинто размрдати примадoне на прави начин? Већ почели склекови и селекција. Треба им сломити јајарску психу и усадити самопоуздање.

Још једном,
живили скупа и ти Владо и Кафе.
« Последња измена: март 29, 2013, 02:07:00 пре подне CEBEP »
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

март 29, 2013, 05:10:23 поподне
Одговор #4

11211

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • Звездино дете

 • 120
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #4 послато: март 29, 2013, 05:10:23 поподне »
 Легендо, живео  !
« Последња измена: март 29, 2013, 05:13:18 поподне Принцип »

март 29, 2013, 06:32:15 поподне
Одговор #5

mauzer

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 173
  Поруке

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #5 послато: март 29, 2013, 06:32:15 поподне »
Колико год био феномен изникао на историји самог клуба и историји саме навијачке групе, Мобилизација је дала и бројчану и квалитативну вредност и колико год била за похвалу јер је некад у нпр. Кулу ишло 3 аутобуса и 10 кола а данас дође од 1000-1500 људи, толико је тужно да то није подстрек за бољи правилнији рад клуба. Годинама уназад, тачније од одласка Пеђе Станојевића немамо квалитетног кондиционог тренера, Београд је метропола и многи би дошли да раде за не неку претерану суму.
Никад нисам волео наручене чланке у новинама и клупске новинаре чак сматрам да новинари могу и морају бити најстрожији критичари али дугогодишње писање Спортског Журнала не спада у ту веома пожељну категорију већ сасвим обратно, своди се на чисте инсинуације. Задњи пример управо читам, Пантић и Мудрински склоњени из тима. Не улазећи у стручност Са Пинта, зар Мудрински и Пантић нису били најгори у пролеће, зар мора увек инсинуација иако се слажем да проценте треба скресати. Везано за проценте, код Пиксија су играчи примали 50-80 хиљада, Марио Ђуровски није дошао jер је тражио 100 после су и званично РЕЗЕРВЕ примале по 125 хиљада као Мезенга. Нпр. Хајдук из Куле је прошле године ОДБИЈЕН за 30% траженог обештећења, а бек из Чачка Младеновић обештећење 35%, својевремено је Земун званично добио 960 хиљада на основу обештећења за Милијаша. Јел' стварно неко мисли да су их добили кад су у 3. лиги. Са тим парама били би стабилан суперлигаш. Ово са процентима је по мени полу-легалан покушај да се ствари доведу у нормалу. Пласман у европска такмичења по мени није доведен у питање јер ако Војводина освоји куп, ми као трећи идемо у Европу уосталом у тексту о процентима, 20% одмах се исплаћује што нпр. за Миливојевића значи око 600 хиљада што за Мудринског 750 хиљада ако их продају по ценама Трафик маркета она је 3 и 3,5 милиона.... а  зимус је за 500 хиљада Стојадиновић хтео да доведе 3 Јужноамеричка репрезентативца. Рад и Јагодина не траже такве играче и колико год тужно било, па и донекле не битно, многи противници Партизана играју са другим тимом - да ли је могуће да ни личност попут Џаје не може на то јавно да укаже - ми се не боримо за титулу ради сопствених слабости али морамо у сваком сегменту постати равноправни да би на терену били доминантни.
На крају, уз жељу да сутра Маракана укупно буде што пунија, уз то да не сумњам да ће Север бити пун, препоручио бих 2 ствари.... да сви избришемо из сећања и срца међусобне разлике, да будемо заједно у свакој акцији на стадиону и ван њега не гледајући ко је ту ко није, и молио бих све Делије да у недељу масовно дођу на рукомет против Црвенке који је на жалост кључни за опстанак јер РК је увек био академија од саме игре преко бројних навијања и догађања на трибинама у земљи и иностранству. Наше присуство не треба да значи аболицију за било кога из клуба и ко је крив унутар клуба за садашње стање али треба да буде сигнал и нељудима у савезу који уништавају наш клуб ради личних анимозитета према појединцима да смо ми последња одбрана а ми смо својом снагом и памећу увек успевали, зато молим Вас дођите у Шумице!!!
« Последња измена: март 30, 2013, 02:21:56 пре подне CEBEP »

март 30, 2013, 12:03:37 поподне
Одговор #6

Звездин Син

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 64
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #6 послато: март 30, 2013, 12:03:37 поподне »
још као млађи, док су моји другари на трибини стајали у епицентру трибине, ја сам волео да будем при врху, у задњим редовима...управо због легенде какав је Влада Маузер. Волео сам слушати његове коментаре о свим дешавањима, било везано за терен, било за клубу...јер је увек био у праву!! Стајаћи ту негде око њега, научио сам много тога. Иако сам сад мало старији, не сматрам да све знам, и даље имам доста тога да учим невезано о којој теми се ради...и зато ми је драго да је баш ова тема отворена.
Владо, видимо се на Северу!!

март 31, 2013, 11:23:13 поподне
Одговор #7

mauzer

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 173
  Поруке

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #7 послато: март 31, 2013, 11:23:13 поподне »
За викенд су се десила 3 догађаја

    У фудбалу не баш лака победа уз доста дотерану техничку игру али нажалост и даље смо без центарфора - то је увек потребно а у нашој лиги неопходно .Не мислим да критикујем Дауду али са 3 лоте у 90 мин ни много бољи не би урадили ништа.
Навијање солидно кореографија одлична .
    Нешто друго боде очи. Од кад је дошао сахрањују Пинта. Прво му је диплома била на провери.
ФСС је основао тренерску академију - нису познати по тренерима али по зачкољицама јесу.
    Док је Ђорић био командант параде то је било и логично, зашто сад кад је предводи Дуле Савић последица свега да Пинтов помоћник не може да седи на клупи?!
   Пинто је светски познат играч из изузетне фудбалске земље која тренутно има Роналда и Муриња зашто га тако дочекујемо.
Друго нон стоп се сугерише да му је управа забранила да стави одређене играче у тим ради високих процената обрштећења истих .
   У управи седе џентлмен Џајић и Човић који је недавно признао сопствену грешку са Брауном у вратио га у тим.
Баш они би морали да дигну глас и заштите Пинта.

    Почело је првенство Србије у кошарци, надам се титули и упозоравам пред ф4 и првенство да треба отворити 4-оре очи јер наш ривал увек жели титуле не сопственим квалитетом већ уништавањем противника!

    Делије су у правом тренутку дошле и помогле рукометашима а питање пре свега упрви СД да ли ће бити решени сви проблеми одласком Игора Бутулије?Да ли је прослављени репрезентативац иако размажен и својеглав са понеким погрешним стручним потезом кривац за све или је начело уништи па владај!
    Прошле године био сам на финалу купа у рукомету у Новом саду -пљачка невиђена!Као и пљување по судијама после утакмице које су недостојанствено примале заслужену порцију увреда.
    Моја маленкост је све што има рекла Андрићу директору такмичења речима које нису за јавност!
    Мени се обратио председник Рк Војводина речима да разуме моју јарост али да је клуб процветао откад сарађује са моћницима и судијама!
    Војводина је превазишла своје учитеље из Партизана и данас је пред титулом...

    Силно желим да будемо опет академија у свим спортовима па и у рукомету и поносан сам што нисмо користили пелцер Партизана за трофеје а надам се да никад и нећемо
« Последња измена: април 02, 2013, 12:15:21 поподне Рођак са Севера »

април 01, 2013, 11:57:14 поподне
Одговор #8

andjeloo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 14
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #8 послато: април 01, 2013, 11:57:14 поподне »
Поздрав Владо
Драго ми је што си одлучио да са нама поделиш своја размишљања и виђења тренутне ситуације у клубу .
Некако ми много благо и резервисано делују ова твоја прва писања .
Не препознајем те у њима .
Не околишај , него удри у мету и да започнемо полемику .
Дај материјала и да кренемо да градимо причу .
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...

април 02, 2013, 01:03:21 пре подне
Одговор #9

mauzer

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 173
  Поруке

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #9 послато: април 02, 2013, 01:03:21 пре подне »
Донекле си у праву, али ово је званичан сајт!
    Размишљања баш и нису блага али јесу рафинирана.
    Лично сматрам да морају таква да буду - јер рекао сам да годинама немамо кондиционог и да је тотално погрешна селекција и рад!
    У дану кад сви посипају Бутулију пепелом покушао сам реално да га оценим!
 Шта мислиш шта мислим о тучи Џајића и Човића? Шта мислим о читавом низу превара у ФК и о томе шта се десило у Нишу, о тоталном јавашлуку у СД - исто што и ти и сви ми али у тренутку кад ФК прети тотални колапс, кад нам плету мрежу како да сруше Маракану кад нам најуспешнији спортисти - ватерполисти нису примили месецима плату до пре неки дан, желим колико год могу ошттро и критички али подстицајно да дам коментар!
« Последња измена: април 02, 2013, 12:25:15 поподне Рођак са Севера »

април 02, 2013, 01:18:35 поподне
Одговор #10

andjeloo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 14
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #10 послато: април 02, 2013, 01:18:35 поподне »
Поред свега осталог и због тих одмерених изјава и размишљања смо ту где смо .
Докле год претходну управу и сличне криминалце који су нас довели где јесмо не назовемо правим именом , поставимо их на стуб срама , прогласимо их непожељне на стадиону и обележимо их за вјек и вјекова , нећемо кренути напред .
Докле год се форсира тај помирљиви том , с мишљу да то није у Звездином интересу , нећемо кренути унапред .
Бутулију ценим као играча , нарочито што је и тада био спона између клуба и навијача , по његовом позиву долазили смо да их бодримо кад им је било најпотребније .
То што је био добар играч по аутоматизму не значи да је добар директор клуба .
Његов посао је да нађе спонзоре и води рачуна о финансијском пословању .
Ако није способан то да ради , нека иде , нека уступи место другоме , далеко му лепа кућа .
Уместо да се посвети томе , он се посветио довођењу добрих играча са којима је потписивао уговоре које није могао да испоштује .
И наравно опет није он крив , крив је Савез .
Кад ће коначно у нашем целом СД-у да неко прихвати одговорност ?
Да ли ћемо то доживети ?
Оном ни име да му не споменем , криве су биле припреме претходног тренера , за разлику од којег је имао дупло већа нафризирана примања . Део од тих пара које је морао да да у виду тала ( рекет , провизија ) ономе ко му је такав уговор и издејствовао а он је услед промене плана у виду нестанка његових ментора тај новац поклонио омладинској школи , представљајући се широј јавности као велики хуманитарац .
И наравно није преузео одговорност ни за шта .
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...

април 02, 2013, 01:26:01 поподне
Одговор #11

KizaLion

 • Administrator
 • *****

 • 7653
  Поруке

 • Established 2002.

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #11 послато: април 02, 2013, 01:26:01 поподне »
Договорено је с Владом да нема цензуре, једини услов да се не пљује ... ја немам такве информације да ли је продата текма у Нишу, а и како се то уопште проверава? Да ли је било пуно уплата у нашим или азијским кладионицама?!

Јуче се појавила вест да ће СМСале "Мурињо" добити 90.000 еура (пола одмах) и то ни за шта.. одрадио два три сунчања у Турској, мало крстио руке на утакмицама, делимично засрао пролаз у Европу, и ето му лепе паре.. због таквих смо у курцу.
« Последња измена: април 02, 2013, 02:47:24 поподне Рођак са Севера »
ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

април 02, 2013, 06:19:32 поподне
Одговор #12

ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • За тебе све,од тебе ништа...

 • 412
  Поруке

 • Драган Џајић

  • Погледај профил
  • Имејл
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #12 послато: април 02, 2013, 06:19:32 поподне »
Полако Кизо брате,тај Сале Јанковић је опростио 150 000 евра које му дугујемо,то до сада није урадио ни један тренер,радио је како је радио,то је прошлост,као и сви други тренери покушао је да извуче максимум,незаборави 2-2 са Бордоом,ни велики звездаши и навијачи се нису надали том резултату,сви су мислили да ће мо проћи као против ПСВа...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН

април 02, 2013, 07:09:21 поподне
Одговор #13

Lucioni

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 742
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #13 послато: април 02, 2013, 07:09:21 поподне »
Полако Кизо брате,тај Сале Јанковић је опростио 150 000 евра које му дугујемо

А за које му дугујемо??? Какав је максимум покушавао да извуче?? Роби је много емотивније доживљавао сваки примљени и дати гол, погледај само Салета Јанковића како је реаговао на Врачару после примљеног гола са играчем више, мртав хладан... Јел дао интервју после утакмице у Нишу?? Побегао као цава... и сад као он нама поклања паре, не покушавам да оспорим његово звездаштво али чињеница је да смо имали бољег тренера, имали неку агресивну игру, али џаба кад Влада виче "јебо вас он" :)


април 02, 2013, 07:28:01 поподне
Одговор #14

херцеговац

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 844
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #14 послато: април 02, 2013, 07:28:01 поподне »
Полако Кизо брате,тај Сале Јанковић је опростио 150 000 евра које му дугујемо,то до сада није урадио ни један тренер,радио је како је радио,то је прошлост,као и сви други тренери покушао је да извуче максимум,незаборави 2-2 са Бордоом,ни велики звездаши и навијачи се нису надали том резултату,сви су мислили да ће мо проћи као против ПСВа...

Какве то он има заслуге за Бордо? Ко му је припремио екипу? Радаковић или скајп?

По чему је заслужио те паре и толики уговор? Шта је направио од екипе?
« Последња измена: април 02, 2013, 07:30:19 поподне херцеговац »
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

април 02, 2013, 07:29:27 поподне
Одговор #15

andjeloo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 14
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #15 послато: април 02, 2013, 07:29:27 поподне »
Није поента у изливима емоција и ко је шта рекао после гола .
Тренер има конкретан и врло јасан посао .
Или има игру и резултат или нема .
За разлику од претходног тренера Александар Добривоја Јанковић је имао дупло већу плату на годишњем нивоу од Робија и такође дупло већу плату од овог новог Са Пинта .
Скоро 10 пута већу плату од Владимира Петровића Пижона .
Ко је њему омогућио такав штетан уговор и на основу чега ?
Реч је о томе што је и Александар Добривоја Јанковић један од шрафова криминалног ганга претходне управе којима је био циљ лично богаћење и промоција науштрб Црвене Звезде .
Најсмешније је кад се такви људи позивају на неко велико Звездаштво .
Тако је и Александар Добривоја Јанковић после великог Звездаша постао и велики хуманитарац .
"Поклонио" је 150.000 еура , односно поклонио је део уговора који иовако није био њему намењен , већ је био нмењен онима који су му такав уговор и омогућили .
И купио је тим парама мир и да га нико не спомиње и не дира .
Ако се икада буде спровела озбиљна истрага и Александар Добривоја Јанковић ће да осети благодат боравка у неком од казамата Србије , заједно са својим менторима који су га ту и довели .
Страшно изгледа кад се погледа какав је био начин терања Робија да би се довео овај и још више уназадио клуб .
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...

април 02, 2013, 07:31:39 поподне
Одговор #16

херцеговац

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 844
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #16 послато: април 02, 2013, 07:31:39 поподне »
А шта ћемо са Нишем? Страшно ме нервирао став групе да му треба дати могућност припрема, а све скупа од доласка није показао ништа.
« Последња измена: април 02, 2013, 07:34:43 поподне херцеговац »
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

април 02, 2013, 07:33:00 поподне
Одговор #17

andjeloo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 14
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #17 послато: април 02, 2013, 07:33:00 поподне »
А шта ћемо са Нишем?


А где је печат ?
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...

април 02, 2013, 07:35:21 поподне
Одговор #18

Звездаш

 • Moderator
 • *****

 • 2940
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #18 послато: април 02, 2013, 07:35:21 поподне »
Удаљили сте се од теме опасно.

За разлику од претходног тренера Александар Добривоја Јанковић је имао дупло већу плату на годишњем нивоу од Робија и такође дупло већу плату од овог новог Са Пинта .
Скоро 10 пута већу плату од Владимира Петровића Пижона .
Не знам да ли је ово покушај ироније, али ајде чињенице да се користе, а не да се фрљамо нетачним цифрама.

април 02, 2013, 07:38:26 поподне
Одговор #19

andjeloo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 14
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Из угла Владе Маузера
« Одговор #19 послато: април 02, 2013, 07:38:26 поподне »
Не знам да ли је ово покушај ироније, али ајде чињенице да се користе, а не да се фрљамо нетачним цифрама.


Свуда је објављено да је за мање од 7 месеци проведених у Звезди зарадио преко 300.000 еура . Ја ту не видим никакву иронију нити икакво фрљање цифрама .
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...