Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


 Слика данашње Србије..септембар 14, 2010, 02:50:14 поподне
Одговор #560

Woodoo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 705
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #560 послато: септембар 14, 2010, 02:50:14 поподне »
Гума главу чува. Ја са купио зимске гуме пре увођења новог закона, једне зиме две, следеће још две. Због моје безбедности. Најава да ће зимске гуме бити обавезне се појавила још прошле године. Цена зимских гума није већа од најмање штете која може да настане приликом чукања. Не знам шта бих био спреман да урадим возачу који би ми ударио ауто и направио штету зими због немања зимских гума. Из мог искуства и разговора са људима највећи противници зимских гума су они који их никада нису имали и возили на својим аутомобилима.
Има много бољих примера њиховог лоповлука од одлуке да се безбедност у зимским условима повећа.

септембар 14, 2010, 03:00:07 поподне
Одговор #561

Red Star Forever

 • Administrator
 • *****

 • 4398
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #561 послато: септембар 14, 2010, 03:00:07 поподне »
Гума главу чува. Ја са купио зимске гуме пре увођења новог закона, једне зиме две, следеће још две. Због моје безбедности. Најава да ће зимске гуме бити обавезне се појавила још прошле године. Цена зимских гума није већа од најмање штете која може да настане приликом чукања. Не знам шта бих био спреман да урадим возачу који би ми ударио ауто и направио штету зими због немања зимских гума. Из мог искуства и разговора са људима највећи противници зимских гума су они који их никада нису имали и возили на својим аутомобилима.
Има много бољих примера њиховог лоповлука од одлуке да се безбедност у зимским условима повећа.

Ово што си рекао је за мене глупост, а ево и зашто... Ево ја нпр. који ћу се први побунити купујем сваке две године нове гуме иако не пређем са њима више од 20.000км и шта сад... Такође имам у резерви и две зимске које мењам наравно када температура падне испод 6-7 степени, јер изнад тога зимска гума само штети, тј. сјебава трап а и она сама се оштећује и нема смисла... Али замисли стотине хиљада возача који немају где да лагерују нове гуме док се возе са зимским... Шта ћемо са тим проблемом? Замисли како вулканизери трљају руке, нико није урачунао да они наплаћују ту замену и да без 2-3 сома и то не можеш да одрадиш... па пута 2х у години... Даље, кода нас су у новембру и марту углавном температуру у просеку 10-15 степени изнад нуле, где је ту потреба за зимским гумама... Уосталом, навео си пример ако те неко иудари а нема зимксе гуме д аби му јебао кеву, а ја те питам: Да ли је сигурнија летња гума са шаром од 6мм (нова гума) или излизана зимска гума??! Овоо те питам зато што ће много више бити таквих ситуација д асе људи возе са истрошеним зимским гумама мислећи да је то боље него летња... А није, наравно, шара, тј. дубина шаре много значи за сигурност и стабилност аутомобила... Ланци у Београду??? Па једино ако живиш на Авали!!! Даље, манимо се гума, десетине хиљада власника старијих аутомобила, па и југића и осталих заставиних возила ће морати да уграђују наслоне за главу на задњим седиштима, појасеве за задња седишта, ееееееј бреее, па ти аутомобили не вреде толико колико ће морати у њих да се уложи... Смејали смо се црногорцима за наплату еко таксе, а ми постајемо гори од њих... Само што нам и ваздух не почну да наплаћују!!! Пустите бре људе да живе, доносите реалне законе, а не законе који треба да вам напуне буџет који крадете и ногама и рукама!!!
« Последња измена: септембар 14, 2010, 03:05:13 поподне Red Star Forever »
Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера!

септембар 14, 2010, 03:14:42 поподне
Одговор #562

Lucioni

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 742
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #562 послато: септембар 14, 2010, 03:14:42 поподне »
Не знам шта бих био спреман да урадим возачу који би ми ударио ауто и направио штету зими због немања зимских гума.

Шта си сад рекао...  Значи ако има зимске гуме немогуће је да се чукнете зими, или ћеш приликом чукања прво да изађеш из кола и да  се сагнеш да видиш да ли има зимске гуме, па ако нема онда му разбијеш главу, а ако је имао као опуштено тебра ПРОПИСИ СУ ПРОПИСИ....

Суштина целе приче је да су претерали, сасвим је довољно имати две предње зимске гуме и ланце ако идете негде на "скијање"... Какве 4 зимске, какви наслони за главу бре, па сваки други ауто вреди брат брату колико и све то што су навели, а где је регистрација....

септембар 14, 2010, 03:46:30 поподне
Одговор #563

Woodoo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 705
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #563 послато: септембар 14, 2010, 03:46:30 поподне »
Не желим да причам о гумама првенствено јер ћу дебело да скренем са теме, ово није ауто форум. Поента је била да нови правилник и поред свих негодовања није добар пример за њихов лоповлук. Више се слажем са оним што су увели него што ми се не слажем, а с обзиром да ми је посао везан за аутомобиле (нисам вулканизер да не буде забуне, и немам никакву корист од правилника осим безбедности) мислим да могу доста аргументовано да објасним да сам у праву.

Наравно да не мислим да је чукање зими немогуће са зимским гумама, али исто мислим да је зимска гума са лошом шаром боља од најбоље нове летње гуме зими, да са летњим гумама позади шета задњи крај аута, и да су наслони за главу веома битни, без њих настају озбиљне повреде врата.

Нећу више о гумама јер није место за то, овај текст из истих новина је много прикладнији за тему http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/133145/Propast+za+30.000+firmi!.html

септембар 14, 2010, 07:25:32 поподне
Одговор #564

дрвосеча

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 1398
  Поруке

 • СТОП БОЛЕСТИ!!!

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #564 послато: септембар 14, 2010, 07:25:32 поподне »
Брод је почео да тоне, и то силовито... чим су се ови јадибедуси из фотеља дохватили разних такси, пореза, даџбина... само да и од ове наше цркавице да још одвале поштено... мало им је 2000Е плате, па хоће још  :o Већина нас смо возачи. Па тако ћемо морати да дајемо те таксе на таксу.
Сада је почела школа, нови трошкови за породице које имају школарце... Почиње зимница, која је ове године мислим најскупља у последњих 10 година?! Бензин је исто веома скуп, можда и најскупљи у југоисточном делу Европе... 1.10Е кошта литар безоловног бензина. Чујем у Немачкој да је мало скупљи, можда 1.20Е за литар... али не заборавите да њихова просечна плата је 1800Е, а наша је 250Е.
Кажу да ће бити и поскупљење струје... изгледа да треба сви да будемо спонзори пакистану?!
Несташице млека и уља у продавницама, у пољопривредној земљи попут Србије. :o Произвођачи се буне... са разлогом, јер ова цена не ваља. Хоће фотељаши да их униште, да им сје*у производњу. Уништили су пре 2 године у шабачком крају производњу свиња. и још неколико крајева. Интересантно је када смо се већ овога дохватили... Да постоје велике месарске фирме у Србији који продају далеко јефтинију паштету, например. Чудно... не лези враже, чујем после од другара који ради за једног месарског газду, да се месо за те јефтине паштете увози из Аргентине?! И то нека ш класа говедине и свињетине?!?! Исто тако је и за мед... прича проверена из прве руке. Овај мед што има да се купи по максију, темпу и осталим јефтним продавницама, немојте узимати ни за живу главу! Као што сами медари причају, људи који се баве овим, инспекција је ово утврдила, јер су видели да се ради о увозном меду који има у себи тешке метале. Наравно да ова прича не сме да доспе у јавност, јер би покренули лавину!?

Мене свеукупна ситуација у Србији данас 14.09.2010. године подсећа на 14.09.2000. године... Власт је била очајна, корумпирана, лоповизована, издајничка, и хапсила је све живо што је могло да наштети, а не види се да су трули изнутра. Онда су се хапсили људи који су на обичној мајци имали натпис "Отпор". Сада се хапсе ако имају написано "1389", или "Образ"... мајице угрожавају безбедност Србије?!
Тако је и сада... рекао сам већ, брод тоне, па хапсе људе који могу да ометају неких 500 педера, који ће да се шепуре 10. октобра 2010. Повећавају се трошкови потрошачке корпе, повећавају се даџбине за ауто, јер већина нас је принуђена да га користи најмање 3 месечно, што значи да ће и пандури да те зауставе и пронађу неки разлог за 3000 динара казне, па ћеш се извући уз 1000дин мита?! ???

То је знак заправо да банкарима у Србији још увек гори под ногама... јер да ви ово све поплаћате немате довољно... не можете да позајмите од другара, комшије, кума, рођака, када и он исто нема ко и ти. Сви су у шкрипцу... једино банкари имају паре, и на све стране се рекламирају ниске камате. Међутим, најлакше је узети кредит... али како вратити после те паре и камате, када у Србији заправо највећи проблем је неимање и наплата посла!!! Или немаш посао, или имаш, али не можеш да наплатиш свој рад?!?!
Оно што ће се наметнути као решење јесте да се после вишепутног задуживања, толико задужиш, да ће једноставно те натерати да продаш некретнитну, продаћеш кућу, стан, земљу очевину, дедовину?! Све то постаје власништво банке, исте оне банке код које си ушао да зајмиш паре да би преживео... постајеш подстанар, постајеш роб?! Можеш наћи пречицу тако што ћеш ићи да у кладионици потражиш срећу... али да тамо неко има заиста среће не би кладионице толико ницале сваким даном све више.
Свеједно је... банкари притискају државно руководство да спроводи овакве драконске казне и законе.
О томе смо заправо већ причали на теми Митови, легенде и обмане у историји када смо причали о јудео масонима који управаљају светом, преко контролисања новца.

РСФ је окачио линк о томе како се ради на томе да се затвори 30.000 предузећа у Србији... човече, па колико је то гладних уста?!

ИМА ЛИ КРАЈА ОВОМЕ ЗЛУ?!


п.с.
Ја бих волео да се 10.10.2010. направи миран протест испред Владе Србије, не због пар стотина хомосексуалаца, или зато да дође да краде скупоцену робу... Неее! Цела Немањина улица да буде дупке пуна. Пола милиона људи да дође на протест... ЗА ПОРОДИЦУ, ЗА СРБИЈУ... ЗА БУДУЋНОСТ, ЗА ОПСТАНАК... ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗМА... ЗА СВОЈ ЖИВОТ!

п.с.с
Веујем да би ми свашра прикачили након овога, али хоћу да кажем да ово није реклама ни за једну странку (семе им се лоповско и нерадничко затрло), нити иједног политичног лидера (дабогда на фарми сви завршили)!!!

септембар 14, 2010, 08:42:49 поподне
Одговор #565

Woodoo

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 705
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #565 послато: септембар 14, 2010, 08:42:49 поподне »
« Последња измена: септембар 14, 2010, 08:45:21 поподне Woodoo »

септембар 15, 2010, 12:09:40 пре подне
Одговор #566

Живојин Мишић

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 78
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #566 послато: септембар 15, 2010, 12:09:40 пре подне »

септембар 15, 2010, 12:21:15 пре подне
Одговор #567

дрвосеча

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 1398
  Поруке

 • СТОП БОЛЕСТИ!!!

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #567 послато: септембар 15, 2010, 12:21:15 пре подне »
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:299802-Patrijarh-Pomiriti-dve-crkve

Мени се ово дебело не свиђа!
Какво помирење какви бакрачи!?!?
Па зар са овим вампирима отпадницима праве вере који душу ђаволу продаше за шаку златника?!

Поштујем СПЦ, Православље, свештенство, све... али уједињење са Ватиканом, никако!!!

септембар 16, 2010, 08:02:11 поподне
Одговор #568

Пијанац

 • Зборничар
 • *

 • 3154
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #568 послато: септембар 16, 2010, 08:02:11 поподне »
Брате Коди, ово је дефинитивно последње упозорење!!! Па човече јеси ли ти свестан на шта позиваш и о чему пишеш???! Ово је јавни део форума, чита га и полиција и судство и сви живи и неживи, посебно сад смо сви под лупом због предстојећих догађања... А ти се расписао и јебеш кеву свима, кољеш, бацаш бомбе, палиш, па да ли си нормалан јеботе????!!!

Надовезао бих се само на РСФ-ову поруку:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=16&nav_category=11&nav_id=459224

Пазите шта пишете по форуму, јер смо ми очигледно ''сорта'' која је под посебном државном присмотром. А ситуација ће бити само гора како се буде ближио вашар 10. октобра. Зато памет у главе, 3 пута прочитајте, избројте до 100, па онда на дугме пошаљи!

септембар 16, 2010, 11:02:05 поподне
Одговор #569

Коди

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 240
  Поруке

 • Хоћемо Tитулу! СРБИЈА,Бг,ЗВЕЗДА, ЦРВЕНО-БЕЛИ СВЕТ

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #569 послато: септембар 16, 2010, 11:02:05 поподне »
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:299802-Patrijarh-Pomiriti-dve-crkve

Мени се ово дебело не свиђа!
Какво помирење какви бакрачи!?!?
Па зар са овим вампирима отпадницима праве вере који душу ђаволу продаше за шаку златника?!

Поштујем СПЦ, Православље, свештенство, све... али уједињење са Ватиканом, никако!!!

ПокаТОЛЕчење Срба је почело већ пре пар година, и тешко ће се зауставити..
процес иде од олимпијског комитета, папизана и капПа дресова , а сад римокатолици улазе у завршну фазу преобраћања православног  духа увођењем Адидас тројства ///  (Ни о Никеима немам лепих речи).@рсф брате стварно уважавам твоје речи и опопмену.
 Јесте да после свега лошег у задњих пар година бес и гнев према неправди ми помућују често разум, као да губим менталне интернет кочнице, а гас је још притиснут до даске, у ауту пуног бензина који иде право у...  а пара нема да се поправе кочнице, због  лопова на власти, код којих ме изнервира још више  то што "неки под лупом"  мени прете да ја не претим,  да хоће да бар на леп начин да ме убеде да се смирим тако што ће да исправе неправде и крађе, и да ми плате и обезбеде иоле нормалне услове за живот ( да би уопште био у могућности да крстарим друмовима у правом ауту а не само интернетом да кружим у крсташке походе ) они трипују да -претња- je реч  само у њиховом мафијашком власништву, а не народно право.

Мој задњи упис је био више шаљиве природе, као и прича о струји, и оријентисан ка антипакистанству...   а не овим политичко анационалним педерским идиотима под масонско удбашком контролом, који су у мојим уписима јесу коретеларна штета, Тако да ако би ја имао неких проблема због навијачких претњи гробарству и свему у њиховој блиској вези, ако би они желели системски да ми одузму моје навијачко право да претим противнику као што се од памтивека чини и говори противнику пред сваки спортски дуел,( наш победнички менталитет се гради кроз тај стил и тренинг који не смеју да нам подмукло  одузимају окупатори, тај положај оригиналног доминантног врха, положај оног на коњу а не под копитима,) значи тај хипотетички напад на мене или већину нас на интернету као стереотип  архетипског звездаша  би можда постао повод за почетак и навијачког грађанског рата, јер мене и све нас може једино да тужи неки тумбас који слави Светог Фрању, обожавалац фрањиног полног органа у Србији које неко настоји да претвори у праву сорту булдога, а таквих је мањина у земљи.
Истовремено ово је  подфорум "пивница, кафана" ми даје право да на евентуалном суђењу узмем  изговор- да се пијани људи  не узимају за озбиљно, нисмо ми државници да се гледају наши ставови,  једино под правим именом на фејсбуку људи се приводе колико видим. Остало би потпало под угрожавање права слободе, неког рол плеја са аватарима итд. и тешко доказиво. Наравно ја који не припадам некој спорној организацији , и који радим сам за себе и свој разум сигурно са мање притиска пишем, други којима навијачки и звездашки интереси нису  сасвим на првом месту можда треба да се припазе више.

Опет сам се расписао... али нећу више,
уздржаћу се максимално од негативних говора, овде, јер овај форум поштујем највише од свих са којх сам банован хх пута, и преносићу само вести..


« Последња измена: септембар 16, 2010, 11:03:47 поподне Коди »
Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije

BOMBE NA JNA!

септембар 16, 2010, 11:06:16 поподне
Одговор #570

Коди

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 240
  Поруке

 • Хоћемо Tитулу! СРБИЈА,Бг,ЗВЕЗДА, ЦРВЕНО-БЕЛИ СВЕТ

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #570 послато: септембар 16, 2010, 11:06:16 поподне »

Још једна у низу сумњивих одлука ових власти... срећом нису забранили мачке и то оне из џунгли.  ;)

http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/skloni-nasilju-nece-smeti-da-drze-opasne-pse_211790.html

а и заборавили су Златне ретривере да уврсте у списак забрањених паса...  :D

http://www.smedia.rs/zabava/video.php?id=252&vest=Napaljeni-pas-i-bakaИ ова нова слика Србије и Београда ми изгледа веома цроно-бела и фалична..  ???
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=16&nav_id=459242

« Последња измена: септембар 16, 2010, 11:11:41 поподне Коди »
Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije

BOMBE NA JNA!

септембар 17, 2010, 02:13:48 поподне
Одговор #571

Kaja

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 182
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #571 послато: септембар 17, 2010, 02:13:48 поподне »
Као што сви знамо 10-ог октобра у Београду је заказана Парада ''поноса''. Сви знамо врло добро зашто није одржана прошле године. Имам један предлог. С обзиром на то да се 99% нас са трибине противи тој идиотској паради, ја предлажем да се као и прошле године организује Породична шетња, али исти тај дан. Морамо бити свесни да насиљем се ништа не може учинити, већ се може само створити супротан ефекат. Довољно смо у медијима оцрњени, чак и медији упозоравају на нас хулигане, навијаче. Докажимо супротно. Докажимо да нисмо увек за насиље и да умемо да размишљамо. Што више људи дође на Породичну шетњу биће знак да велика већина људи нормалних не подржава педере и остале наказе.   

септембар 17, 2010, 03:08:57 поподне
Одговор #572

Red Star Forever

 • Administrator
 • *****

 • 4398
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #572 послато: септембар 17, 2010, 03:08:57 поподне »
С обзиром на то да се 99% нас са трибине противи тој идиотској паради 

Волео би да упознам тих 1%  ;D

У преводу: нисам чуо за њих  ;)
Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера!

септембар 17, 2010, 03:30:26 поподне
Одговор #573

дрвосеча

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 1398
  Поруке

 • СТОП БОЛЕСТИ!!!

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #573 послато: септембар 17, 2010, 03:30:26 поподне »
Зашто се 10. октобра треба супротставити Паради несноса

Пише: Александар Павић, vidovdan.org
17.09.2010.


Лични режим Бориса Тадића, који је неуставно на себе преузео све битне функције у држави, укључујући и вођење спољне политике земље, што је довело до потпуног дебакла државне косовске политике, и који неуставно у исто време држи функцију председника државе и председника странке, непрекидно понавља да ће Косово и Метохију бранити – само и искључиво – „правним, политичким и дипломатским средствима“ (а сада, очигледно, чак више ни њима).

У исто време је лични режим Бориса Тадића објавио да ће се најављена „Парада поноса“ бранити стотинама, можда и хиљадама оружаних припадника Министарства унутрашњих послова. Дакле, за државну територију Републике Србије, и вредности које Косово представља, режим Бориса Тадића неће користити сва расположива средства с којим једна суверена држава располаже, али за одбрану вредности агресивног хомосексуализма које „Парада поноса“ пропагира, исти режим ће и те како бити спреман да користи сва расположива средства једне суверене државе. Има ли јаснијег доказа до којих је вредности садашњем марионетском режиму у Србији стало?

 Сваки грађанин/порески обвезник који се противи оваквом вредносном и физичком усмеравању оружане силе Републике Србије има право да стане на улицу и да блокира покушај коришћења државне оружане силе у те сврхе, тј. за заштиту професионалних агитатора одређених сексуалних опредељења, који не заступају никога осим себе пред својим финансијерима и спонзорима, уместо у сврхе садржане у Уставу Србије – одбране територијалне целовитости земље.


- Излазак на улицу 10. октобра је и суштински демократско питање. Наиме, постало је познато да се новцем пореских обвезника сада финансирају професионални агитатори хомосексуализма окупљени у више организација, које се представљају као „невладине“. Супротстављање државно-спонзорисаној „Паради поноса“ уједно представља и јавни протест против чињенице да се те исте „НВО“ које промовишу хомосексуализам – тј. агресивно пропагирање истополне сексуалне оријентације, и њене апсолутне моралне и правне равноправности у виду права на склапање истополних бракова, усвајања деце од стране хомосексуалних парова, учења деце да је хомосексуалност једнако вредна као и хетеросексуалност, итд. – сада финансирају и из државног буџета Републике Србије.

- Чињеница да се професионални хомосексуалистички активисти финансирају из државног буџета све ово претвара и у питање демократског легитимитета. Наиме, да су странке садашње владајуће коалиције јасно, у својим изборним кампањама, истакле да се оне залажу за правну равноправност хомо- и хетеросексуалности, да ће финансирати њене поборнике новцем пореских обвезника и да ће трошити, у општој беди и немаштини, милионе динара из државног буџета за организовање не само „Параде поноса“ већ и агресивних пропагандних кампањи у градовима широм Србије које промовишу хомосексуалистичке вредности – да су странке садашње владајуће коалиције све то јасно и гласно предочиле гласачком телу Србије и на тој платформи освојиле већину, сви поборници демократије би се морали помирити са чињеницом, ма колико се с њом морално не слагали, да већинско бирачко тело у Србији подржава овакав програм, који укључује и финансирање и оружано обезбеђивање „Параде поноса“.

 Међутим, како то није случај, и како је очигледно да садашње владајуће странке нису све ово истакле у својим изборним програмима – вероватно зато што знају да већинско бирачко тело у Србији овако нешто не подржава – излазак на улицу 10. октобра представља и демократски акт грађанског супротстављања једној агресивној и безочној узурпацији гласачке воље грађана Србије, и отимачине из њиховог већ осиромашеног џепа.

Сви они чија се верска или морална убеђења недвосмислено косе са вредностима које заступа „Парада поноса“ имају право, а и моралну обавезу, да се лично супротставе коришћењу њиховог сопственог новца за јавно промовисање вредности које су у супротности с њиховим најдубљим верским, моралним и егзистенцијалним вредностима. Дискриминација, тј. разликовање између добра и зла је неотуђиво право сваког човека, и ни једна државна или режимска структура нема право да то право повреди.

Приватно изражавање онога што верници сматрају да је порок је ствар сваког појединца, и то је нешто што ни један човек, па чак и ако је верник, нема право да спречава, али и те како има право да спречи да се његов порески новац употребљава у сврхе јавног пропагирања вредности супротних његовим/њеним најдубљим верским уверењима.

Зато је организовање разних „парада поноса“ практично једнако варварском, паганском приморавању верника да једу храну пошкропљену крвљу идолских жртава, што организатори и спонзори таквих манифестација врло добро знају. Супротстављање разним „парадама поноса“ је, стога, неодвојиво од сваког покушаја организовања таквих „парада“.

септембар 17, 2010, 03:34:11 поподне
Одговор #574

Kaja

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 182
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #574 послато: септембар 17, 2010, 03:34:11 поподне »
С обзиром на то да се 99% нас са трибине противи тој идиотској паради 

Волео би да упознам тих 1%  ;D

У преводу: нисам чуо за њих  ;)

Ма, има их, сигурно, од 15 хиљада људи, има бар 1 посто. Било би идиотски да нема  :D 

септембар 17, 2010, 10:03:14 поподне
Одговор #575

Ћиме

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 93
  Поруке

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #575 послато: септембар 17, 2010, 10:03:14 поподне »
С обзиром на то да се 99% нас са трибине противи тој идиотској паради 

Волео би да упознам тих 1%  ;D

У преводу: нисам чуо за њих  ;)

Ма, има их, сигурно, од 15 хиљада људи, има бар 1 посто. Било би идиотски да нема  :D 
Не било би идиотски да их има јер би ме било срамота да делим трибину са неким ко је за ту параду.

септембар 17, 2010, 10:43:27 поподне
Одговор #576

дрвосеча

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 1398
  Поруке

 • СТОП БОЛЕСТИ!!!

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #576 послато: септембар 17, 2010, 10:43:27 поподне »
Па не бих рекао да су за параду срама... већ да су рецимо равнодушни. Тачније не верујем да би ишли да прошетају 10. октобра у "Поворци живота". Јер ми се боримо пре свега за живот.
Са њиховом логиком и теоријом нема живота, никада га није ни било, нити ће га икада бити.

септембар 19, 2010, 09:03:13 пре подне
Одговор #577

Коди

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 240
  Поруке

 • Хоћемо Tитулу! СРБИЈА,Бг,ЗВЕЗДА, ЦРВЕНО-БЕЛИ СВЕТ

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #577 послато: септембар 19, 2010, 09:03:13 пре подне »
фрањевачки режим упорно креира неку вештачку лажну непризанату паралелну Србију,  од става за Косово преко својих поносних парада  и партијских страних брендова, (чујем постоје и неки предлози да се неком хрватском анонимном фудбалеру да назив улице у земуну, а наше легенде као ни многе славне Србе нико не спомиње.)   окупација-реакција...
http://pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/133685/Porez+na+Partizan%3A+A+od+Zvezde+pola+miliona.html
 

Сетих се сад једног давног филма 'Арсеник и старе чипке' ( пичке , анаграм ) па се надам сходно том наслову да ће 28ог Арсенални Арсеник са Арсеном венгером убедљиво спортски избушити отровати и спалити тај њихов гробарски пичкетински чипкасти лоповски  бренд. Ружни бренд ружно гори. Мада реч Арсе има још једно значење, које забрињава јер можда указује на скору промоцију буљаша у свести људи ове земље, јер као да се у хумској одржава промо парти гј параде, не заборавимо да су педеризани већ пропали у Шахт међу говна, и сад поред пораза онако говњиви тумбаси са трибина довољно је да вичу "јеби арсе..." њихова психа већ улази у димензију ових болесника и утире пут зарази и даљем нестанку нашег народа.
Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije

BOMBE NA JNA!

септембар 19, 2010, 10:40:19 пре подне
Одговор #578

дрвосеча

 • До краја Звезди верни!
 • **

 • 1398
  Поруке

 • СТОП БОЛЕСТИ!!!

  • Погледај профил
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #578 послато: септембар 19, 2010, 10:40:19 пре подне »
И стока би се већ побунила...

Пише: Маверик, видовдан.орг
14.09.2010

Колико може да трпи овај напаћени народ, која то држава још има власт која је апсолутно против већег дела свог народа, која на дуге стазе уништава све што је традиција и менталитет овог народа зарад опстанка на лвасти и слепог слушања газди из света? Хоће ли овај народ сватити да режим неће никада стати у новим понижењима, крађама, бесмисленим наметима ако се нико не буни, зашто би реаговали, ми ако ћутимо знаћи да нам је добро.

Уместо да ћутке гледамо како нас вуку за нос, како нам опет уводе српскохрватски језик, како су нам унуштили војску, како то исто раде са црквом, како су обесмислили сваку институцију земље, како нема посла без партијске књижице, како су педерчине битније од 90% народа ове земље, како је битније шта мисле страни туристи него Срби, како земљу не воде Срби, него којекакви мешетари, уместо да будемо слепе овце време је да свако од нас пружи отпор на било какав начин, макар са оним што се може.


Шта очекивати од ових?

Докле ћеш Србине као оправдање користити речи па шта могу ја као јединка? Наравно да можеш, ако хоћеш, ако си спреман на минималну жртву која није ни до колена твојим прецима, онима који су жртвовали све и који ће живети за увек. Све што треба је да искочиш из оквира свог комформизма и да будеш одлучан да видиш леђа овим антисрбима који твој народ понижавају на сваки начин, отимају земљу, јавно је издају, сами газе законе које доносе. Зар заиста можеш да трпиш да јавне и политичке личности у медијима позивају на кршење устава твоје земље, директно раде против интереса ове земље и не сносе последице за то, док неки други леже годину дана робије због вербалног деликта? Да ли је то Србија у којој желиш да одгајаш свје дете? Србија у којој је криминал због немаштине најуспешнија "грана привреде", где људски живот не вреди ништа, земља чијим добром управљају белосвтски квази експерти за своје газде из сенке, где локални тајкуни поседују све, а народ ништа.


Ти народе скупљај мрвице испод стола

Не смета ти бахатост режима и њихових сателита, не смета ти што полиција убија људе и нико за то није крив, увек неки нехат? Не смета ти што Дачићева армијица хапси сваког ко стане на пут режиму, што у Србији више нема места у затворима, да ли је то симбол добре државе у којој се живи као нормалан човек, томе тежимо? Ти си Србине изабрао да ћутиш и да се склониш, ти си као срећан што плаћаш кредите са највишим каматама у овом делу света знбог монополиста и то ти је у реду, нећеш да таласаш да би могао да отплаћујеш рату? Ти си онда гњида сам према себи, онда ни у огледалу не смеш себи у очи да погледаш јер ниси човек.


Не лај на газду. Шта би са није српски ћутати?

Чекаш изборе? Чекаш да се појави "неко" да поведе бунт? Јеси ти мала бедна овчица или слепац коме треба водич кроз живот, неко кога за руку морају да воде, неко ко нема довољно интелекта да схвати шта је погрешно? Уместо заглупљивања медијима седи мало и размисли, начина је много, питање је само кад ћеш се покренути, налепнице, интернет, графити, плакати, мајице, флајери, скандирања, преношење идеје, само се покрени. Не дозволи да победе они који ће нас свести на границе Београда, они који ће ти из главе избити Грачаницу, бој на Космету, све наше битке славних предака, цркве, манастире, отаџбину коју волимо, њима је света само команда газде и профит, брига њих народе имаш ли да живиш и како преживљава твоја породица.


Слушај Борисе, урадићеш тако иначе нема пордршке кампањи

септембар 19, 2010, 12:32:10 поподне
Одговор #579

UrbanBaby

 • До краја Звезди верни!

 • 2894
  Поруке

  • Погледај профил
  • http://www.delije-caffe.co.yu
Одг: Слика данашње Србије..
« Одговор #579 послато: септембар 19, 2010, 12:32:10 поподне »
Колико може да трпи овај напаћени народ, која то држава још има власт која је апсолутно против већег дела свог народа, која на дуге стазе уништава све што је традиција и менталитет овог народа зарад опстанка на лвасти и слепог слушања газди из света?

1. Докле год се буду бркали појмови! Ето до тада!
Ако је «Демократија» владавина мањина и ако у «Демократији» већина пуши мањинама (педерима, санџаклијама, шиптарима, лезбејкама...) онда Диктатуру нисмо ни требали мењати «Демократијом». У оба система мањина доноси законе и одређује правила понашања ВЕЋИНИ!  :-\

2. Када се племенит, здрав и традиционалан грађанин Србије не буде називао «затуцаном насилном хомофобичном сељачином» , е онда ће Србија да почне да прездравља.