Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - REDMAN

Странице: [1] 2 3 ... 7
1
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
« послато: август 31, 2007, 10:42:21 пре подне »
Све више верујем у ону причу да нама неће бити боље све док се целокупна ситуација у држави не промени, смејали смо се румунима, копали су овде код нас њиве за 10 марака, ево их они готово редовни учесници свих такмичења. Џабе нама и тона лове, кад људи неће да дођу, па нек понудимо и бољу цену одлучиће се за другу страну јер што да ризикују. Замислите дође нама Мурињо, прођу три кола, имамо 1 победу од 1:0, и два ремија са неким слепцима. Одмах би њему наши новинари објаснили да он не зна ништа више од једног Косановића, Бата Ђоре, Ђуровског итд. Да је он само један фенсић који је дошао да узме паре, жену и децу би му провлачили кроз жуте таблоиде, водили би евиденцију шта једе и пије, како је обучен...сељачка посла.
Ситуација ће се овде тешко променити јер садашњим бизМисменима одговара оваква ситуација, то су све грабљивице које су навикле да пливају у овим турбулентним водама, и никоме не пада на памет да уђе са стране. Све у свему ја нешто и не видим скори напредак.

2
Терен / Novi dresovi
« послато: август 28, 2007, 12:15:24 поподне »
Иде вест сад у вези нових дресова, да ће пред текму бити представљени уз атрактиван пратећи програм, то ми говори ништа друго н'о ''вежите се полећемо, добро би било да имате при себи средства за смирење'' :D .

3
Терен / Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
« послато: август 15, 2007, 12:50:33 пре подне »
Још да кажем да је суђење криминално, а неинтелигенција неких наших је само помогла оном педеру да нас покраде.

Косановића и његове изјаве пре меча ћу такође схватати као шалу, али таква је ситуација са свим нашим тренерима, сваки пут причају о некој офанзивној игри, а формација 4-5-1 . До јаја нам је офанзивна игра, имали смо 1 корнер и 4 шута у оквир гола од којих ни један озбиљан.

4
Терен / Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
« послато: август 15, 2007, 12:33:56 пре подне »
Добро да вам не кварим расположење, видим већина је задовољна игром, неки  резултатом, све је то супер, играћемо напокон ту ЛШ али на Sony-ју.

Код уласка овог њиховог глодара сам рекао да нам дају гол у последњим минутама, и да ће управо он имати ту част да нам да гол (такви су нас увек карали, мали пацолики ликови). Ако се неко сећа боље од мене, што није тешко, предходних сезона нам је исто тако неки мали шабан, тек изашао из јуниорског погона дао 2 комада.

Да прекратим причу и да се вратим на ове наше мученике, тужно је колико нама стандарди опадају, ваљда су сви очекивали да нас ови напуне, да не лажем, и ја сам, али је један део мене (онај луђи) је очекивао бар 0:0, 1:1. Првих 10 минута је прва опција отпала, био сам сигуран да не можемо да пукнемо од ове назови фудбалске екипе, али сам исто тако био сигуран да ми гол не можемо да дамо.

Ко је данас играо фудбал? Играо је Броновицки, Кастиљо, Гај, Лукаш (и то све што су урадили данас везано је за дефанзиву пошто ми офанзиву данас нисмо имали). Једини који је играо када Звезда креће у напад је Короман. Сви остали су дно, из дна се може издвојити једино још Туторић који се ето трудио.

Није тешко приметити да су играли само странци, сви остали су оперисани од фудбала, немају елементарно познавање фудбалске игре, идеје равне нули, само глава доле и да их не спречи њихова одбрана отишли би у гол аут са лоптом.

Милијаша и његово схватање фудбала више нећу узимати за озбиљно, више ће ми његов плес по терену служити за поправљање расположења, смејаћу се, нећу се више нервирати. Ми хоћемо у ЛШ са Миланком и Ђорђевићем :o . Еј са Миланком, па то не може ни у Менаџеру где су могуће и немогуће ствари, а не у овој тужној стварности. Анђелковић, ах да, многи би за њега рекли одиграо је до јаја, па такве дриблинге би и ја радио, шутни лопту у аут па трчи за њом, коментатор његове ''центар шутеве'''прогласи као добре сваки пут кад се лопта одвоји од земље више од пола метра и кад не погоди првог чувара. Додуше и сваки наш напад је проглашавао добрим чим се Туторић, Гај и Ранђа одлуче да пребаце половину терена.

Ко је још играо није ни битно, суштину сам споменуо, још једино је остао нејаки Филип Ђорђевић да га прокоментаришем, треба он још доста млека да попије да ојача да би уопште био претња за нечији гол, он и Миланко су претња голу ко што сам и ја био гледајући текму преко ТВ-а.

Још ми је запало за око, али то није само случај у овој утакмици, већ и у прошлим, па и у ранијим сезонама. Када смо ми у нападу, увек је 2-3 играча код нашег играча са лоптом, он је по златном правилу окренут леђима голу и гради лопту што би се рекло. Е па он тако окренут леђима голу је опасност једино за наш гол, лопту губимо експресно, док противнику остављамо могућност да мирно и неометано гради свој напад, њихови су нападачи окренути лицем према нашем голу и ломе кичму нашој одбрани. Ово је случај и са овим нашим сеоским екипама, то сам баш приметио против Бежаније кад су нас напунили, ломили су нас ко од шале.

Ето то би било то, сад треба да јуримо гол код куће или чак два, а и сами знате да ми немамо екипу која зна да јури и да напуни противника, па макар играли и против ФК Змаја, резултат ће увек бити 1:0, 2:1...

5
Терен / Гласајте за смену Ђуровског
« послато: август 10, 2007, 11:28:02 пре подне »
Људи добро је није Бата Ђора :D

жасу :(

6
Терен / Прелазни рок 07/08
« послато: август 07, 2007, 10:45:26 пре подне »
И још нешто, извињавам се што дуплирам постове, пише ту негде да је и сам Нонда заинтересован да дође, могуће да после оних 3-1 вуче лепе успомене, Звезда је тад добро играла, види да не долази у џунглу што већина странаца мисли, атмосфера на нивоу  ;pljuga ...

7
Терен / Прелазни рок 07/08
« послато: август 07, 2007, 10:37:47 пре подне »
Добро је ДелијаХХ приметио, то је онај шхабан што нам је увукао гол против Роме, само кад сад опет погледам Жигин гол језа ме прође  :D  

Па добро и Пјана је човек од алкохола и меса, попушта пред налетом година, јеби га природа је то.

8
Терен / Прелазни рок 07/08
« послато: август 07, 2007, 02:22:30 пре подне »
Пјана је у форми, и даље држи просек гајбе пива за вече.

9
Северна трибина / Caffe Web Shop
« послато: мај 18, 2007, 12:47:45 поподне »
Глупо је што ја сад морам да ти цртам, али размисли мало главом зашто је то тако? Могао је он лепо на 1 ДВД да стави сва наша издања од '89. године па на овамо, оскрнави им квалитет и шта онда? Да ли мислиш да су наша издања из прошлости, или да не будем баш толико ироничан, наша издања из ове сезоне вредна само 330дин? Па од нечега треба и да се живи, неки купци желе квалитетан видео и аудио материјал,....

Нико теби не брани да их купиш све, компресујеш их и имаш их на 1 двд-у namigivanje .

10
Северна трибина / Caffe Web Shop
« послато: мај 18, 2007, 11:14:59 пре подне »
Зато рођо што на DVD стаје приближно сат и по квалитетног материјала каквог га је камера снимила без икакве компресије. Значи то што Киза ради је DVD Mix, не DivX Mix.

поздрав

11
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
« послато: фебруар 19, 2007, 11:29:32 поподне »
Наш је, само је теже повређен.

12
Северна трибина / Re: ЦЗ
« послато: децембар 06, 2006, 12:53:38 поподне »
Цитат: "savass"
ГЕНЕРАЛНО, НАВИЈАЊЕ ЈЕ БИЛО НАЈЛОШИЈЕ У ОДНОСУ НА ОСТАЛЕ УЛЕБ УТАКМИЦЕ!БИО САМ НА ЗАПАДУ И СВЕ ЛЕПО ВИДЕО И ЧУО.Е САД, ДАЛ ЈЕ СВЕ ОНО ВРЕДЕЛО, ВИДЕЋЕМО, ОБЕЋАЛИ СУ КАЗНЕ ЗБОГ ИНЦИДЕНТА, МОЖДА И СУСПЕНЗИЈУ ХАЛЕ...


Не знам од чега сам наглув после утакмице? Лепо би било да је неко измерио колико децибела се јуче ширило Пиониром. Убедљиво наше најјаче издање ове сезоне, прави људи распоређени дуж целе наше трибине. Моменат који ће се памтити је певање у два гласа са партером, заиста моћно звучи. Значи иде ''Звезда ми је све.....Напред Звезда але (па ови из партера Напред Звезда ле)...90% утакмице браћа мишеви гледају у чуду наше навијање, не покушавају да певају нешто јер сами себе не чују, тек нешто скандирају у паузама наших песама. Код инцидента нек сви обрате пажњу на првих 10 секунди снимка са Спортцке централе, каква бежанија настаје када су се наши залетели. Не знам јел снимио неко колико камера је постављено под кровом пионира? Ово сам тек јуче приметио иако идем у Пионир релативно често. Значи са наше стране минимум 10 и са друге исто толико, додајте још и ове лешинаре што снимају и видећете да ништа добро неће изаћи после овога.

13
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: новембар 06, 2006, 07:28:41 поподне »
:lol:

Томас одличан странац.

14
Пивница / ФМ 07
« послато: октобар 28, 2006, 06:36:48 поподне »
:rofl

Ал си се распит'о свака ти част :D  :D  :D

ФУЛ верзија је изашла 18. октобра, разлог је пиратерија, сад шта нису урадили, тачније грешке које су направили биће исправљане у ходу. То им ионако није страно, дешавало се да ФМ изађе данас, а још јуче је био најављена закрпа.

Убудуће за ''поверљив инфо'' консултујте официјелни сајт

http://www.footballmanager.net/en/article/21/index.html

и разне друге играчке сајтове.

15
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: септембар 20, 2006, 09:48:41 поподне »
Prema transfermarkt.de Nakata pregovara sa Zvezdom.

Jos jedan izvor

http://www.sportskevesti.net/articles/3041/1/Nakata-u-Beogradu-pregovara-sa-Zvezdom.html

16
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: август 31, 2006, 01:49:29 поподне »
Значи Рекоба :D

17
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: август 30, 2006, 07:30:40 поподне »
РоЛаНдињо :rofl

18
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: август 27, 2006, 04:02:07 поподне »
Хеј Пјано, скочи и дај гол главом :ruke  :rofl

19
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: август 25, 2006, 03:08:00 поподне »
Кога интересује има на ЕуроСпорт2 у 16:00 Спартак М. - Слован Либерец.

20
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
« послато: август 25, 2006, 01:22:56 поподне »
Играмо са Либерецом, прву код њих!

Странице: [1] 2 3 ... 7