Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Антиполитика

Странице: [1] 2 3 ... 28
1
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: новембар 10, 2019, 08:48:42 поподне »
                    Није успела Звезда да се врати са целим пленом из Ивањице. Са утакмице бих истакао 4 ситуације. Прва је из 10. минута, када је наш играч направио велики кикс, након чега је у казненом простору до лопте пре стигао противнички играч, а наш играч га је након тога непрописно одгурнуо руком (на првом снимку- 0:04 и 0:19, се види велики кикс нашег играча, након чега је противнички играч пре стигао до лопте, а тек након тога наш играч интервенише). Преостале три ситуације су из другог полувремена(у оквиру вести, на сликама се може видети(коначно је почео неко из нашег клуба мало да се бави и грешкама на рачун нашег клуба), оно што је одмах било сумњиво и приликом гледања утакмице, да су судије вероватно у три ситуације погрешиле на штету нашег клуба(и то у оној из 59. минута, када је прекинут обећавајућ напад наше екипе, због офсајд положаја који није постојао- прва слика у оквиру вести.  Друга ситуација је мислим из мислим 73. минута-слика 2 у оквиру вести, када је Симић ипак, и поред лошег угла камере, делује био у линији са одбрамбеним играчем, услед чега је прекинут још један обећавајућ напад наше екипе. Трећа и најважнија ситуација из другог полувремена је она из 77. минута, када је поништен чини се, регуларан погодак наше екипе, обзиром да слика 3 у оквиру вести, говори да је наш играч који стоји на линији вратаревог простора, и игра лопту главом-да је на напред у паду, бар у линији са Боаћијем, и да офсајд положаја стрелца гола нема)). Јесте лош угао камере, у све три ситуације, али заиста делује да је наша екипа драстично оштећена.


https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1248027/Javor-Zvezda-1-1-zvezda-saopstenje-video-foto.html

                    Са утакмице ривала одигране на ЈНА против Инђије, не бих имао било шта да издвојим као значајније за нашу тему.
                 
                    Следи репрезентативна пауза, па наставак првенствене трке, у Нишу против Радничког, у мечу у ком ће Звезда настојати да дође до победе, како би задржала сигурну и значајну предност на табели у односу на прве пратиоце.

             

2
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: новембар 07, 2019, 08:44:58 пре подне »
                 Ипак није било изненађења које сам прижељкивао у неком од претходних уписа - квалитет је превагнуо на утакмици против Тотенхема, па Звезда није успела да дође до позитивног резултата. Не бих имао да издвојим било шта на тему суђења. Оно што је важно је то да шансу за пролаз даље преко трећег места, и даље Звезда држи у својим рукама.

               Следећа утакмица је првенствена за викенд, против Јавора у гостима.


3
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: новембар 05, 2019, 01:06:28 поподне »
                  Звездаш, лепо си закључио да нема спорног елемента ни код првог ни код другог црвеног за домаће(први за ударање- на снимку 3:13, а други због невероватног потеза играча домаће екипе -на снимку 3:38, који је оштрије стартовао на играча који је хтео да врати лопту домаћој екипи, а која је пре тога избачена са терена од стране гостујуће екипе како би неком од играча била указана помоћ-због тога је домаћи играч добио други жути, тј.црвени картон. Казнени ударац за гостујућу екипу је такође нешто око чега нема много тога спорног-на снимку 4:12, обратити пажњу на положај руке која је изнад главе, у моменту контакта са лоптом. Исто тако, у финишу утакмице нема казненог ударца за домаћу екипу- на снимку 6:38, обзиром да је лопта, након што је у скоку промашио играч домаће екипе, погодила у руку играча гостујуће екипе у казненом простору, која је уз тело. Међутим оно што бих истакао, а што су судије врло могуће лоше процениле, је веома спорна ситуација са почетка утакмице- на снимку 0:22 и 0:23, при резулатату 0:0, када је прекинута акција гостујуће екипе услед наводног офсајд положаја нападача, и поништен гол. И поред лошег угла камере, на основу линија кошења, делује да је ситуација веома спорна, да је играч врло могуће био у линији са одбрамбеним играчем и да је могуће да је поништен регуларан погодак гостију. Мени лично делује, да је била линија и да је гол гостију регуларан, ал ајде, пошто је угао лош, да не тврдим 100%. Друга ствар, која се може такође тумачити као пропуст, је ситуација услед које је изречен први црвени картон на утакмици-на снимку 3:12 се види да постоји ударање(шутирање противничког играча) и од стране играча гостујуће екипе, након чега следи горе поменуто ударање од стране домаћег играча. И поред тога што је интензитет ударања од стране играча гостујуће екипе слабији од интензитета ударања од стране домаћег играча, мора се закључити да има елементата дакле и за искључење гостујућег играча у овој ситуацији.

4
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: новембар 03, 2019, 04:52:29 поподне »
                     Успешно је Звезда пребродила још једно гостовање у  првенству и укњижила нова три бода у Новом Саду против екипе Пролетера, чиме је сачувала сигурну разлику на табели у односу на прве пратиоце. Не бих имао да истакнем било шта као значајније спорно.
                     Са утакмице ривала одигране на ЈНА против екипе Војводине, истакао бих 2 ситуације. Прва је из 24. минута, када је судија исправно поступио и допустио да се игра настави, обзиром да је гостујући одбрамбени играч приликом старта прво стигао до лопте, а тек након тога је дошло до контакта са противничким играчем((у оквиру вести 3 снимак - минус 0:07). Друга ситуација је из 28. минута, када је судија који је био добро постављен, досудио казнени ударац за домаћу екипу због прекршаја који је начинио гостујући играч у казненом простору на само пар метара од њега(у оквиру вести, 4 снимак - минус 1:59, креће недозвољено коришћење руке од стране одбрамбеног играча још пре него што је изведен ударац из угла, минус-1:57, то задржавање се наставља и након изведеног ударца из угла, па је судија који је био на само пар метара досудио казнени ударац). Несхватљив ми је овакав потез гостујућег играча, да се овако "коцка", на само пар метара од судије.

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3118079-uzivo-posle-ubistva-kice-sumorna-atmosfera-u-humskoj-partizan-ceka-vojvodinu-u-derbiju-kola?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=preporucene&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=horizontalno_kraj

                     Након добре Звездине увертире, очекује нас среда, и нада да можемо да направимо изненађење против Тотенхема и останемо непоражени(узмемо бод) у том мечу што би нашем клубу много значило у борби за трећу позицију(ако би се евентуално победило, то би значило борбу за друго место, ал полако, да се одигра борбено и добро, па какав год био резултат на семафору на крају).

5
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 31, 2019, 09:21:09 пре подне »

            Битна и важна победа остварена је против ТСЦ-а на Маракани, чиме је Звезда учврстила прву позицију на табели. Са утакмице не бих имао да издвојим било шта везано за суђење.

            Што се тиче ривала, још једном су одиграли очајну утакмицу, овај пут против Чукаричког, и сад већ много заостали што се тиче бодова(-10). Са те утакмице бих истакао само ситуацију која је претходила победоносном голу домаће екипе у 90. минуту. На први поглед је деловало да је можда било спорно што се тиче евентуалног офсајд положаја играча који је касније асистирао код постигнутог гола, међутим, на снимку 6:10, се види да нема офсајд положаја и да је све исправно досуђено, и да је све регуларно.


 


            Следећа Звездина утакмица је за викенд, против Пролетера у Новом Саду и прилика да Звезда победом, настави свој сигуран шампионски пут, као и да направи добру увертиру за утакмицу против Тотенхема.


6
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 28, 2019, 02:12:27 поподне »
                     Хвала Звездаш на постављеним ситуацијама. Што се тиче театралног пада у казненом простору, судија је добро реаговао, али је ситуација која је претходила првом голу веома спорна и комплексна. Као што написах, угао је јако лош, али нам, што је још додатни проблем, ни помоћни судија у овој ситуацији није од помоћи, нити меродаван, обзиром да није у линији и да касни неких метар, метар и по. Гледајући слику и снимак, делује да је веома споран положај ноге нападача, у моменту упућивања лопте, и ако би се равнали по линијима од кошења траве, узевши да су оне заиста одрађене под правим углом у односу на уздужне линије(то су оне линије дуж којих се крећу помоћне судије) , онда се заиста може говорити о врло дискутабилној одлуци, посебно што је први гол на утакмици у питању. Ипак, као што већ написах изнад, лош је положај камере, сантиметри су у питању, тако да се ипак не може тврдити са стопостотном сигурношћу.

7
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 27, 2019, 08:19:45 поподне »
                 Са утакмице ривала одигране на ЈНА против екипе Спартака, истакао бих 4 ситуације. Прва је из 11. минута, када је гостујући играч покушао да симулира прекршај за казнени ударац па је услед тога зарадио жути картон. У овој ситуацији је и гостујући играч, реакцијом на добијен картон фактички "потврдио" да је судија донео исправну одлуку(уколико се појави овај детаљ на нету, окачићу га). Друга ситуација је она која је претходила првом голу домаће екипе, када делује, и поред лошег угла камере, да је ипак, нападач који је асистирао код гола, био у линији са одбрамбеним играчем у моменту када је лопта упућена ка голу па се одбила до њега(на првом снимку 0:15)- камера није у линији, па се ипак не може са сигурношћу тврдити. Трећа ситуација је она која је претходила трећем голу домаће екипе, када је помоћни судија исправно реаговао и допустио да се игра настави обзиром да није било офсајд положаја домаћег играча(на првом снимку 0:27). Четврта ситуација је из другог полувремена, када је исправно досуђен казнени ударац за домаћу екипу, услед прекршаја голмана гостујуће екипе над нападачем, обзиром да је након грешке гостујућег одрбамбеног играча, голман закаснио са стартом па је дошло до контакта са десном ногом нападача(у оквиру вести - на снимку 0:46)


http://www.telegraf.tv/sport/28250-partizan-iz-penala-dosao-do-broja-4-protiv-spartaka

               Следи дакле среда и првенствена утакмица Звезде против ТСЦ-а на Маракани.

8
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 26, 2019, 10:43:52 поподне »
                  Још једна победа Звезде на сигурном шампионском путу у домаћем првенству остварена је у Сурдулици и то веома убедљиво. Са утакмице бих издвојио само 2 ситуације и то оне код досуђивања казнених удараца. Прва је из 5.минута када је исправно досуђен казнени ударац за Звезду након прекршаја голмана домаће екипе над нападачем у казненом простору(на снимку 0:14). Друга ситуација је из 56.минута, када се судија водио логиком да(условно речено) нема предности код прекршаја за казнени ударац па није допустио предност обзиром да је секунд касније постигнут погодак за нашу екипу, него је одмах досудио казнени ударац због играња лопте руком у казненом простору од стране домаћег играча(на снимку 1:47).                 Следећа Звездина утакмица је у првенству, у среду, против екипе ТСЦ-а на Маракани, у којој очекујемо још једну сигурну победу и још веће учвршћивање Звездиног првог места на табели.

9
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 24, 2019, 10:35:13 пре подне »
                   На утакмици у Лондону није било спорних ситуација. Судије нису имале пуно посла, а све одлуке које су и донели су биле у највећем броју исправне. Резултат утакмице јесте висок, али је након овог кола ипак битно, да се обзиром на други резултат у групи Лиге шампиона, остало у игри са великим шансама за пласман даље.   

                Следећа Звездина утакмица је за викенд у првенству, у Сурдулици против Радника.  


10
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 19, 2019, 11:04:45 поподне »
                Анализу овог кола бих ипак започео коментаром тренутне ситуације која се догађа у нашем фудбалу, а која се тиче ове кукњаве коју производе људи из клуба ривала са стадиона југословенске народне армије. Превршило је сваку меру, каче се теме суђења, па мора дефинитивно више и да се реагује. Ривале би требало да је срамота првенствено свог понашања људи који их воде, а праве навијаче ривала и јесте срамота свега онога што се ових недеља, месеци, па и последњих година чује из њиховог клуба...Да не кажем да је праве навијаче ривала уједно и велика срамота људи који воде њихов клуб, са којима дефинитивно нема "светла на крају тунела" када су у питању резултати, па можда и судбина њиховог клуба. Њихов очај, нестручност, неквалитет, заостајање не само за Звездом него и за још по којим клубом у круговима наше земље дефинитивно је оно што обележава последњих пар година, и то својом кукњавом не могу да сакрију, а што све време покушавају како би своје позиције спасили. Довели су клуб са јна у ситуацију да више није ни на најчешће традиционалној другој позицији на табели, већ су најчешће у последње две године на некој петој, шестој позицији што је постало уобичајено. Гледајући прошлу и ову годину, дошло се у парадоксалну ситуацију да се нон-стоп на суђење жали екипа која је пета, шеста на табели(везано као, за њихове навијаче, сервирану, измишљену борбу за титулу о којој не могу ни да сањају, а да се екипе које су друга, трећа, четврта не оглашавају).
               Када је у питању данашња утакмица ривала у Лучанима, мора се рећи да је то још једна утакмица коју су заслужено изгубили, постигнутим регуларним голом домаће екипе, и да на тој утакмици није било битнијих и значајнијих спорних ситуација.
               Што се тиче наше утакмице одигране на Маракани, опет морам рећи да се у медијима углавном помиње оно што не иде у прилог нашег клуба, а то је тај казнени ударац из 38. минута, када заиста делује на основу првог снимка-1:16, да није било контакта. Ипак, нигде се не помиње, оно једнако важно а што ми је одмах било крајње сумњиво и на стадиону, да је наша екипа оштећена за казнени ударац, негде у 44. минуту, када судија очигледан прекршај над Марином није окарактерисао као казнени ударац(ситуација је испод са твитера где се ипак јасно види да је прекршај у казненом простору). Трећа ситуација је из другог полувремена, када је на основу првог снимка-1:48, делује, ипак било контакта нашег голмана који је каснио са стартом по десној нози нападача.


https://mobile.twitter.com/LuxSaVozdovca/status/1185633252108836864?s=09

              Закључак је, да Звезда ни на овој утакмици, није погурана, нешто јој је судијском грешком одузето, исто толико додато. Самим тим, Звездино убедљиво прво место на табели је више него заслужено. Сви ми, поготово ми који смо на овој теми сада већ више година, можемо стога само да се насмејемо изјавама људи који воде клуб са јна а које горе поменух, који вероватно до пре коју годину нису знали шта је офсајд, а верујем да не знају ни сада.
              Звезда сада има велику предност на табели, за коју верујемо да ће је сачувати рутински до краја првенства и освојити још једну титулу. Сада следи Лондон, и утакмица у којој резултат није "под морањем" али зато оно што очекујемо је велика борбеност и срчаност, да изгину за тај Звездин грб и дрес.
               

11
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 09, 2019, 08:43:11 пре подне »
             Јасно је да је на утакмици у Крушевцу окарактерисано као "пенал" нешто што је далеко од школског примера прекршаја за казнени ударац, и што тек како-тако може да се "брани" обзиром да неки контакт постоји, а да није свирано нешто што је школски пример прекршаја и разлог за показивање црвеног картона. Слажем се и да је баш чудно да ни један од судија није видео то очигледно ударање Бена(поготово помоћник са те стране). Што се тиче изјаве "експерта" везане за ситуацију из 94.минута са јна, то је његово тумачење а не правило. У овим ситуацијама нормално је да се гледа положај руку играча који уклизава, и да никако није исто ако су руке ту негде уз тело приликом уклизавања, или ако је рука у том моменту нпр. изнад главе. У поменутој ситуацији, играч уклизава, са рукама које су негде приликом тог старта(пада) у положају у ком морају да буду у том моменту(услед начина пада, гравитације).  

12
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 08, 2019, 10:17:29 пре подне »

            Звезда је успела да дође до важне победе на тешком гостовању у Крушевцу. Игра је била ипак доста боља него у претходном периоду што радује, а што је на крају резултирало заслуженом победом чиме се опет дошло до значајне предности на табели од 4 бода у односу на ривала. Са утакмице бих истакао 3 ситуације. Прва се тиче исправне одлуке из 6. минута, када се лопта након изведеног слободног ударца, одбила до нашег играча који је био у офсајд положају па је погодак који је постигао услед тога поништен(на првом снимку 0:48). Друга и трећа се тичу дуела у којима је био наш нападач Бен(оно што је чињеница је да је код прве ситуације, из првог полувремена, судија требало да досуди казнени ударац услед ударања нашег играча у казненом простору и искључи домаћег одбрамбеног играча - на другом снимку 0:02 и 0:08), док код друге ситуације има контакта десном ногом од стране одбрамбеног играча домаће па је судија услед тога "показао на белу тачку" - на првом снимку обратити пажњу на моменат - 1:30:26). 

   

 

             Што се тиче утакмице ривала одиграној на јна, могло би се рећи да се стандардно "диже прашина" и сваљује кривица на судије, како би се прикрила немоћ и слаб квалитет домаћина који је сасвим заслужено поражен на овој утакмици. Наиме, судија је један казнени ударац досудио за госте, а који није био, али зато други казнени ударац није свирао, а био је, тако да се никако не може причати о неком значајном "оштећивању" домаће екипе од стране судија. Тешка ситуација је била за судију у том 28. минуту, након велике грешке одбрамбеног играча домаће екипе. У тој ситуацији, судија је лоше проценио, и није видео да је нападач гостију кренуо да пада и пре дуела са голманом (на снимку 0:02, се види да играч пада пре дуела). Овде поново напомињем да је била изузетно тешка одлука за пресуђивање. Сем поменуте, биле су још 2 спорне ситуације, и то обе у казненом простору домаћина. Прва од те две спорне ситуације је из 36. минута, када је дошло до несмотреног старта домаћег играча и прекршаја над нападачем гостију у казненом простору домаћина, па је судија у овој ситуацији требало да покаже на "белу тачку"(на другом снимку 1:04:03). Друга ситуација је из надокнаде времена, са самог краја утакмице, када је домаћи играч, у свом казненом простору одиграо лопту руком, али је то било у паду, тако да ту није било намере а играч је погођен са мале раздаљљине(на трећем снимку 0:14).
 https://www.youtube.com/watch?v=-1nIVQvP8mY&t=3848s 

  


              Следећа препрека Звезди је у Купу, у среду против Трепче, а онда нам, у правом тренутку, са предношћу од 4 бода на табели, следи репрезентативна пауза.  


13
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: октобар 02, 2019, 11:04:14 поподне »
                 Вратила се Звезда на победнички пут. Није ни ово против Олимпијакоса било најсјајније, може се рећи чак опет испод неког задовољавајућег нивоа(посебно до црвеног картона за госте који је исправно показан у 57. минуту-тада је гостујући играч због несмотреног старта са леђа "зарадио" други жути картон - на снимку 1:49, док му је први исто оправдано показан у 42. минуту због повлачења играча руком са леђа-на снимку 2:45).

https://www.youtube.com/watch?v=q8WBT2aKFFs&feature=youtu.be
     
                 Најбитније од свега је ипак велика, огромна Звездина победа, три бода, друго место на табели у оквиру групе Лиге шампиона, као и зарађених скоро 3 милиона еура за наш клуб на основу ове победе. Следећа утакмица је у првенству, за викенд, против екипе Напретка у Крушевцу.

14
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 30, 2019, 08:47:51 пре подне »

                 Још једна важна победа Звезде виђена је на Маракани против екипе Мачве. Не бих издвајао било шта везано са суђење.

                 Што се тиче ривала који је одиграо утакмицу у Нишу, истакао бих 2 ситуације, у којима је судије у обе ситуације исправно досудио казнене ударце(по један за обе екипе). У оквиру вести, четврти снимак(0:28 и 0:32) је ситуација када је исправно досуђен казнени ударац за домаћу екипу због играња лопте руком гостујућег играча у свом казненом простору, док је други снимак ситуација приликом које је исправно досуђен казнени ударац за гостујућу екипу због несмотреног старта домаћег играча у свом казненом простору(0:01 јасно се види повлачење за дрес).

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1233968/Radnicki-Nis-Partizan-prenos-Arenasport-1-uzivo-Superliga-Srbije-10.-kolo.html 

                Следи Звездина утакмица против Олимпијакоса у уторак на Маракани.


15
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 25, 2019, 11:09:07 поподне »
              Веома битна победа Звезда остварена је на "крову" против Вождовца чиме се, надамо се, екипа вратила поново на дужи победнички колосек у првенству, уз то што је сачувала и врх табеле. Са утакмице не бих имао да издвојим ништа значајније спорно као ни са утакмице ривала у Ивањици.
              За викенд, на Маракани- Звезда дочекује Мачву и јури још једну победу.

              Red Star Forever, хвала на лепим речима, ал за ову тему која нас издваја од свих навијачких група у земљи (још једна од многих ствари), вероватно и шире, једнако смо заслужни сви - и они који учествују уписима и исказују објективност и поред велике љубави према Звезди, као и они који то читају. 

16
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 24, 2019, 03:20:59 поподне »
               Red Star Forever, и сад су нам уписи који су послати готово истовремено ишли у неком сличном смеру а то је то да нешто што на евро утакмици није прекршај(поменуо си дуел против Португалије) код нас у много случајева јесте. Оно што је већ дуги низ година установљено је то да је број прекршаја по утакмици у нашој лиги невероватно велики у односу на утакмице у јачим лигама европе, а притом дуели између играча на нашим теренима најчешће нису на нивоу интензитета дуела играча у јачим лигама. Самим тим би се и на пољу фудбала(суђења) могло рећи оно што се помиње у многим областима код нас- "установљен систем" за који ће бити потребно више година како би се неким квалитетним радом променио и прилагодио европским условима. Зато смо и у чуду кад неку ситуацију на евро-утакмици, као многе које си поменуо у Минхену, ми већ означимо у глави по навици из домаћег првенства као "фаул" а судија само одмахне руком. О ситуацијама "може а не мора" смо већ писали(највише се писање тицало досуђивања/не досуђивања казнених удараца). Може се рећи да је то универзалан проблем то је оно што није присутно само код нас, него и у другим европским лигама, те се тако често догађа да неке ситуације доводе до великих полемика. Да би се то избегло, потребно је још боље дефинисање правила фудбалске игре, у којима би многе ситуације које могу да се догоде на терену биле објашњене, са јасним упућивањем на судијску одлуку,а што за сада још увек није случај.

17
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 24, 2019, 02:43:31 поподне »
                   Ситуација је таква да се у јачим лигама(поготово у Енглеској) ово не би судило. Али је оно што је чињеница да би се ово у нашој лиги судило у великој већини случајева. Оно што је можда добро у целој ситуацији је то што је судија поступио онако како би већина судија поступила у домаћим оквирима, па из те ситуације није постигнут погодак, пошто би се опет неке ствари "подвукле под тепих". Представе наше екипе у дербијима, у претходне три године, колико смо ваљда апсолутно доминантни су катастрофалне. Овај заслужен пораз од знатно слабије екипе ће нашим играчима послужити надамо се коначно за наук и утицати на то да у следећем дербију изађу, и борбеношћу и фанатизмом изгазе ал баш изгазе ривала са ЈНА. 

18
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 23, 2019, 12:08:32 пре подне »
                  Лоше издање Звезде у дербију. Не бих имао да издвојим било шта. Што пре да се заборави данашња утакмица, и да се настави са победама у даљем току првенства како би се наставио пут ка титули.

19
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 19, 2019, 02:58:19 поподне »
           Добро се Звезда борила у Минхену на старту Лиге шампиона, и на крају је чак могао да буде и позитиван исход, да је било више среће приликом оне шансе коју је имао Марин. Судије су добро обавиле свој задатак и не бих имао да издвојим било шта. 

         После ове, могло би се рећи, утакмице без неког резултатског морања у којем се стекло још значајног искуства, у недељу нам следи утакмица на ЈНА у којој сви очекујемо победу.20
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 15, 2019, 06:36:58 поподне »
            Суспензија их свакако очекује(судија и други асистент), е сад колико кола, то ће се видети.

Странице: [1] 2 3 ... 28