Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Милош05

Странице: [1] 2 3 4
1
Северна трибина / Одг: у сезону нову креће...2015/16
« послато: фебруар 28, 2016, 01:07:05 пре подне »
Кореографија је одлична, ретро што је претпостављам и био циљ, да мало повуче на 100 дерби. И то мало је једино што је могуће имајући у виду да се овај дерби на жалост играо на отужном јенеа стадиону, са још тужнијом групацијом...нечега на јужној страни.

2
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: децембар 04, 2015, 02:56:08 пре подне »
Време је већ показало да ниси у праву.
Јел? Који смо то велики успех постигли у протеклих пола године? Први сам овде похвалио екипу када су везали неколико утакмица заиста квалитетног фудбала какав нисмо видели још од 2005-6е али сем тога не знам шта смо постигли. Видим да се слажете и са оном анализом са Монда беше. Ок, али канда игноришете другу страну медаље. Ако имамо распад система без једног играча онда ми људи немамо тим!

3
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: децембар 03, 2015, 03:13:34 поподне »
Нико неће бити срећнији од мене ако време покаже да нисам у праву. Али, мој начин размишљања ми не дозвољава да сварим синоћни моменат. Звезда понижена на Маракани, постава истумбана до бесмисла, тренер зарадио црвени па направио вашар од тога, прекинуо утакмицу на 10 минута и онда енергично, поносно, скоро слављенички гестикулирао ка нама. Ајде мало станите, размислите о свему томе. Ипак је у питању тренер Црвене Звезде а не сеоски вашарски фудбал у ком би ово можда и имало смисла, шмека и неку прођу.

4
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: децембар 03, 2015, 01:24:43 пре подне »
Душан Бајевић је својевремено макар био толико човек да свој бег са терена није завијао у обланде и још горе, ескивирао одговорност играјући на карту звездашког духа и ината.

Можда грешим али знајући ко је довео и ко држи Грофа ту где јесте... На крају крајева, све су то "фудбалски радници", људске и моралне громаде, до мојега.

5
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: септембар 15, 2015, 12:01:01 пре подне »
А како замишљаш ту опцију да одговара својом имовином?
Хипотетички неки будући председник направи 10 милиона дуга, али за те паре направи фудбалску академију, тим који има потенцијал за ЛШ, играче који вреде 50 милиона.
А наредни председник преузме клуб у таквом стању, распрода играче, направи плус 5 милиона и остави играче са ведетама попут Игњатијевића, Блажића...
Овај први ће да одговара својом имовином, а други не?
Пре свега мислио сам на приватизацију. А друга опција је преписивање "шпанског модела" у делу који се тиче председника. Но, то је још већа утопија од приватизације Звезде.

На листићу неће бити Звезда, већ неки тамо људи. Тако да ако нам се не да смерница за кога од тих људи да гласамо, цела хистерија која се прави око изласка на биралишта по мени нема смисла. Цео живот нам се нешто говори између редова. А иако, рецимо, буде пет кандидата и један се организује и скупи гласове на кварно. Ми остали ако разбацамо гласове на остала четири кандидата, тај ће највероватније да победи.

Шалио сам се. Ја не видим смисао гласања свакако. Као што не видим ни како би нас натерали да прихватимо останак сотоне и терзе и још довлачење снс партијских пацова у клуб као бонус. Или можда не знамо целу причу? Неко је ипак ћутао док је Весић несметано ових 5 година роварио и по фк секцији. Са друге стране, Човић и Весић су у одличним односима када су у питању њихови интереси на нивоу града, скидање кајмака од паркиг сервиса итд.

Зато једино могу да закључим да ме избори не занимају јер реалног избора ни нема.

6
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: септембар 09, 2015, 10:08:48 поподне »
Излистасмо све који су неподобни, али за кога да гласамо? Ја за љигу из Железника сигурно нећу, тако да кад ме већ позивају да гласам, очекујем неке смернице.

Гласај за Звезду.

Не видим никакав смисао гласања све док изабрани председник  не буде одговарао својом имовином за оно што ради у клубу.

7
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: септембар 03, 2015, 08:51:11 поподне »
Свакако да се лакше дише и то се види и на терену и на трибинама. Међутим, до краја септембра нама долази нова Управа. Ја уопште не очекујем неке нове ликове, већ комбинацију добро познатих њушки који су већ били у клубу у ближој и даљој прошлости и о којима смо по правилу имали негативна мишљења. Ето, ја уопште не отписујем могућност да Терзић изманипулише нешто и остане. Премије за победу против Вождовца, као и додворавање навијачима у случају ''Рајковић->Галатасарај'' ми баш говоре да неће тек тако отићи.

Мислим да је Терзић запечатио своју судбину у клубу као и Весић сотона. Север је коначно јединствен по питању управе и у тим околностима могућ је само један епилог. Е сад, знајући какви су смрадови ова двојица, посебно овај други не сумњам да ће покушати све да дотуку Звезду ако из исте буду истерани.

И још нешто, по свему судећи над клубом се надвила, до сада најгора пошаст а то су СНС партијски војници. Ту марву требамо растерати по кратком поступк онако, с уживањем.

8
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 24, 2015, 04:14:48 поподне »
Видан напредак на терену, паралелно са буђењем севера и терањем талога из управе.

Морам да признам да нисам очекивао ништа друго до наставка слободног пада. Драго ми је да сам погрешио.

9
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 04, 2015, 11:55:55 поподне »

У приватизацију не верујем,јер у региону нема доброг примера за тако нешто.

Ријека. Погледај само какав су тренинг камп направили за годину дана. А направили су га за паре које у Звезди испаре за око 3 године. Ове сезоне нису имали успеха у Европи али поставили су клуб на основе о којима ми можемо само да сањамо.

Приватизација је једино решење. Мислим да је мало наивно веровати да у српском друштву данас постоји неко ко ће без икаквих законских ограничења одбити да се окористи о ничији и свачији фудбалски клуб који је и онако прожет криминалом, аматеризмом, јевашлуком...

10
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 01, 2015, 12:57:44 пре подне »
Доста играча покаже више у другим клубовима него код нас, без обзира да ли оду у већи или мањи клуб. Нека се љути ко колико хоће, али постали смо нездрава средина за играње фудбала и то је то.

Делим твој утисак. Кад погледаш сву ову несрећу око Звезде и оволики притисак навијача... А могу само да замислим шта им у свлачионици прича овај талог који их је довео. У клубу влада толики јевашлук да чак ни пристојан терен на Маракани  нису могли да обезбеде.

Свака част људима на исказаној свести и звездаштву на крају утакмице и посебно на односу према овим несрећним играчима. Са њима смо наредних годину дана, лимитирани су и играју онолико колико могу и знају. Зна се ко је одговоран.

Што се саме утакмице тиче за скоро 20 година колико памтим игре Звезде нисам видео слабији фудбал на Маракани. Раднички је клуб у таквом курцу који ће се борити за опстанак а опет су нас надиграли. Судија је очигледно навлачио за нас а можда смо и гол тутнули из офсајда.

Управа напоље!

11
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 29, 2015, 08:27:36 поподне »
Ја се сећам почетком 2000их када је играла Звезда која је за ово данас нешто непојмљиво по квалитету фудбала да ју је гледало и по 500-1 000 људи. Сећам се и да је последњу добру звездашку генерацију 2005-6е испратило 3 000 људи. Сећам се и да је ова бројка данас нормална и оправдана реакција Звездаша и Делија који не желе да их мафија у клубу прави будалама.

Ја ћу наравно увек бити ту, тако сам васпитан и ту сам одрастао. А ако је некима стало до пуног севера у најскорије време нека се испоштује транс са последње утакмице прошле сезоне и нека се растера овај талог и нека север поново нађе ону златну средину између ултра и звездашког покрета која је изгубљена још 2010е.

12
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 28, 2015, 01:46:41 поподне »
Пљување по тренеру зато што је дошао јуче  а понаша се као да му је ово десета сезона у клубу, зато што је то вероватно урадио по команди сапламеника му у управи и зато што је то урадио у циљу скретања теме са највећег понижења клуба којег су нам приредили.

А све то након последњег упозорења


13
Северна трибина / Одг: ЗВЕЗДА - Младост Лучани
« послато: јул 28, 2015, 01:44:58 поподне »
грешка

14
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 27, 2015, 12:14:48 пре подне »
Ама чекајте, тачно је то што је рекао али који је он курац да истерије правду са новинарима? Јел за то доведен? Да то мало не личи на спинове кошаркашког прасца гробарског? Кад год је срање у клубу креће популизам и шлихтање навијачима и народним масама. Немојте људи ово да прогутате!

Дан пре те изјаве клуб је доживео највеће понижење у својој историји а онда је њему наређено да направи "скандал" и скрене пажњу са оне врачарске срамоте. Ово су очигледне ствари и школски пример манипулације народом.

15
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 24, 2015, 03:56:42 поподне »
А види сад овога:

Цитат
Božović: BIA, CIA, FBI, KGB, UN istražuju Zvezdu

Олош уличарски, црногорски нам води клуб. На почетку сваке сезоне помислиш да не може јадније а они те разувере.

16
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 23, 2015, 06:47:36 поподне »
Ок, слажем се. А занимљиво је како су се те демагошке методе, спинови и баронисање на све сељачкији и бахатији начин пренеле из политичке сцене у клубове. Сад је циркус појачан Терзом и легендарним Вучелићем. Ја бих ту убацио још Вулина и пицоустог Издајника да све то покрије својом патетиком па да вашар буде комплетан. Надметање друштвеног талога. И кад погледамо уназад колико смо то ми имали спортски вредних и гледљивих утакмица  достојних ФКЦЗВ последњих година? Несрећни Бордо а пре тога? 2008е кад смо играли групну фазу купа УЕФА кад смо се клали са Бајерном.  Ајде и дерби а све осталом током толиких година - мазохизам и шпанске серије у којој су главни глумци чланови управе.

17
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 21, 2015, 01:22:50 пре подне »
Лукић је ето покушао 2009. да игра са јефтиним тимом, међутим брзо су га глад за успехом и судија Јованетић скренули на пут препирања саопштењима са њима и под његовим руководством најебасмо ко жути. Много је мржње посејано у последњих 15-ак година да би рационално могло да се гледа на ове ствари. Ма нек' комшији цркне крава...

Лукић покушао? Спречио га судија? Немојмо да смо селективног памћења. Је ли и Јованетић отерао као пса најбољег играча у клубу Лазетића који је у пару са Нинковим последње што је на Маракани виђено од пристојног фудбала?

Од ових 70ак постова на форуму у бар десет сам спомеуо једно: Утакмица у последњем колу 2010е коју смо намерно изгубили са 3:1 како би БСК, тада гробарску филијалу спасили испадања. Е тога дана сам се лишио свих илузија да ће у оваквом систему икада бити боље и тад ми је одузет последњи делић задовољства а то је да макар нисмо као стока гробарска и да пролазимо кроз најтеже године са минимумом достојанства.

18
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 20, 2015, 02:34:03 пре подне »
Верујем да је Милош05 одушевљен данашњим перформансом.  :D

:) Ево пола три, још не могу да заспем од муке а сутра ујутро треба радити... Шалим се, није ми толико тешко пало јер смо реално сви очекивали намештену утакмицу. Оно што нас је све затекло јесте овако очигледан намештај. Овај циркус је превише чак и за ЈСЛ стандарде. Да се човек запита да ли су ово урадили намерно или су баш толико лоши да не знају ни да крштено наместе утакмицу?

У сваком случају испуњена је жеља многима, дата је прилика управи да покаже шта уме и ови су то заиста демонстрирали на сликовит начин. Очекујем 3 до максимално 5000 људи на отварању сезоне на Маракани. 


19
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 11, 2015, 05:48:46 поподне »
Приватизације нема нити ће је бити јер неће политичка и мафијашска свита да сече грану на којој седи.  Водити Звзеду, па још из сенке на некој левој или чак и без функције је сан снова. Располажеш лепом ловом, узимаш за себе, део за остале лешинаре из клуба, доведеш својих пар играча на "дођем ти" (а после "на узмем ти све"), накрцаш дуг за стандардних 5-7 милиона евра годишње и на крају - не одговараш никоме ни за шта. Ма милина!

Прича о томе да се мора знати шта се купује стоји али прво се требају створити услови за приватизацију да би уопште дискутовали о томе шта се ставља на продају. Овако нико неће ни помислити на инвестирање у Звезду. И ово спонзорисање од стране Гаспрома је у пословном смислу ван сваке памети и очиигледно део политичког дила. Кад они заврне славину (а у томе су најбољи) ова барица ће бити премала за толико крокодила а онда неће бити ни потребе за терањем било кога, сами ће се разбежати.

20
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 05, 2015, 03:42:40 поподне »
Таман посла да је само Терзић крив.

Мора да ми је промакао твој пост о филијалама. Не знам зашто не бих потезао ту причу? Да ли имамо једну или 5 филијала није битно. Поента је да смо изгубили кредибилитет. Изгубили смо га још 2010е кад је Звезда у последњем колу задржала БСК у првој лиги.

Странице: [1] 2 3 4